Георги Кадиев: Причината да няма правителство е политическото его

  • 24 август 2021 17:50

  • 792
  • 3
Георги Кадиев: Причината да няма правителство е политическото его
© Кадър: БТВ

По-скоро конструктивни бяха разговорите днес. Колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в гласуваха „против“ актуализацията на бюджета. Може да са недоволни от корекциите. Предстоят още много такива. Това заяви Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Важно е да направим актуализация като хората. Важно е да се приеме актуализацията на бюджета, защото има много голям риск, ако не се състави правителство, да не разполагаме със средства“, поясни той.

Нинова: Изпратихме покана до ИТН, ДБ и ИБГНИ на разговори за актуализацията на бюджета

„Ние ще предложим преизчисляване на пенсиите, като се запази добавката от 50 лева. Другите партии вероятно ще имат други предложения. Това би стрували около 500 милиона лева на година“, изтъкна Кадиев.

„Не е редно да се казва на президента какво да прави. Ние не го правим. Проблемът на липсата на правителство е егото. Ние вече сме преглътнали егото си, ние сме готови да седнем на масата за преговори. Коалиция може да се направи само от четирите партии – ИТН, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДБ и ИБГНИ. Ние се държим като нормални политици. Ако шансът сега се изпусне, отиваме на избори. Най-доброто е да има правителство“, подчерта Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Мая Йорданова
792 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.08.24 | 18:39

1
Кой го казва алчните гниди от БСП ламтящи за пари и власт айде баста.

2021.08.24 | 18:41

2
Да не си помислиш че говори за БГ?
Марая

2021.08.25 | 04:03

3
Сетила се Мара да се побара.

Добави коментар

Водещи новини