Радев удостои български военнослужещи с висши офицерски звания

  • 24 август 2021 14:06

  • 573
  • 8
Радев удостои български военнослужещи с висши офицерски звания
© Президентство

На официална церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на удостои български военнослужещи с висши офицерски звания.

Президентът назначава полковник Тодор Тодоров на длъжността командир на Командване за логистична поддръжка и го удостоява с пагони на „бригаден генерал“.

Държавният глава назначава бригаден генерал Валери Цолов на длъжността командир на Съвместното командване на силите и го удостоява с висше офицерско звание „генерал-майор“.

Новите генералски звания и назначения са признание за Вашата вярна служба, за демонстрираните високи командирски, професионални и организаторски качества, за вашия принос за развитие на Въоръжените ни сили, изтъкна президентът по време на церемонията.

Държавният глава посочи, че назначенията идват в момент на усложнена среда за сигурност, в който Въоръжените ни сили са в процес на трансформация.

„Убеден съм, че ще продължавате все така отговорно и достойно да работите за развитието на Въоръжените ни сили и за издигането на техния престиж“, заяви президентът пред двамата български офицери.

Генерал-майор Валери Цолов подчерта от името на удостоените с висши офицерски звания, че ще положат всички усилия, за да съхранят и умножат авторитета на Българската армия.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
573 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2021.08.24 | 15:58

1
а, БЕ МАНИ ТОВА, КАКВО СТАВА С КИРЕ, ИМПИЙЧМЪНТ.. -"КАКВО СТАВА, КИРЕ?-Кирчо е шарлатанин - от най-наглите, при това! Той и Фигуранта се опитва да ни правят на ЕдЕоти! Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”

2021.08.24 | 15:58

2
.Интересно обаче е изявлението му в Нтв, и по-интересно е как реагират в телевизията.Според тях това е вече приключен казус .Документа му бил в Румъния и ние трябва да си трайкаме .Както би казал Тошко.Тошко Йо-йо .Как така Кирето знае какво съдържа самият документ без дори да го е видял е въпрос за 100 000 .Дали пък днес не е взел документа ?Или е зает с чегъртане ?

2021.08.24 | 15:58

3
Партията на Радев Ипразни се мутри вътре , сложи на последно място. народа каза, даже да се съберете и трите партии не може да управлявате. Народа каза, първата и втората да управляват. Толкоз. За Петков също. Август е подал, а не е получил. Точка. След 3 месеца Канада ще се произнесе. Петков вън а за Радев импийчмънт.

2021.08.24 | 15:59

4
Действията на Радев са пример за корупция "пред носа" на обществото. Конституцията на България е ясна, че човек с двойно гражданство не може да бъде министър. Фигурантът, който се изживява за по висш от Конституцията, прикрива че погазва главният закон на страната, като "разиграва етническата карта"! Поздрави до Карадаиъ, че не разпалва "искрите" дето фигурантът-разединител разхвърля! Бог да пази България от такива "патриоти" като Радев!

2021.08.24 | 15:59

5
,.Това правителство в което Петков има такова зловещо присъствие е най-бошибозушкото правителство, което е имала България до сега. Да му мисли новото редовно правителство, защото само за 3 месеца на служебните министри, хаоса и разрухата, която оставят тия, като Петков ще е някакъв абсолютен ужас! А най-лошото е че след като спряха абсолютно всички проекти те им прибраха парите и никой няма представа къде са! Василев само отчита увиличение на приходите, а това са откраднатите и събрани от всички министерства вече отдавна отпуснати средства за спрените проекти. Спряха строежа и ремонтите на магистрали, селски пътища, училища, военни поделения, държавни сгради и пр. спряха ремонтите на язовирите, даже източиха няколко от тях, спряха тунелите под Петрохан и Шипка, спряха дори строежа на Националната Детска Болница, а като се има пред вид че НедоПеканов чрез Планът за развитие унищожи проекта за Напоителни системи, което означава смърт за земеделието и "закри" Мариците и мините към тях представяте ли си какво ще е за новите министри??? Оставете администратиявният и финансов хаос, ами как ще се оправят с делата, които фирмите ще заведът срещу държавата заради неизпълненито на договорите, което ги докарва до фалит? Трепането им е малко!

2021.08.24 | 16:00

6
Президента доказа, че погази конституцията. Петков мошеник с двойно гражданство. След, като се накраде заминава за Канада. Спецов крадец на ДДС, Василев, с милиони задължения в Лондон. Да продължавам ли...Рашков имотния крал с 19 имота и ДС...Имал жена нотариус, че и моите съседи са мъж и жена нотариус и адвокат и нямат 19 имота. Радев, получил 6 милиона от Шведите за Грипените, може да му се размине, ама от Руснаците, няма да му се размине, защото си искат 60тте милиона получени от Радев ОТ порт Варна, защото не изпълни задачата на Решетников.....,.

2021.08.24 | 16:00

7
.,.Петков с двойно гражданство и фалирала фирма, Василев с фалирали фирми в Лондон, дължи над 1 милион паунда и с неплатени данъци за 15 години в острови. Спецов крадец на Ддс и източил милиони, Рашков с 19 имота, Комитова и здр. Министър с нито един работен ден, по професията. Минков с нито една известна творба с баща съветник на Тодор Живков. А той е известен с това да носи развалена риба пред парламента. И главната звезда, Радев, получил 6 милиона за Грипените и 60 милиона за това, което върши сега. За това народа на есен измита тези звезди.--

2021.08.24 | 16:00

8
,.КОИ СА "АЛТЕРНАТИВИТЕ" НА БОРИСОВ: МАЯ ОБЩАТА, ПРЕДЛОЖИЛА ШИШИ ЗА ШЕФ НА ДАНС И ВПОСЛЕДСТВИЕ ИЗГОНЕНА С КАМЪНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ПИШМАН "АДВОКАТА" ХАДЖИГЕЙОВ, АКО НАМЕРИТЕ ПОНЕ 1 КЛИЕНТ НА ТОЯ - ОБАДЕТЕ СЕ, ЩЕ ПОЧЕРПЯ! МРАВОЯДА ХР. ИВАНОВ, БИВШ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО ОТ ГЕРБ, ОСВОБОДЕН ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И ТЪПОУМИЕ (впрочем същата участ му готви сега и спонсора Иво Прокопиев); ЧАЛГАРЪТ, СБРАЛ "ПОД ЗНАМЕНАТА" СИ ДЕ ЩО ИМА ОБЩАК И ЧИСТАЧКА В "ИМА ТАКЪВ ЦИРК", 2 ПЪТИ ПОРЕД ДОКАЗАЛ, ЧЕ Е НЕГОДЕН ДА СЪСТАВИ ЩО-ГОДЕ НЕКВО ПРАВИТЕЛСТВО. И РАЗБИРА СЕ ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА - ПРЕЦЕДЕНТ КРАДЕВ, СГАЩЕН ПО ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ В НАЙ-РАЗЛИЧНИ КОРУПЦИОННИ СХЕМИ И СДЕЛКИ, КОЙТО ЗА НЯМА И 100 ДНИ РАЗСИПА ВСИЧКО НАПРАВЕНО В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ! РАЗБИРА СЕ ПО ИЗПИТАНАТА СХЕМА НА ВНЕСЕНИ ОТ ВЪН БЕЗРОДНИЦИ И ДОКАЗАНИ МОШЕНИЦИ КАТО КИРО МЕНТАТА, МАЛКИЯ ПИНОКИО И Т.Н. И ВСИЧКО ТОВА НА ФОНА НА ГАЛОПИРАЩА ИНФЛАЦИЯ, НОВА КОВИД ВЪЛНА, МИГРАНТИ .

Добави коментар

Водещи новини