Иво Мирчев: Надявам се ИТН да се върнат на масата на преговорите

  • 17 август 2021 09:34

  • 515
  • 3
Иво Мирчев: Надявам се ИТН да се върнат на масата на преговорите
© Novini.bg

Мисля, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически направи много добри неща. Това заяви Ивайло Мирчев от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ по повод атаките към министъра на икономиката в служебното правителство.

„За първи път от '91 г. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма възможност да управлява власт. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е никъде. Това се отразява неприятно. Те започват да говорят за Прокопиев и Сорос“, коментира той.

Според Мирчев хората одобряват работата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Затова не е случайно, че съпредседателят на ДБ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е предложил тези и други министри от служебния кабинет да влязат в следващото правителство.

ИТН при президента: Опитахме да съставим кабинет, бяхме предадени в средата на разговорите

Относно съставянето на редовен кабинет Иво Мирчев изрази надежда, че разумът ще върне хората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в на масата на преговорите при третия мандат.

Депутатът призова към отговорност заради кризата с коронавируса. Той настоя, че на България й трябва стабилност.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
515 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Юлиан Воденичаров

2021.08.17 | 16:24

3
"Демократична България" на олигарха Иво Прокопиев няма на какво повече да се надява, освен на съдружие с БСП, което ще бъде престъпление спрямо демократичните ценности, които уж твърдят, че притежават!

2021.08.17 | 09:50

2
МУТРАТА МИРЧЕВ ПЛАЧЕ ЗА ДИКТАТУРА

2021.08.17 | 09:50

1
КОИ ХОРА, БЕ МИРЧЕВ, МАЛЦИНСТВОТО??!!

Добави коментар

Водещи новини