Марешки: Жаждата за власт срина ДБ и Манолова

  • 14 август 2021 12:49

  • 2181
  • 7
Марешки: Жаждата за власт срина ДБ и Манолова
© Булфото, архив

Жаждата за власт срина ДБ и Манолова до дъното на унижението им. Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) се гаврят с тях, те търпят и чакат постове. Така лидерът на ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 коментира разрива между партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Изправи се БГ! Ние идваме" (ИБГНИ). 

Личните обиди, цинизмите, нападките с думи, отишли твърде далеч от нормалните словесни битки – това е ежедневието в 46-то Народно събрание. Това са в момента отношенията между партиите, които излъгаха избирателите, че носят промяна и от които българите очакваха да свършат нещо добро за тях. Ще има да чакат. Всъщност единственото, което направиха тези хора, е да изкопаят дъното на българската политика и да покажат на всички, че за постове са готови да ги заплюят в лицето. Публично", смята той. 

"За Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. ДБ са „долни политически джендъри”. А по адрес на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на написа – „изплискан леген, орешарка, ПееФка, протестърка с твърда ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепа изодзаде”. Хаджигенов за него е „магистралка”. Йорданов споделя в социалните мрежи и циничен пост пак за Манолова, наричана „олигофренка”, написан не от кого да е, а от самия кандидат за министър-председател Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее! И това са само част от епитетите, които ИТН пуска срещу лидерите на ДБ и ИСБГНИ, с които уж ще управляват заедно", обобщава още Марешки. 

Станев: Не управляваме заради некоректните ни партньори, те предадоха протеста

В свой пост във фейсбук той стига и по-далеч в определенията си за случващото се в парламента.

"Какъв е изводът от грозния спектакъл, който ни разиграват тези хора: че постовете във властта са им важни на всяка цена и че достойнството им не струва и пукната пара. Жални Христо и Мая! Готови са да изтърпят и най-големите подигравки на сценаристите, само и само да не изпуснат келепира. Тези ли искате да управляват?! Я си помислете пак!", смята Марешки.

Последвайте канала на

Novini.bg
2181 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
aaa

2021.08.14 | 19:31

7
Мда, Марешки най-добре знае от личен опит.

2021.08.14 | 19:29

6
МАРЕШКИ АКО БЯХМЕ В ГЕРМАНИЯ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА СИ В ЗАТВОРА!
.

2021.08.14 | 15:50

5
Не! Точно теб срина така, магаре такова!

2021.08.14 | 14:47

4
Това са фактите!Така става когато уличния боклук се премести в парламента-срам и позор за една държава.
Какъв е тоя Марешки?

2021.08.14 | 14:28

3
Не е ли един осъден дре6ен селски побойник?
ШКЕМБЕ ВОЙВОДА

2021.08.14 | 14:02

2
А МАГАРЕШКИ,СЕЛЯНИНА ПУРКО-ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА КОЙ ГИ СРИНА-ТЕ САМИ СЕ СРИНАХА В ЖАЖДАТА СИ ЗА ВЛАСТ И СВИРКАДЖИЙСТВОТО ПРИ БАЦЕ... НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ,ПУРКО,МАГАРЕШКИ-ЯРЕШКИ,ШКЕМБЕ ВОЙВОДА....

2021.08.14 | 13:15

1
И ЛАЛАДЖИЙСТВОТО МОНОЛОВСКИ, И АМБИЦИИТЕ Й БОЛНИТЕ ГИ СРИНАХА

Добави коментар

Водещи новини