Александър Симов с призив към партиите: Проявете отговорност!

  • 12 август 2021 07:55

  • 672
  • 2
Александър Симов с призив към партиите: Проявете отговорност!
© Кадър Нова телевизия

Когато водихме преговори с „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ не сме искали постове и не сме предлагали хора. Това заяви в сутрешни блок на Нова телевизия Александър Симов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Той заяви, че не 90% от програмата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е съвпада с тази на ИМТ, а 90% от идеите на социалистическата партия.

Нинова: Протестните партии да се успокоят

Симов коментира и подкрепата за втори мандат на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Той напомни, че президентът не е партийна фигура и изрази надежда много партии да застанат зад Радев, не само БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН.

Припомняме ви, че стана ясно, че ИТН ще подкрепят Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за втори президентски мандат.

На въпрос дали Александър Симов се притеснява от катастрофа във връзка със събитията, които се случват в страната, той отговори, че не смята, че случващото се не извежда на преден план ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. По думите му, това, което става в момента не вреди на Радев.

Александър Симов призова всички партии да проявят отговорност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
672 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.08.12 | 08:05

1
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
kiki

2021.08.12 | 09:01

2
al4ni s 35 deputata da se doberat do vlasta 4e odavna ne sa lapali

Добави коментар

Водещи новини