ИТН финишира сондажите със среща с БСП за България

  • 03 август 2021 16:58

  • 2105
  • 4
ИТН финишира сондажите със среща с БСП за България
© Булфото, архив

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) ще проведе последната среща за представяне на проектокабинета с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България. Това е третата формация, от която първата политическа сила търси подкрепа за бъдещия кабинет. В 17 ч. започнаха разговорите, предаде репортер на Novini.bg

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия Нинова предвождаше социалистите в зала "Изток".

Днес първо имаше среща с "Изправи се БГ! Ние идваме" (ИБГНИ), а по-късно и с Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ДБ). Конкретика обаче не бе съобщена. Срещите се отличиха с това, че бяха кратки. Всички представители, които взеха участие в тях, бяха пестеливи в коментарите си. Очаква се съставът на кабинета да бъде обсъден във всяка една парламентарна група. 

Предложеният за премиер Пламен Николов пък увери, че сам е редил състава на кабинета. От ИТН загатнаха, че ще има изненади. Какви точно - може и да стане ясно още днес. 

Междувременно Novini.bg получи информация за министрите в кабинета на партията на Слави Трифонов. 

Вижте състава на кабинета на партията на Слави Трифонов!

В тях изпъкват имената като Николай Илиев, Ради Найденов, Гроздан Караджов и др. 

Novini.bg припомня, че от разговорите за бъдещата власт не са включни ГЕРБ-СДС и ДПС. Бившите управляващи вече обявиха, че ще гласуват "против" кабинета на ИТН. ДПС не казват дали ще подкрепят предложението. 

Какво предстои - чуйте и във видеото:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2105 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PHAT FUSSI

2021.08.03 | 17:12

1
нали щяха да борят статуквото???

2021.08.03 | 19:37

4
глад, глад...

2021.08.03 | 17:44

2
КОМУНИСТИ И ЧАЛГАРИ КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ

2021.08.03 | 19:37

3
глад, глад...

Добави коментар

Водещи новини