Борисов: И аз едно време правех като Станислав Трифонов - знае ли някой английски, му казвах "влизай"

  • 03 август 2021 11:44

  • 20059
  • 47
© Novini.bg

Парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДС ще влезе в пленарната зала при гласуването на кабинета, предложен от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", и ще гласува "против". Такова е решението на Изпълнителната комисия на партията и парламентарната група, взето на разширено заседание, съобщи на брифинг лидерът на политическата сила Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той поясни пред медиите, че от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са изчакали вчерашния ден, за да видят дали "няма да се вразумят" и да ги поканят на разговори, но това не се е случило.

,,Имаше една приказка, в която "В царството на лудите всеки нормален бива обявяван за луд. Хубаво е, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в иска да поеме отговорност за това. Отговорността е изцяло тяхна, още повече че ние изчакахме вчерашния ден да видим дали няма да се вразумят. Но не получихме никакво писмо. Макар и да можеше да бъде някакъв знак. Защото нормално мислещи политици трябва да си дадат сметка, че когато имаш 6% гласове в чужбина, а в България си загубила изборите, народът за втори път ти казва, че тази партия не иска да бъде изчегъртана", коментира Борисов.

,,За ваксинация не искам да говоря, защото излиза, че само ние искаме да плашим хората. Не, ние сме хората с опит'', подчерта още той.

Между редовните и предсрочните избори имаше една илюзия, която политическите партии налагаха, че ще може да бъде създадено правителство без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Чудесно! Ние искаме да сме на много ръце отстояние от всичко това, което се случва в момента. Аз не мога да си представя безотговорното отношение на онези партии, които искат да отидат на нови избори. Демокрацията е голяма отговорност и тя може да се упражнява от свободни хора, които мислят. Затова ЕС е най-хубавото място за живеене, сподели лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му рекордно ниската избирателна активност се е дължала на машинния вот и "наложения страх".

,,Слушайки интервюто на господин Трифонов, не си представям как ще продължат преговорите, без някоя от партиите  да претърпи огромно унижение, защото отива да подкрепи правителство, което няма никакви политики. Те не могат да пишат грамотно, а се подписват отдолу. А иначе дават акъл колко езици знаем. Но първото изискване е да могат да пишат на български'', посочи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Гарелов: Времето на площадните герои е дотук. Най-естественото е управление между ИТН и БСП

Той заяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС трябва да стоят максимално отдалечени от тези "отровни партии на омразата", които не зачитат волята на народа и не се отнасят уважително към избора на хората.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изтъкна, че всяка форма на добронамереност може да бъде обвързана с ролята на кукловоди, а това ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС не искат.

Не сме от тях! Тези, които си сътворяваха "Росенец", да продължават да си го правят. Доказано - ДПС преля на ИТН гласове, за да се доберат близко до нас, но не можаха да изчислят точно и България загуби. Така че нашето решение е това. И по никакъв начин в парламента нашите депутати не са потърсени за един отговорен разговор с останалите партии. Аз не знам при положение, че липсват парите в бюджета, няма как едно компрометирано служебно правителство и именно неговия финансов министър да предлага бюджет и ние да носим отговорност. Тотално компрометирано правителство! Така че изборът е между две лоши неща, за едното от които е гласувал народът. Така че да намерят формула и да си направят правителство и да не ни забъркват в техните каши, които две години сътворяват. И се подкрепяха, и хейтеха по телевизиите. А виждате ли какво става с миграцията? Още по-тежко ще става, предупреди Борисов.

Според него вместо като нация да се консолидираме и да търсим решение на този  проблем, ние продължаваме да си говорим кой кого мрази.

Слави Трифонов с поредна атака срещу Христо Иванов и ДБ: Искат постове! Асен Василев няма да е министър

,,Скъпа е демокрацията. Но и отговорна. Ще дадат половин милиард за избори. Добре, но те са непродуктивни избори. И тези пари ще бъдат загубени... След трети избори как ще направят правителство? На тези въпроси хората искат отговори. И аз не знам какво да кажа на нашите избиратели. Какво ще им кажа?!", коментира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Защо са ви тези тежки думи, тези обиди? Народът не ви е дал това право. Направете една кръгла маса, кажете - от тези искам да ни подкрепят за социалната сфера, от тези - за НАТО и ЕС, от тези - за съдебната реформа, от тези - да върнем Плана за възстановяване. Така че това е нашето решение. Дано да имат воля и успех. Дано съставят правителство. Но от друга страна -за сеещия омраза и буквално разбил системните партии Румен Радев едно служебно правителство ще е много по-добре да продължи през следващите месеци. Но това ще е пагубно за държавата. Аз искам едно малко кътче за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС, където да се съберат грамотни хора, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

,,Тошко се среща с лидерите на партии. Ама колеги, това се прави от лидера на партията. Имайте достойнство! Пратете и вие някого от чираците. Ако иска някой да говори с нас, има си лидер. Ще се обади Слави Трифонов: " Колега, каза преди време за десет депутати, стои ли приказката или не?". Отровните викат на токсичните, че не искат да са заедно. Ами отровихте народа! Септември няма да има къде да се скрият. Правят ми се на много успешни за два месеца. Нула са свършили! Как децата на Янев са назначени, и на Мая Манолова. Защо не ги "изстъргахме"?! Просто нашата добрина ни даде такъв коварен урок'', каза още Борисов.

,,Аз съм човек, който се пази да дава лични оценки. И затова цитирах съдружниците му. Избрал си го е Слави за премиер. Знам каква е тази длъжност - че още в 7 министрите искат решение. И ако за всяко нещо трябва да питаш някого, става много тежко. Дали има опит този човек, не мога да кажа. На външен вид ми е симпатичен, не се кокорчи. Въпросът е как ще направи връзката със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Защото човекът на деня, който носи цялата отговорност за това, което се случи, е Станислав Трифонов. И оттук-нататък следва много сложна парламентарна игра. Как ще се играе, не знам и не е моя работа. Така че за мен няма да чуете оценки. Ники Василев със сигурност беше добър администратор, като такъв го познавам, отговори Борисов на въпрос какво е мнението му за кандидата на ИТН за премиер Пламен Николов.

Борисов за конфликта между ИТН и ДБ: Цялата им борба е за постове, пари и власт

Борисов изтъкна, че има да се решава парламентарна, икономическа, социална, мигрантска, земеделска криза. И тя трябва да е на дневен ред сега.

За нас всеки вариант като партия е еднакво добър. Проблемът е какво следва за хората. Като изхарчим половин милиард за избори и после започнат да обясняват на хората защо нямало пари за култура, за учители... За всички стана еднакво лошо. Сега като си дойдат хората от морето, като ги натиснат лошите кредити, като се напълнят болниците, да сме живи и здрави, ще си говорим пак. Аз си пазя тука кой какво е говорил. Ето, един "мислител" е казал още на 30 юни: "Когато българите осъзнаят кой стои зад Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, ще бъде късно". Шегувам се, да бъде малко по-смешно. Изведнъж Христо Иванов оня ден разбра. Ние се биехме с ИТН два месеца, те си вървяха тихичко и им беше хубаво. Е, благодаря, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Аз сега го разбирам господин Станислав Трифонов - изведнъж е попаднал в сфера, в която няма познат или ако има, той не става за това... Като си представя какво го очаква и всеки, който извади за министър, трябва да е брилянтен! Той затова се страхува да извади правителство. Я да си спомни ние като предложихме правителство. Какво правеха те - хейт. И аз като Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в първо питах - знаеш ли английски. Щом знаеш, влизай, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Владимир Василев
20059 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар

2021.08.03 | 15:46

42
ПУТАК НЕЩАСТЕН,НА ДВЕ МАГАРЕТА ПЛЯВАТА НЕ МОЖЕШ РАЗДЕЛИ,ЧИФУТ НЕГРАМОТЕН!

2021.08.06 | 16:09

47
На такива като Бойко сега ръце им целуват, защото пожарникаря- офицер не само не е прост, но е мъжкар, какъвто ти не си
НЕСТОР МАХНО

2021.08.03 | 18:39

46
БОКО ЗАЩО ХАРИЗА НА РУСНАЦИТЕ МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЗА ДЕФЕКТЕН РЕАКТОР?
...

2021.08.03 | 17:52

45
......
Бочето

2021.08.03 | 16:44

44
Бойко не се сърди, Какво направи заобикновените ХОРИЦА, те СВАЛИХА ОТ ВЛАСТА.

2021.08.03 | 15:09

38
Няма ли кои да попита Б.Борисов за баща му ,тои все говори за дядо си.
баща му

2021.08.03 | 15:46

43
баща му и той комунде. общо взето са нагаждачи. според властта, парите, службичката, авантата, гео господарите. днес комунист, утре демократ евроатлантик. зависи от къде духа вятъра и къде е келепира.
Бойко връщай се,

2021.08.03 | 15:14

39
че за три месеца съсипаха държавата! Ще ги прогоним с камъни,превратаджийте!! А коментар 38 го питам за майка му?

2021.08.03 | 15:45

41
НЕ ДА ГО ПИТАМЕ ЗА МАЙКА МУ ЕВРЕЙКАТА И ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ ЧИФУТСКОТО ИМЕ НА БОКО Е БАРУХ БЕХАР?
НЕСТОР МАХНО

2021.08.03 | 14:49

34
А ТИ ГОВОРИШ ЛИ НЯКАКЪВ ЕЗИК ОСВЕН БЪЛГАРСКИ НА ПРОСТАШКО ,МАХЛЕНСКО НИВО И МАЛКО ЦИГАНСКИ.ТИКВЕН ЧИФУТ НЕГРАМОТЕН!
ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2021.08.03 | 15:39

40
ДОРИ И ЦИГАНИТЕ СА СПОСОБНИ ДА НАУЧАТ НЕМСКИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГРАМОТНИЯТ СЕЛСКИ ШУТ БОКО!

2021.08.03 | 14:52

35
Ти като говориш,та какво?Нещо смислено каза ли? Всяко цигане в Германия говори ти езика
Mustafa

2021.08.03 | 15:01

37
Ma Slavi I da napravi pravitelstvo tova ste b*de mnogo,mnogo smesno I nekad*rno...mnogo brzo ste se provali I ima brzo da poluci nedoverie !!!

2021.08.03 | 14:52

36
откога прости тутки имат мнение за всичко
Така е, тикво,

2021.08.03 | 13:09

23
еднакво прости и гнусни сте и двамата, неслучайно си ближехте пишките един на друг преди години.
абе не знам славуна

2021.08.03 | 14:34

33
да е близал пиш.ката на тик.вето, ама пинокио със сигурност я е лигавил

2021.08.03 | 13:36

26
23 пъти се запитай какво си, мъж жена ? Какво по точно същество си да знаеме

Добави коментар

Водещи новини