Манол Генов: Велико лицемерие е водещо в мотивите за създаване на временната комисия на ГЕРБ

  • 04 август 2021 11:39

  • 801
  • 1
Манол Генов: Велико лицемерие е водещо в мотивите за създаване на временната комисия на ГЕРБ
© Пресцентър БСП

Нека българските граждани да чуят за великото лицемерие, което днес беше водещо в мотивите за създаване на Временната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това каза депутатът от ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Манол Генов в процедура по начина на водене по време на дебата по Временна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства за прилагането на СРС от МВР по отношение на граждани, участващи в предизборната кампания.

"Уважаема г-жо председател, искам да кажете на уважаваната от мен г-жа Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, че от тази трибуна не е добре да се лицемерничи. Преди малко каза, че трябва да важи презумпцията за невинност. Кога тя е искрена? Сега, когато го казва това, или преди три - четири години, когато от тази трибуна тя и нейни колеги ми произнасяха присъди на килограм", каза още Манол Генов.

Депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е визира обвиненията му повдигнати през 2017 г. за купуване на гласове, нападките по негов адрес и впоследствие оправдаването му от съда.

ДПС скочи: Нарушаване на правата на гражданите е реваншизъм

Последвайте канала на

Константин Тодоров
801 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.08.04 | 12:02

1
Не е лицемерие.Просто ние, избиращите ви ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ДАЛИ СТЕ НИ ПРЕДЛОЖИЛИ НЕЩО ПО-ДОБРО.

Добави коментар

Водещи новини