Вигенин: Само БСП се държи на ниво, нямаме зависимости

  • 02 август 2021 14:06

  • 970
  • 5
Вигенин: Само БСП се държи на ниво, нямаме зависимости
© Булфото, архив

В тази все по-истерична обстановка само БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се държи на ниво. Обещахме сигурност в промяната, предвидимост и прозрачност, с всички свои действия следваме този ангажимент. Това коментира зам.-председателят на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,. В свой кратък анализ, публикуван във фейсбук, той обобщава създалото се напрежение в 46-ия парламента относно консултациите за бъдещото управление. 

В разпокъсания парламент следваме много ясна, публично обявена стратегия, последователно и без завои. Поставяме на първо място политиката, каквато е и европейската практика. Обявихме какви са стъпките, които предстоят, включително писмени гаранции и състав на правителството и едва тогава окончателното решение "за" или "против" ще бъде взето не еднолично, а от колективния орган на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Националния съвет, казва Вигенин

Може би защото нямаме зависимости, не се опитваме да имплантираме специфични интереси в следващото управление, а търсим промяна и изпълнение на важни за хората мерки - в социалната сфера, здравеопазването, образованието, правосъдието и др. Всяка партия има своите особености, но трябва да се научим да търсим общото и най-голяма е отговорността на ИТН. Има правила на играта и макар и победители, те трябва да играят според тях. Доверие се изгражда трудно, а в последните дни се случва обратното, пише още той. 

МОН: Информацията за дисертацията на Пламен Николов е твърде оскъдна

И е категоричен, че се рушат ,остове, допускат се подмятания и интриги. Това, според него ще доведе до най-вероятното - третият мандат, при който обаче също ще е по-трудно да се формира кабинет.  Според Вигенин обаче нови изборите ще задълбочат кризата. 

Време е за разум, за осъзнаване, за поставяне на интересите на хората и държавата над личното его и частните сметки, категоричен е той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
970 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.08.02 | 15:12

1
Бесепарите са самохвалковци на ента степен. Чак са смешни.
Някой

2021.08.02 | 15:16

2
БСП са готови да станат слуги на простащината в политиката. И така ще пропаднат още повече до тяхното самоунищожение.
така де

2021.08.02 | 15:37

3
нивото ви е малко под морското или по точно 2 метра и понеже никога не сте можели да плувате лазите по дъното НЕМА ДА ВИ БЪДЕ

2021.08.02 | 15:38

4
Партията на милионерите няма зависимости. Но за черепа, бобокови и всички заключени напоследък спонсори. Дори не сте жалки вече. На никого не му дреме за вас.
Стас

2021.08.02 | 17:35

5
Те ще оправят билгарите от зад.

Добави коментар

Водещи новини