Веска Ненчева от БСП: Би трябвало да има споразумение с ИТН

  • 02 август 2021 09:13

  • 784
  • 9
Веска Ненчева от БСП: Би трябвало да има споразумение с ИТН
© БНТ

Би трябвало да има споразумение с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", но това е въпрос на разговори, надявам се на един конструктивен разговор. Това коментира в сутрешния блок на БНТ "Денят започва" Веска Ненчева – депутат от ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", която е участвала в преговорите с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" от екипа на експертната група по образование.

Експертната среща ще се проведе във вторник, обясни Ненчева. Наша мисия и кауза е образованието в България да бъде издигнато на качествено ниво, защото това е един от основните проблеми, допълни тя.

Бях впечатлена, че хората, с които говорихме, са наясно с проблемите в образованието. Човекът, който водеше тази експертна група, беше Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее, обясни Ненчева. От "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" подхождат много компетентно по въпросите на образованието, смята депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Тя посочи, че преразглеждане на учебните програми в образованието, които задължително трябва да бъдат свързани с възрастовите потребности и възможности на децата, са сред основните акценти в образователните приоритети на партията, както и патриотичното възпитание и възпитание в родолюбие.

От БСП продължават да хвалят Пламен Николов - бил комуникативен и диалогичен човек с добри идеи

Не мога да кажа дали е личало по някакъв начин, че Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее ще бъде предложението за премиер на ИТН, ние се виждахме като експертни групи за първи път, но той остави много добро впечатление като експертна конкретика, подчерта Ненчева.

Всичко е изкоментирано като степен за възможност за покриване на политики или гледане в една посока, разговорите минаха много спокойно, допълни тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
784 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2021.08.02 | 09:38

1
Веске, не гласувах за теб да се споразумяваш с чалгаджиите!

2021.08.04 | 12:33

9
ама като ти е малък гласът и тя кво да направи ? споразумява се ......

2021.08.02 | 10:48

2
Какви споразомения като Пламен Николов Доган гое посочил.
FARAON

2021.08.02 | 12:45

8
А ТИ ОТКЪДЕ ЗНАЕШ, ЧЕ НЕМА? :) ДА НЕМАШ ЧАСТЕН ДА НС, ДАР... ? :) ИЛИ ИМ ПОДСЛУШВАШ ТЕЛЕФОНИТЕ? :)

2021.08.02 | 11:34

7
Слави Трифонов трябва да си направи тест за наркотици и опиоиди! Съдбата на нацията е в ръцете на псевдо шоумена и трябва да сме наясно, дали той е в състояние да взима адекватни решения! Той е очевидно болен и неадекватен, това го води до зависимости от които се възползват зли хора и чужди зли държави водещи хибридна война през България срещу ЕС и НАТО! Слави е марионетка на тези зли сили, на белеца в Дубай иманяра Божков и Цветан Василев.

2021.08.02 | 11:31

6
КАНДИСАХМЕ НА ПОЧЕТНИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ППАРТИИ ДОГАН БОРИСОВ СЕГА СЛАВИ ТОВА Е ПРИОРИТЕТА НА СИК ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ЗАВИНАГИ

2021.08.02 | 10:49

3
Нови избори и нищо друго.Стоп със Доган.

2021.08.02 | 11:30

5
Нинова драпа да не истърве последният и влак,въобще не гледа кой ще я покани в правителство.Фантом уйдорми с Доган.Не не.Бсп не я искат тя се навира да управлява.

2021.08.02 | 10:50

4
Гн Трифонов името на Пламен Николов вие било подшюшнато в четвъртък вечерта.В ресторанта на Кирил Домусчие”ЕСТЕ”кадето ве засича екипа на ПИК?Каква е причината за редовните ви посещения в този ресторант.Една от не формалните щаб квартири на ДПС?

Добави коментар

Водещи новини