Доц. Коларова: ИТН искат кабинет, който след това от ДБ и ИБГНИ няма да могат да махнат

  • 30 юли 2021 08:55

  • 5959
  • 5
Доц. Коларова: ИТН искат кабинет, който след това от ДБ и ИБГНИ няма да могат да махнат
© БНТ

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се опитват да изберат кабинет, който след това "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" няма да могат да махнат. Лесно се гласува правителство, но после не може да се махне. Това заяви пред БНТ политологът доц. Румяна Коларова

"Навсякъде по света се правят коалиции", допълни тя по повод раздора между ИТН и ДБ. 

"Все още едно неизвестно": От ИТН проговориха за кабинет и раздора с ДБ

"Всички твърдят, че искат да се оженят, но никой не иска да подпише. Търси се подкрепа, в която няма споразумения и коалиция, програма също не се вижда", разкри политологът доц. Борис Попиванов.

"Всички казват, че имат 90% съвпадения. Добре де, ако имаше съвпадения, то досега щеше да има правителство", коментира политологът.

"ИТН е победителят при най-ниска избирателна активност, най-малък брой гласове и депутатите, както и с най-малка разлика от втората сила", съобщи доц. Коларова.

Според Коларова сега от ИТН искат "подписване на празен чек" и "безумни неща". 

"Младите експерти са един много удобен параван", категорична бе тя.

"Смисълът на предсрочните избори беше, партиите на протеста да имат мнозинство. След като едно подписване на споразумение толкова незначително, то нека подпишат, завърши Попиванов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5959 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.07.30 | 11:06

1
Днес е хубав ден.

2021.07.30 | 12:56

5
СПАСЕТЕ НИ ДБ МАЯ И ДРУГИТЕ ОТ ДОГАН ПОСЛЕ ЩЕЕ МНОГО МНОГО КЪСНО И ТЪЖНО ДОГАН ЩЕ ВИ РАЗМЯТА КАТО ФУДБОЛНА ТОПКА ИЗ ПАРЛАМЕНТА ТОЙ ДРУГО НЕЕ ПРАВИЛ САМО ВЕЧЕРИНКИ ЦЯЛ ЖИВОТ

2021.07.30 | 12:56

4
Това нее толкова важно,много има с такива дипломи,като на Илиев.Тук е големият въпрос,дали се познава с някой от ганстерите (мутрите) на разграбването на банки и държавата.Българи и честни политици,разследвайте ги такива които ги предлагат,тогава гласувайте ако прецените.Но Слави сие мутра от (СИК).Незабравяйте кои са му били приятелите на снимките от 90 те.

2021.07.30 | 12:55

3
Петър Илиев ето е обвързан със БСП.Дали е дпс или бсп или герб е същата работа.Подмяната е на лице.Трябва да нее обвързан със никоя партия като например Кирил Петков.

2021.07.30 | 11:06

2
От итн трябва на черно на бяло да подпишат всичко цялата си програма и обещания.Не им се връзвайте лесно от протестните партии.Щеве излъжат.Те са сикажии.Зарежете ги да не ни болът главите всички после.

Добави коментар

Водещи новини