Бабикян: ДПС и ГЕРБ не желаят министри от служебния кабинет

  • 02 август 2021 18:34

  • 5611
  • 32
Бабикян: ДПС и ГЕРБ не желаят министри от служебния кабинет
© Кадър БНТ

Много работа има за вършене и изисква много усилия. Битката не е свършила. От България се откраднаха милиарди, тези милиарди имат много сила. Това смята Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че (ИБГНИ) Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR в предаването "Още от деня" по БНТ. Той отбеляза, че корупцията "няма да спи". 

Бабикян похвали част от министрите в служебния кабинет. Според него идвайки в парламента, те са върнали и част от парламентаризма. За разлика от служебните министри, Борисов е наричал депутатите "готованци", отбеляза още депутатът. 

"Тези хора за малко време показа как България може да бъде прочистена", настоя той.

На въпрос защо Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) са критикували някои служебния министри, Бабикян каза, че е имало "приятелски огън".

"Неистово ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБ не желаят някои министри от служебния кабинет да бъдат във властта под никаква форма", категоричен бе Бабикян.  

За преговорите и съставянето на ново правителство Бабикян заяви: 

"Помните ли по време на социализма как се купуваше месо. Избираш си 2 хубави пържоли и отзад ти завиват кокал и мазнинка и се оказва 1 кг.".

Бабикян каза, че ИТН са тези, които настояват да носят отговорността. Затова и е тяхно правото да си кажат проектосъстава. ИБГНИ не са знаели нито за Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон, нито за Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее. Депутатът напомни, че в политиката нещата трябва да се знаят по-рано, за да има време за действие. Самият Бабикян не познава Николов. 

Кирил Петков: Хората, на които спряхме кранчетата и милионите, намериха пролука през ИТН да ни атакуват и разкарат

„Те (ИТН, бел. ред.) също имат няколко дни и биха могли да предложат някакви кандидатури, ако тези, които не са добри“, отбеляза той.

Бабикян коментира, че ИБГНИ ще иска споразумение. По думите му секторните политики, за които са се разбрали експертите, е редно да залегнат в официален документ.

„Заявили сме, че няма да приемем въздействие от страна на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с или ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. И от това няма да отстъпим. Това бихме поискали от всеки“, настоя депутатът.

"Изрично беше казано, че коалиция е мръсна дума. Явно в Европа се управлява мръсно, но такова е желанието на ИТН", каза още той. 

"Ние ще се разберем за конкретни неща", настоя също Бабикян.

И предупреди: "Действителността е много по-жестока. Този, който изтегли късата клечка да бъде министър-председател, няма да бъде пожален (...) но трябва да бъде диалогичен и безкомпромисен".

Оше за политическите сценарии - чуйте във видеото:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5611 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
Ri

2021.08.03 | 07:59

32
Капут мазен. Гнусен. Все ГЕРБ то е в гнусната човка бе кретен. ако не отидеш веднъж на баня бе гнусляр противен изкъпи се бе. От телевизора смърдиш.

2021.08.03 | 06:12

31
Най добре за нас,избирателите,да блокираме днес парламента.Три четири дена да не допуснем итн да им се гласува кабинет.По добре сега протести 3-4 дена от колкото после 300-400.
Еми...

2021.08.03 | 06:00

30
ИТН, ГРОБ, ДПС и БСП не желаят министри от служе6ния кабинет. Затова наесен с песен преизбираме Радев и продължаваме да ги шибаме. Ясно е, че от един път нема да стане.

2021.08.03 | 01:46

29
Бащата на фалшивите новини
ГЛАСУВАШ ЗА ЧОРАПА

2021.08.03 | 00:50

28
И ПОЛУЧАВАШ ПУТИН В ДВОРА!
ГЛАСУВАШ ЗА ДЕЙ БЪ

2021.08.03 | 00:50

27
И ПОЛУЧАВАШ ИВАН КОСТОВ, ИВО ПРОКОПИЕВ...И ТАМ НЯКОЛКО МРАВОЯДА!
Не на правителство без Рашков, Василев и Петканов

2021.08.03 | 00:13

26
Чалгарът иска сам да управлява държавата, той спечели подреждането, но не и изборите щото останалите партии имат 175 депутати и това означава че народа няма доверие само в една партия и това означава коалиционно управление. Западната демокрация гласи, че когато нито една партия не е спечелила мнозинство, тогава прави коалиция с други партии и съответно разпределение на Мин кресла според коефициента на всяка партия в коалицията!.
Гошко

2021.08.02 | 23:54

25
Чистокръвен еничар
Абе, Посран Бабикяне

2021.08.02 | 23:39

24
Я бегай да палиш маски :)
Гласувахме за ДБ за да управлява!

2021.08.02 | 22:24

19
ДПС, ИТН и герб не искат силните служ. министри. Гласувах за ДБ и искам ДБ да не подкрепи правителство на чалгата ако Петканов, Василев и Рашков не са в новото правителство!.
Дрисък

2021.08.02 | 23:38

23
Кой те пита?

Добави коментар

Водещи новини