Започна експертната среща на ИТН и БСП за България за съдебната реформа

  • 29 юли 2021 15:15

  • 987
  • 1
Започна експертната среща на ИТН и БСП за България за съдебната реформа
© Булфото архив

Експертните групи на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" разговорят на среща в парламента по темите правосъдна реформа, борба с корупцията и външна политика.

За правосъдната реформа вече имаше срещи на ИТН с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и с "Изправи се БГ!Ние идваме!".

Политическо напрежение: Как реагира БСП на скандалите между ИТН, ДБ и ИБГНИ?

Целим да запознаем останалите парламентарни групи с цялостната политика в сектори, за да може, когато се взема решение "за" или "против" някаква политическа подкрепа, да са напълно наясно какво смята да прави "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в различни сектори - какви реформи, какви институционални промени, особено в сектор "Правосъдие", посочи Радостин Василев от ИТН в началото на разговорите с левицата.

Той изрази надежда хоризонтът на това Народно събрание да е по-дълъг и правната комисия в парламента да има по-голяма възможност за законодателни действия.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
987 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2021.07.30 | 01:25

1
Комунисти и чалгари в задружен хор. Следващият път: пак гласувайте за тях...

Добави коментар

Водещи новини