Нинова обяви кога ще стане ясно подкрепя ли БСП правителството на "Има такъв народ"

  • 30 юли 2021 12:27

  • 3896
  • 30
© Фейсбук

Преговорите, които водихме с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", приключиха вчера. Удовлетворени сме от тези преговори, постигнахме най-висока степен на съгласие по приоритетите. Продължаваме със следващите стъпки. Това каза в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "БСП за България" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на Novini.bg.

Ще изчакаме днес обявяването на премиера, на състав на Министерски съвет и ще вземем окончателното си решение, след като ги чуем и свикаме Националния съвет да се произнесе, заяви Нинова.

Попитана знае ли имена на номинирани за премиер и министри, тя каза: "Не, не са ни казвани никакви имена".

В отговор на въпрос вярно ли, че спряганият за премиер на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Петър Илиев е бил ююридически консултант на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е посочи: "Петър Илиев е бил консултант на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по няколко жалби до Конституционния съд".

Попитана какви имена на министри БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не би приела, Нинова заяви: "Нека да не гадаем. Изчакваме имената и тогава".

Тя коментира и при какъв сценарий левицата не би подкрепила кабинета на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен": "Ще отговорим, като видим състава. По политиките имаме високо съвпадение. Когато видим състава на правителството, ще се произнесем".

Петър Илиев, почетният консул на Барбадос и консултант на БСП е изборът на ИТН за премиер на България

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за обяви и "червените линии", от които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да отстъпи: "Неолибералната полиитка за приватизация на банки и концесии на пътища, влизането на Северна Македония в Европейския съюз в противовес с българския национален интерес и Истанбулската конвенция. По време на разговорите с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се видя, че те са съгласни това да остане така, както ние го предлагаме, а именно да не се приватизира ББР, да не се дават пътищата на концесии, влизането на Северна Македония в Европейския съюз да бъде след зачитане на българския национален интерес и да не се подкрепя Истанбулската конвенция и джендър идеологията. Така че имаме съвпадения по "червените линии".

Бихме искали да има споразумение с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", което да гарантира, че това, за което сме се договирили, ще се свърши. Оставаме отворени под каква форма да бъде, каза още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3896 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.30 | 15:19

23
От 2 години нископлатеният, полугpaмотен гейберски трол се опитва да спacи доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов от затвора. Прави опити да замaже къщата в Барселона, атаката срещу Евpoxолд, нacилието на протecтите, peкeта срещу бизнеса, новата къща в Гърция, кюлчетата и пачките с евро и много други кpажби. Хората обаче не са глyпави. Кpaдецът Бойко Методиев Борисов никога вече няма да дойде на влacт. Бъдещето му е в Централния Софийски Затвор.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.30 | 15:35

30
Бих ти казал да дойдеш да те опъна, пyтко, ама съм на море, а ти нямаш толкова пари да дойдеш дотук.

2021.07.30 | 15:26

26
От два месеца те сърби гъза ама ти нали си прозд и не можеш да разбереш защо!
Ааа

2021.07.30 | 15:28

27
Ще ще че иначе пак глад!
Файбатозсайтдетотрие

2021.07.30 | 15:30

29
Уууууууу

2021.07.30 | 15:29

28
Слави за това забави огласяването на премиер и правителство,защото знае че никой няма даго одобри,само дпс бсп и итн.И на бързо Ива Митева ще предложи правителството и ще мине.И дави е частито протестанти.

2021.07.30 | 15:23

24
Ооо я без важностти ! Ще ги подкрепите и още как!
Охаа

2021.07.30 | 15:25

25
Както са огладнели за държавна баница с айран!

2021.07.30 | 14:53

22
Още по-любопитна подробност, че кантората на Петър Илиев е била дълго време консултант на ПГ на БСП в 44-ото Народно събрание. Неофициално от “Демократична България” дадоха да се разбере, че връзката на Илиев със Столетницата е много по-тясна.От няколко политически централи пък дадоха са се разбере, че връзката на Петър Илиев с БСП има и по-личен характер. Адвокатът е зет на едно от най-емблематичните имена на “Позитано” 20 - Пламен Червеняков, който в момента е нещо като шеф на орготдела на Корнелия Нинова.Баща му, който навремето е преподавал в академията на МВР по направлението на “Държавна сигурност”.Сред социалистите името на Пламен Червеняков е добре известно още от времето на Жан Виденов, а от миналата година той бе официално обявен от пресцентъра на БСП, като придружаващ Нинова на някои отчетно-изборни конференции, като тази в Тунджа на 3 юли в навечерието на вътрешните избори за председател на партията. Заедно с Корнелия Нинова на форума в Тунджа участваха Кристиан Вигенин и Николай Пенев - депутати от района, и политическият организатор Пламен Червеняков.ПОЧЕТЕН КОНСУЛ НА БАРБАДОС - ОФШОРКИТЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ СА ТАМ В ПОРЕДЕН НЕУСПЕШЕН ОПИТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ САЩ ХАХАХА

2021.07.30 | 14:53

21
ПЕТЪР ИЛИЕВ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРАСЕ ИЗПОЛЗВАНО ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА САЩ И ЕС. БОЛШЕВИШКИ ОФШОРКАДЖИЯ. НЕ САМО НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИКАТА В БЪЛГАРИЯ НО НЯМА МЯСТО И ЕС. СЪВЕТСКИ ШИБАНЯК. /////////////////////////////////// ПОЧЕТЕН КОНСУЛ НА БАРБАДОС - ОФШОРКИТЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ СА ТАМ В ПОРЕДЕН НЕУСПЕШЕН ОПИТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ САЩ ХАХАХА

2021.07.30 | 14:53

20
Трябваше да се започне и завърши,че баща му е бил преподавател по ДС в академията на МВР и че е зет на Червеняков . Ех неразумний юроде,90-та трябваше до корен!

2021.07.30 | 14:53

19
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

2021.07.30 | 14:52

18
Достатъчно беше да прочета "консултант на БСП" и разбрах, че тоя е поредният му.хльо в листата на Славуца и Тошко нещаст.ника!! Още повече, ако тоя е "консултирал" комунделите така "добре" , че да загубят 5 поредни изборни периода--евала му, представям си докъде ще заведе държавата!!! До под кривата круша ще е!!!

2021.07.30 | 14:52

17
Славуца се оттече с тия кандидатури.ИЗБОРИ НАЕСЕН ЗНАЧИ. СУПЕР.

2021.07.30 | 14:52

16
Познава се с някой от гангстерите (мутрите) на разграбването на банки и държавата.Но Слави си е мутра от (СИК).Незабравяйте кои са му били приятелите на снимките от 90 те. Василеви, Илия Павлов...

Добави коментар

Водещи новини