Филип Станев: Слави е в чудесно състояние, всеки ден играе баскетбол

  • 30 юли 2021 07:56

  • 6643
  • 32
© Bulphoto, архив

Филип Станев:Слави е в чудесно състояние, всеки ден играе баскетбол Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е в чудесно здравословно състояние. Всеки ден играе баскетбол. Така депутатът от Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) Филип Станев отговори на въпрос на водещия на БТВ в каква кондиция е лидерът на първата политическа сила. И подчерта, че казва това без ирония.

След грандиозния скандал между ИТН и партиите, с които се очаква да направи правителство – Демократична България (ДБ) и Изправи се БГ! Ние идваме (ИБГНИ), хората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в засилиха медийните си изяви, за да обяснят своята гледна точка.

От изказването на Филип Станев и днес стана ясно, че отношението към финансовия министър Асен Василев не е добро заради негови професионални действия в миналото по отношение на фалирала фирма. ИТН държат на моралната и професионалната страна на кандидатите за министри и не могат да направят компромис.

За това и, според думите на Станев,от партията са си дали преценка, че трябва да са много внимателни за лизчностите, които ще изпратят във властта. „Този служебен кабинет е на Радев, ние какво доверие да сваляме?“, отговори депутатът на въпрос за отношението към сегашната власт.

Слави Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката и засили страната към нови избори

Отношенията с ДБ

От коментарите на Филип Станев отново стана ясно, че ИТН недоумяват промяната в ДБ след декларацията на Христо Иванов преди дни. „Да кажеш, че няма да имаш персонални претенции, а после да посочиш конкретни личности – това не го разбирам. Няма отговор на този въпрос.

Не е било три пъти предлагано на Асен Василев да бъде министър, а имаше три разговора с едно предложение“, заяви депутатът от ИТН.

Той не възприема и твърденията за „дългата ръка“ на ДПС, за която говорели Василев, Иванов и Мая Манолова. Станев каза, че вижда само „дългата ръка на английкото правосъдие по отношение на г-н Василев.

„Кой е ДПС“?

„Каква дълга ръка на ДПС. Ние се срещнахме пред медиите с ДПС. Ние не търсим подкрепа“, настоя Станев. Той подчерта, че ИТН не са търсили подкрепа от ДПС, но парламентаризмът изисквал те да запознаят всички партии със своята визия. Станев призна, че с ДПС имат допирни точки в образованието и социалната политика, но категорично не и в правосъдието. Според него не е изненада да се намерят общи неща между ИТН и ДПС, тъй като „яма българска партия, която не осъзнава какви са приоритетите. Те осъзнават къде са проблемите“.

В интервюто си пред БТВ Станев бе категоричен – преговори за подкрепа с ДПС не се водят.

„ДПС и ГЕРБ са част от този стар политико-олигархически модел. Виждали сме странни мнозинства. Думата „враг“ е метафорична“, каза той, подчертавайки, че основната цел е „изчегъртването“ на модела „ГЕРБ“, на края на шкафчета, кюлчета и случай като санкциите по закона „Магнитски“.

Станев отговори по-метафорично, попитан за целите на партията, с припомняне, че сам изпял преди време „Мутри, сбогом!“.

Има ли път напред?

ИТН не очакват извинение от Христо Иванов, но остават отворени за продължаване на преговорите. Станев посочи, че сходните идеи са много. „Знаете ли, че 100% от разводите започват с брак?“, коментира още той. И обясни отново заявената вече позиция, че за партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в „коалиция“ е дума с негативен оттенък.

„Плашат ме плаващи пясъци, мнозинства, въобще плаващи субекти. Ако Христо Иванов и ДБ искат да направят така, че моделът „ГЕРБ“ да го няма, трябва да подкрепят нашия кабинет, а не да правят някакви декларации“, категоричен бе Станев. „Добре дошъл, г-н президент! Чакаме мандата“, призова още той.

Имена още няма да се съобщават, но ИТН имали готов кабинет, но имена още не съобщават. Премиерът обаче има всички качества, които са необходими. И най-вече – различен е от Бойко Борисов.

Станев загатна: В преки политически действия, този човек досега не е бил. Ще го разпознаете.

„Буен момчешки дух“

Като символичен акт и „буен момчешки дух“ Филип Станев определи скъсването на снимката на предшественика на Румен Радев – президента Росен Плевнелиев преди години. Не търси извинение, защото реакцията му е плод от неподкрепата на Плевнелиев за референдума, а и нито един закон не е бил нарушен. Станев каза, че в САЩ имало тоалетна хартия с лика на Доналд Тръмп.

Още за скандалите между ИТН и ДБ - вижте и в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6643 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар

2021.07.30 | 10:29

32
Кажи вие какво свършихте,освен че една година България се лута заради глупавите ви протести и никой не е свършил работа за 5 стотинки.Не ви е срам!

2021.07.30 | 09:39

30
Оказа се че ИТН и ДПС и ГЕРБ са една и съща банкнота!. ББ им реди министрите, защото ДПС и ГЕРБ ги е страх от силните служебни министри!

2021.07.30 | 10:08

31
ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ЗА СЛАВИТО Е ТЕКСТ ЗА ПОРЕДНИЯ ВИ СКЕЧ ЛИ, ГОСПОДИНЕ ОЩЕ НЕ СТЕ СТАНАЛИ ПАРЛАМЕНТАРИСТ, ТО КАК ЛИ И А СТАНЕТЕ, А ЛЪЖИТЕ ВИ И НАДМЕННОСТТА НЯМАТ КРАЙ
хахахах

2021.07.30 | 09:35

29
Може да играе баскетбол, но няма как да влезе в парламента на крак ?

2021.07.30 | 09:17

28
Искам Ива да я наебъ
СПОРТИСТ

2021.07.30 | 09:11

27
Ха! Ха! ХА-а-а-а! той не може да ходи и с патерици играел всеки ден на баскетбол. Абе да не би да е на олимпиадата в Токио като състезател на националния ни отбор? Ха! ха! Ха-а-а-а!

2021.07.30 | 08:36

15
Когато слави вложи в играта ума си, тогава ще е в чудесно състояние. Може ли го?

2021.07.30 | 08:52

26
Той няма,кво ще заложи.Празната чутора.
Брюксел ще гони Унгария

2021.07.30 | 08:50

23
защото приема СДС-гей-бракове, Орбан е твърд "Влязохме в ЕС не заради разврата, не ни е там мястото".
Брюксел ще гони Унгария

2021.07.30 | 08:51

25
защото не приема СДС-гей-бракове, Орбан е твърд "Влязохме в ЕС не заради разврата, не ни е там мястото".
Киба възстана

2021.07.30 | 08:47

21
срещу 60-годишните санкции на Империята на злото САЩ: "И ние сме хора, не само американците".

2021.07.30 | 08:51

24
Гн Станев,Слави нее в никакво състояние,той е мъртъв в политиката вече.И ти си бил глупав,щом хвалиш тази таратайка.Ми тогава защо несе поевява никаде боклук.
Куба възстана

2021.07.30 | 08:47

22
срещу 60-годишните санкции на Империята на злото САЩ: "И ние сме хора, не само американците".
Е тва е

2021.07.30 | 08:43

20
На ИТН не им се управлява и си търсят извинение.
Нас, народът,

2021.07.30 | 08:42

19
не ни интересува как са седесарските бейове, радваме се че Русия върши чудеса в Токио.

Добави коментар

Водещи новини