От ДПС определиха временната комисия за "Росенец" като безсмислена

  • 28 юли 2021 17:01

  • 807
  • 0
От ДПС определиха временната комисия за "Росенец" като безсмислена
© Булфото

От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с определиха временната комисия за установяване на факти и обстоятелства относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на Лесопарк "Росенец", в района на нос "Чукалята", гр. Бургас, като "поредната безсмислена комисия".

В началото на първото ѝ заседание Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се от Движението коментира, че това е "поредната безсмислена комисия с поредните безсмислени решения, които ще вземе".

Мустафа Карадайъ отговори на Христо Иванов

Много важно е да се изясни какво се е случило на територията на "Росенец", отговори председателят Калоян Янков. И добави, че на днешното заседание е бил поканен и кметът на Бургас Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, но днес той не е дошъл.

На заседанието присъстват зам.-кметът на Бургас Чанка Коралска и представители на общината. Не се прие предложението на ГЕРБ решенията да се вземат с не по-малко от една трета от гласовете на всички членове на временния орган. Ще бъдат изискани всички документи от проверката на ДНСК на място, от общинския съвет в Бургас, от МВР и НСО, доклада от Върховната административна прокуратура и др.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
807 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини