Бойко Борисов: Не го ли е срам Христо Иванов да се подмазва на ДПС и да се целуват с Бойко Рашков? Това ли ви е демокрацията?

  • 24 юли 2021 19:23

  • 9199
  • 122
© ГЕРБ

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който се подмазва на ДПС, само и само да влезе в правителство, да дойде тук да види хората. Това ли ви е демокрацията? Това ли ви е реформата? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския? И да се правите пред хората на демократи, не ви ли е срам? Това попита председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в поморийското село Бата, съобщиха от партийната централа.

Борисов се срещна с кмета на селото Георги Георгиев от ГЕРБ, който в дните преди изборите е бил подложен на репресии от служебното правителство на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Домът на Георгиев е бил атакуван от над 30 маскирани полицаи, които са направили пълен обиск и след като са открили списък с гостите на сватбата на дъщерята на кмета, са го оковали с белезници и арестували без да му повдигнат никакви обвинения и без дори да го разпитат. „Да задържат невинни хора. Ще плашат хората и ще ги арестуват!? Това да не ви е 44-та година?! Виждате европейските институции как реагират“, изрази възмущението си Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Цял ден имитират, че правили кабинет. Те само редят постове и какво да откраднат – та ББР, та концесиониране, та еди какво си. Българите сме такива. Сега обичат да им се пее чака-рака. След една година ще ги видите Тошко, Мошко и подобни… Може и по рано, само след няколко месеца. Нека да изкарат колкото може повече, после ние ще се оправим. Корнелия Нисона казала, че щяла да участва. Ами тя и сега си има министри, областни управители, заместник-областни управители, зам.-министри. Те само договарят постовете“, предупреди Борисов.

Тошко Йорданов: Няма проблем да се отиде на нови избори, ако не получим подкрепа за кабинет

Председателят на ГЕРБ подчерта, че Министерството на финансите пуска съобщение, а не пуска целия текст от съобщението на „Фич“ за кредитния рейтинг на България. „Да видим какво точно са пропуснали или не са разбрали на английски. „Фич“ казват, че с влизането в Европейския банков съюз и чакалнята за Еврозоната, българската икономика ще расте с 4,7%, защото имаме устойчиво частно потребление. И много ниската степен на ваксинация на България, не по времето на Костадин Ангелов, а сега, по времето на Кацаров служебен министър и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на - на 12,6% са напълно ваксинираните към 20 юли спрямо средно за Европейския съюз над 43%. Това означава, че вече има държави с по 50-60-70%. И пишат, това го няма обаче в съобщението на Финансите, „увеличава някои от рисковете, свързани с пандемията. Въпреки че е малко вероятно властите да въведат строги предпазни мерки, които да оказват значително въздействие върху икономическата дейност“. Сиреч заплахата е, че докато се занимават да чегъртат хората, да се саморазправят с тях, не ваксинират, провалиха кампанията, в момента хвърлят ваксини в канала и българите не се ваксинират. Когато дойдат октомври и ноември, тогава вече икономическият растеж ще тръгне надолу, защото хората няма да могат да ходят на работа. Всичко ще е болно. Това го говорим всеки ден, „файда йок“, както казват управляващите“, изрази съжалението си Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Fitch Ratings потвърди ‘BBB’ рейтинга на България с положителна перспектива

„Освен това казват за Националния план за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз. „България все още не представила своя Национален план за възстановяване и устойчивост. Възможни са допълнителни забавяния на процеса и потенциално биха могли да окажат въздействие върху изплащането на първите траншове. Има известна несигурност относно фискалната стратегия на България след 2021 година“. Сиреч казват, че досега правителството на Борисов имаше прогнозируемост на фискалната стратегия. „Фич“ обаче казва, че рисковете се минимизират от дългия период на фискална стабилност, който е добре вкоренен в целия политически спектър. Сиреч считат, че освен нас, и другите ще проявят някакво благоразумие и няма да съсипят държавата. Разчитат хората. И аз разчитам на тяхното благоразумие след изборите да правят правилни неща“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че всички държави си взеха парите по плановете зя възстановяване и работят с тях, а някои вече, като нашите съседи гърците, може и да са ги похарчили.

„Ние предупредихме 100 пъти, че докато правят на инат и се занимават с нас, хората им казват – „ще има забавяне на първите траншове, което би могло да засегне растежа през 2022 година. И съществуват и опасения относно капацитета за усвояване“. Хубаво, всички популисти излизат от преговорите и обясняват как ще вдигат пенсии и заплати, само че не казват от къде ще вземат парите? От „Хемус“ ги прибраха, няма да се строи, няма да се правят пътища, няма да се прави инфраструктура. Хората ще са болни. Да видим от къде ще вземат парите?“, попита Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той бе категоричен, че „Фич“ казват, че неваксинирането и неусвояването на средствата ще доведе до спад. „При нас всичко вървеше нагоре. Сега всичко ще върви надолу. Имаме да избираме след тези избори между слабо и много слабо правителство – слабо редовно и много слабо служебно“, заяви още председателят на ГЕРБ.

 

 

Валери Зайцев
9199 122

Свързани новини

Коментари 122

Добави коментар

2021.07.27 | 15:50

122
Като видите герберас,онождай те го,герберас се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото по силно квичи гербераста толкова по голям ще е берекета.
Бспар

2021.07.25 | 22:54

121
Банкянският мангал е сред братята си от шекер махала!!!
...

2021.07.25 | 20:18

120
men li4no me boli mnogo za lujite , za intrigite , licemerieto ....
баба гицка

2021.07.25 | 13:14

119
браво Бойко - пияницата се впряга защото е такъв и голям мръсник

2021.07.25 | 11:22

118
Този няма ли да го арестуват и затварят вече и да се приключва с него, писна ми да му гледам всеки ден простащините!
Manowar

2021.07.25 | 11:22

117
Простак дано пуснеш

2021.07.25 | 11:08

116
За какъв срам говориш ве пожарна , по голям срам и позор от теб , по тия географски ширини не е имало , предателите умират на колене , тикво.

2021.07.25 | 10:05

115
ДОКОГА ЩЕ ТИ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ?ШОПАР НЕДОКЛАТЕН

2021.07.25 | 09:56

114
Много мие интересен боко,толкоз милиярди пресвои и се прави че незнае нищо.

2021.07.25 | 09:49

113
БОКО Е ЧИФУТ И БОЛШЕВИШКИ БОКЛУК!

Добави коментар

Водещи новини