Липса на кворум провали последното заседание на комисията "Росенец"

  • 14 септември 2021 14:41

  • 1105
  • 0
Липса на кворум провали последното заседание на комисията "Росенец"
© Булфото архив

Последното заседание на т.нар комисия "Росенец" се провали поради липса на кворум.

След като изчака петнайсет минути след обявеното начало в 14.00 ч., председателят на временната комисия Калоян Янков от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" обяви, че в залата присъстват шестима от общо дванайсет членове, което не позволява депутатите да започнат работа.

В зала "Запад" на Народното събрание бяха представителите на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и "Изправи се БГ!Ние идваме!".

В Комисията "Росенец" изслушват Ахмед Доган

Отсъстваха от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на,БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Поради тази причина няма да можем да проведем последното заседание на комисията, заяви Янков.

Той обяви, че в залата е директорът на Главна дирекция "Национална полиция" главен комисар Станимир Станев.

Материалите, които са събрани, ще бъдат изпратени на ДАНС, прокуратурата, ДНСК. Все още не сме събрали достатъчно информация, за да се изготви цялостен доклад, обясни Янков. И добави, че днес от комисията е бил поканен да присъства почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, но го няма. Предстои да проучваме в следващия парламент връзката му с казуса "Росенец", посочи Калоян Янков.

Временната комисия за установяване на факти и обстоятелства относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на Лесопарк "Росенец", в района на нос "Чукалята", гр. Бургас, трябваше да изслуша днес Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, служебния заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

В дневния ред беше и разглеждане на новопостъпили материали във връзка с дейността на комисията, вземане на решения за изискване на допълнителна информация и отправяне на покани за изслушване до заинтересовани лица. Министър Рашков също не дойде на заседанието.

Мая Йорданова
1105 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини