Днес започват консултациите с партиите при Румен Радев за съставяне на правителство

  • 23 юли 2021 06:08

  • 967
  • 2
Днес започват консултациите с партиите при Румен Радев за съставяне на правителство
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе консултации с представители на парламентарните групи в 46-ото Народно събрание в съответствие с Конституцията, преди да връчи мандат за съставяне на правителство.

Държавният глава ще разговаря на "Дондуков"2 последователно с представители на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", "Движение за права и свободи" и "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че". 

Румен Радев започва консултации с парламентарните групи

Очаквайте на живо във Фейсбук страницата ни и на сайта Novini.bg всичко най-интересно от консултациите на партиите с държавния глава на "Дондуков" 2.

Последвайте канала на

Novini.bg
967 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Нищоправец

2021.07.23 | 06:24

1
ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ АЛИ БАБА И 40 РАЗБОЙНИКА.ОЩЕ ДОЙДОХА И НОВ ДЪЛГ-4.5 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА КРАДЕНЕ
Аре Мунчо

2021.07.23 | 07:36

2
Служба не остана :)

Добави коментар

Водещи новини