Карадайъ обяви при какви условия ДПС ще подкрепи правителство на Слави Трифонов

  • 23 юли 2021 15:49

  • 5216
  • 13
 Карадайъ обяви при какви условия ДПС ще подкрепи правителство на Слави Трифонов
©

Прочитът на изборните резултати за втори път показва, че избирателят очаква да има диалог между политическите партии в Народното събрание и по този начин да се решават проблемите. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след консултациите при държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Можем да кажем, че днес има добра основа за диалог. Всички политически партии в Народното събрание трябва да подходят с отговорност и тази добра основа за диалог да не се минира, а да се възполваме от тази ситуация и да произведем ясни национални приоритети на база партийните си приоритети, да има ясна програма с ясни срокове за изпълнение за следващото правителство и оттам нататък да се търси подкрепа за такова правителство, заяви Карадайъ.

Радев към ДПС: Този път формулата за съставяне на правителство е различна

В отговор на въпрос ще подкрепи ли ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с правителство на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и ще искат ли от Движението свои министри в кабинет на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, посочи: "Няма да даваме безусловна подкрепа. Възстановяване на нормалността и възстановяване на демокрацията са условия, от които ние няма как да отстъпим. И второто, което би трябвало да се произведе в диалог, това е програма за ускорено икономическо развитие на страната. Отговорността се носи от политическите партии, които подкрепят програмата. Персоналният състав също не е маловажен, но той е второстепенен, той е последващ ефект".

Възстановяването на демокрацията не може да се случи чрез недемократични методи и инструменти. Демонтажът на порочния модел не може да се случи със същия модел, каза още председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

По-рано днес президентът проведе консултации и с представители на парламентарните групи на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", "БСП за България" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". От ПГ на "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на" отказаха да се явят на консултациите при държавния глава.

От ГЕРБ няма да отидат на консултации при президента: За нас е чест да нямаме нищо общо!

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5216 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2021.07.25 | 02:33

13
ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".
КОЙ е различен

2021.07.23 | 19:13

12
От Българина, няма работа във Български ПАРЛАМЕНТ.
EМи

2021.07.23 | 18:13

11
Благодаря, г-н "Президент" че отново дадохте власта на ДПС.

2021.07.23 | 17:02

5
Бунт възстание на есен да изметем червената сган ....ИТН....ИСМВ....БСП...ДПС ...ДеБъ
Yes

2021.07.23 | 17:28

10
Yes sir!

2021.07.23 | 17:12

6
Дати е.ба майката,вие сте вече изметени боклу

2021.07.23 | 17:02

2
Бунт възстание на есен да изметем червената сган ....ИТН....ИСМВ....БСП...ДПС ...ДеБъ
Да

2021.07.23 | 17:27

9
Много ще ги боли!

2021.07.23 | 17:13

7
Герб се помина,най после.
И какво излиза?

2021.07.23 | 17:27

8
От всички тъпанари само резняците имат акъл! Факт!

2021.07.23 | 17:02

4
Бунт възстание на есен да изметем червената сган ....ИТН....ИСМВ....БСП...ДПС ...ДеБъ

2021.07.23 | 17:02

3
Бунт възстание на есен да изметем червената сган ....ИТН....ИСМВ....БСП...ДПС ...ДеБъ
Карай дъ тъ йебъ

2021.07.23 | 17:00

1
С винкела в чалмата проклета безродна.

Добави коментар

Водещи новини