Росица Кирова: Подкрепа ще има, когато са ясни конкретните политики

  • 21 юли 2021 19:23

  • 1838
  • 2
Росица Кирова: Подкрепа ще има, когато са ясни конкретните политики
© Кадър: БНТ

Позицията на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в вече е заявена - трябва да има и да бъде формиран кабинет, защото това е отговорното поведение. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ Росица Кирова, избрана днес и за заместник-председател на 46-ото Народно събрание.

"До момента мисля, че ясно е заявено, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъде опозиция на бъдещия кабинет и на тези, които ще управляват", уточни тя. И подчерта, че подкрепа от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има, когато са ясни конкретните политики, какво се предлага като кабинет и кои са приоритетите.

Борисов посочи Росица Кирова за зам.-председател на парламента

"Аз бях част от ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" като човек, който цял живот е работил на обществената сцена и е искал промяна. Смятам, че в много обществено-политически сфери трябва да има промяна, смятам, че не трябва да бъде за сметка на здравето на българската нация (като метафора). Имаме възможности за много грешки, за още едни и още едни избори, въпросът е кой плаща цената за това нещо и как това се отразява на всеки един български гражданин", заяви Росица Кирова.

И като човек, идващ от бизнеса, когато при ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е намерила диалог и е видяла желание за промяна, тогава е разбрала, че човек може да постигне много повече с диалог, "с разговори, с преговори, отколкото с удряне на главата в стената".

Росица Кирова отбеляза, че политиките, обявени при представяне на първия кабинет на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", ще бъдат променени. И даде пример за неприемлива политика: "Да концесионираш инфраструктура означава, след като е изградена, да я отдадеш на концесия на някой, който да я експлоатира и да събира конкретните такси. Това е дълбоко неправилно и погрешно, защото ние имаме винетната система, ТОЛ системата в България, която трябва да се приведе във вид, така че да работи и да носи необходимите приходи."

Според Кирова на концесия могат да се отдават конкретни обекти, които са от изключително национално значение и за които не може да бъде заделено национално финансиране при много ясен и точен анализ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1838 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Тази годпожа

2021.07.22 | 07:10

2
Новата ПКП ли е?
тая събра 1000 човека

2021.07.22 | 02:01

1
у спортната зала у видин от околията села и паланки за по 50 леа и изме.кяри, ба.це я награди с по.ста замест.ник-пред.седател на нс

Добави коментар

Водещи новини