Политолог: БСП иска репутацията на ИТН да бъде унищожена

  • 21 юли 2021 18:24

  • 2229
  • 5
Политолог: БСП иска репутацията на ИТН да бъде унищожена
© Кадър: Нова телевизия

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се опитаха да демонстрират мускули и да покажат, че не са готови да работят на всяка цена с ИТН. Те искат репутацията на партията на Трифонов да отече в канала, да бъде унищожена“. Това заяви в предаването "Денят на живо" по Нова нюз политологът доц. Петър Чолаков.

По думите му пред „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ стои мъчна политическа задача. Затова не бива да отхвърляме като сценарий предсрочни парламентарни избори.

Първан Симеонов: Протестните партии вече могат да приемат подкрепа за правителство и от дявола

„Задачата за сформиране на кабинет пред този парламент е мъчна като при предния“, коментира политологът.

„Те рискуват да станат зависими от прищевките от формирано по друг повод мнозинство и всичко да бъде писано на тяхната сметка“, заяви той.

Доц. Чолаков смята, че би трябвало да се постигне консенсус между партиите на протеста.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се опитаха да демонстрират мускули и да покажат, че не са готови да работят на всяка цена с ИТН. Те искат репутацията на партията на Трифонов да отече в канала, да бъде унищожена“, коментира политологът.

Според него Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е показала принципно, че няма да подаде ръка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Мая Йорданова
2229 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.07.25 | 17:34

5
НА СЛАВИ ТЪПОТО ОЛИГОФРЕНЧЕТАТА,ВЕЧЕ СА ДЕЙСТВАЩА,РЕСПЕКТИВНО,ЛЪЖЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИКАТУРА...РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА******СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ ТЫ КАТО ДИНА ГО Е ДОБИЛА ОТ ПИЯН РУСКИ БОТУШ,А УБИЕЦА НА ПЛОВДИВСКИ СТАЧНИЦИ ДМУТРИЙ ГО Е ПРИЗНАЛ ЗА СИН И ГО Е ОТГЛЕДАЛ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ. ДИНА Е ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В КРЕМЪЛСКИЯ КЕНЕФ НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ.
Че те самиге

2021.07.21 | 20:36

4
каква репутация имат? Тази за която твърдите пред медиите ли,или тази на послушковци на Доган и олигарсите му?-щото действията им говорят за второто. Вече не може да се скрие.
Че те самиге

2021.07.21 | 20:36

3
каква репутация имат? Тази за която твърдите пред медиите ли,или тази на послушковци на Доган и олигарсите му?-щото действията им говорят за второто. Вече не може да се скрие.
Ирис Лондон

2021.07.21 | 19:08

1
Не мога да си представя правителство на ИТН с Славуца Учиндолска. Дори като мандат носителка Това са от най-долна проба швестери, които се изживяват като херкулесовци. самоубиха се! Промяната им е в голямата реклама която си направиха, при все това телевизията им ще фалира, макар и с абонимент 1 евро за потребител. Страхотно самоубийство. каквото си направи бездуховен и злоезичен човек, никой друг не може да му го направи! тошко Африкански в изказването си днес с треперещи крака наговори глупости в парламента. бездуховен тип. парламента не са неговите релси за движение напред....

2021.07.21 | 19:31

2
къде е славчо?

Добави коментар

Водещи новини