Националният съвет на БСП ще заседава на 25 юли

  • 20 юли 2021 15:40

  • 512
  • 3
Националният съвет на БСП ще заседава на 25 юли
© Булфото (архив)

Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще проведе заседание на 25 юли, неделя от 11.00 часа на ул. „Позитано” 20, съвместно с коалиционните партньори, народните представители от парламентарната група на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” и членовете на предизборния щаб, съобщиха от пресцентъра на партията. В дневния ред на заседанието е предвидено да бъде представен доклад за резултатите от проведените на 11 юли парламентарни избори, анализ на кампанията и мерки за действия, които е необходимо левицата да предприеме.

На заседанието ще бъдат набелязани действията на ПГ „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” в 46-то Народно събрание, като Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и парламентарната група  трябва да приемат съвместна позиция относно приоритети за водене на преговори с парламентарно предствените партии и политически действия при евентуално възлагане на проучвателен мандат за съставяне на правителство.

БСП след изборите: Сега накъде?

130-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България също ще бъде тема от дневния ред на социалистите. По традиция тя ще бъде отбелязана с отдаване на почит пред паметниците под връх Бузлуджа  - на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите на 31 юли. По повод юбилейната годишнина на партията ще бъде връчена наградата за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора“, а в следобедните часове в град Казанлък ще се състои дискусия по въпросите на съвременната лява идеология, нейното настояще и бъдеще. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
512 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Яко, баце :)

2021.07.20 | 16:10

3
Ще съберат ли 5 души?

2021.07.20 | 16:08

2
Истината е че, цялата какафония и циркаджийски изпълнения на Румен Радев...Има Такъв Наглец....Изпра...зни се Мили Вън...... ДеБъ...БСП и Дпс чакат милиардите от Европейския Фонд за възстановяване след пандемията....за 3 години след кандидастване ВЕДНАГА/БЕЗВЪЗМЕЗДНО се превеждат на Република България 6.5 млрд евро ...без да питат за какво са....сега разбрахте ли защо драпат за властта червените бок..луци..и след като усвоят кинтите...нито за Учиндолския селяк, ще чуете, нито за руския шпионин Радев, нито за ченгетата от ДеБъ
Хм

2021.07.20 | 15:57

1
От една страна беше жалко за разпада в дясно преди години. Сега в ляво е достатъчна само Нинова за да се наклонят везните в дясно. И все пак за Б-я е важно да има баланс защото иначе идват на влас разни от Дубай

Добави коментар

Водещи новини