Филип Попов: БСП няма да подкрепи правителство на ИТН

  • 17 юли 2021 18:48

  • 1894
  • 3
Филип Попов: БСП няма да подкрепи правителство на ИТН
© Кадър: Нова телевизия

Ще подкрепи ли БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е новият кабинет предложен от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" или ще чака президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да им връчи третия мандат? "След вчерашната пресконференция на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се затвърди убедеността на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да не подкрепя правителство, предложено от тях", това каза в предаването "Офанзива" по Нова нюз Филип Попов от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", член на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Той разясни, че това се дължи на липсата на политики, на диалог, конкретни идеи за реформи по сектори от страна на тази политическа формация.

ИТН: Новият кабинет ще го представим, когато му дойде времето! Ако не бъде подкрепен от ДБ и ИСМВ, отиваме на нови избори

Относно желанието да се отстрани главния прокурор и внасяне на искане от служебния министър Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия за това, Филип Попов смята, че има резон, а и това желание е генерирано от доста причини и то е на много хора.

За социалиста продължава да се гласува емоционално, а не за предлагани политики, идеи, решения на проблеми и задачи.

Филип Попов изрази надежда, че третият мандат за съставяне на правителство ще бъде връчен от президента Радев на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1894 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.17 | 19:02

1
Ми то и вас никой не ви ще... дажеи бабичките хахахаха

2021.07.20 | 18:26

3
И бсп нее по надолу от Ахмед Доган.Едно котило са.
За Славчо и Тошко

2021.07.17 | 19:43

2
никой няма да гласува! Каквото си гласуват сами, това ще е!

Добави коментар

Водещи новини