Калоян Паргов: БСП не издържа „поправителния“ на 11 юли

  • 18 юли 2021 10:53

  • 13264
  • 6
Калоян Паргов: БСП не издържа „поправителния“ на 11 юли
© Булфото

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не издържа „поправителния“ на 11 юли. Това коментира председателят на БСП-София Калоян Паргов в студиото на БТВ.

Причините се коренят в преломния момент - 2020 г., добави той и каза, че оставката на Корнелия Нинова вече е на дневен ред.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тръгна по пътя на прекия избор. Първо се очакваше да създаде фокус на всички медии и на цялото общество, но се случи COVID кризата. По принцип 3-4 месеца е предизборна вътрешна кампания и тогава партията се вперва в себе си. Кризата удължи кампанията на 9-10 месеца. Докато хората се бунтуваха на площадите, нашият фокус беше вперен вътре в нас и очевидно, че изпуснахме важни тенденции и процеси в обществото“, коментира Паргов.

Според него електорални маси са се отцепили тогава.

Румен Гечев: От БСП ще зависи дали ще се формира кабинет или ще се отиде на избори

"Те търсиха нови флагове, знамена, аватари. Направихме и грешката да не покажем категорична подкрепа за президента. Не излязохме септември месец на площада при хората, а им казахме, че вътре в парламента ще защитаваме интересите им. Явно те не видяха това“, каза още Паргов.

Той обясни, че стои на дневен ред оставката на председателя на левицата, но поясни, че що се касае Корнелия Нинова има и някои нюанси: „ Трябва да се направи по-цялостна ретроспекция. Моделът, който тя въведе, имаше своя успех, но после нещо се случи - 2020 г. След като през 2017 г. имаш 1 милион гласа и 2021 г. имаш най-големия спад, и то в опозиция. Явно повече не може да се работи така и има нужда от промяна.“

Относно оттеглената номинация на Николай Василев от проектокабинета на ИТН, той коментира, че това показва липса на опит. Според него това е и знак, че ще има диалог.

Теодора Александрова
13264 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.07.25 | 17:38

6
НА СЛАВИ ТЪПОТО ОЛИГОФРЕНЧЕТАТА,ВЕЧЕ СА ДЕЙСТВАЩА,РЕСПЕКТИВНО,ЛЪЖЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИКАТУРА...РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА******СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ ТЫ КАТО ДИНА ГО Е ДОБИЛА ОТ ПИЯН РУСКИ БОТУШ,А УБИЕЦА НА ПЛОВДИВСКИ СТАЧНИЦИ ДМУТРИЙ ГО Е ПРИЗНАЛ ЗА СИН И ГО Е ОТГЛЕДАЛ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ. ДИНА Е ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В КРЕМЪЛСКИЯ КЕНЕФ НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ.
Рангел

2021.07.18 | 20:27

5
Не БСП загуби изборите ти ги загуби.
Драган

2021.07.18 | 15:46

4
Това което не е родено, а из*ано,се нарича л*йно.

2021.07.18 | 14:48

3
Който и да е начело,докато има вътрешно джавкане за постове няма да я въде партията.Сами се компроментират.

2021.07.18 | 12:46

2
На против съставете правителство герб да несе възползва.Занимавате се с глупости,тук става въпрос за България дане попадне отново в лапите на мутрите които ограбват банките и хората.

2021.07.18 | 12:37

1
Докато лелката Нинова е начело ще вървите на надолу.

Добави коментар

Водещи новини