Георги Кадиев: Правителството на ИТН няма да мине, политика се прави с диалог

  • 13 юли 2021 13:14

  • 1556
  • 0
Георги Кадиев: Правителството на ИТН няма да мине, политика се прави с диалог
© Булфото

"Няма да подкрепим правителство, което не разговаря с нас. Това не е нормално, седим на 2 метра един от друг в парламента. Няма официални преговори, коалиционни, прозрачни, на които да се договаря програма и участие в правителство пред очите на всички". Това каза пред БНР Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от "Нормална държава". Партията се яви на изборите в "БСП - Коалиция за България". 

Той заяви, че ще настоява коалицията да не подкрепи правителството на ИТН.  "Които и да бяха лицата, начинът, по който беше предложено правителството, е несериозен. Политика не се прави така, а като се говори с другите". 

В предаването "12+3" Кадиев прогнозира, че правителството на ИТН няма да мине, освен ако ДПС и ГЕРБ не гласуват за него. 

Георги Кадиев: Нека победителите да решат искат ли ни за партньори

"Ако мандатът дойде при нас, ние трябва да направим това, което Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не направи - да извадим 10 точки на масата, да поканим партиите на преговори и да се опитаме да съставим коалиционно споразумение, в което има равностойни партньори". 

Лидерът на "Нормална държава" изрази мнение, че приоритетът на ИТН за приватизиране на Българската банка за развитие е грешна идея, а изграждането на магистрали е по-удачно с европари, отколкото на концесия, друго предложение на ИТН. 

Novini.bg
1556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини