Тома Биков: Този объркан човек Бойко Рашков сега атакува Църквата, намесва се пряко в изборите

  • 05 юли 2021 14:23

  • 3422
  • 24
© Bulphoto, архив

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в реагира остро на изявите на службния вицепремиер и вътрешен министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския във връзка с твърденията за агитация и купуване на гласове. Той разкритикува действията на властта, че дни преди изборите се правят внушения, които могат да откажат гражданите от гласуване, предаде репортер на Novini.bg

Коментарът на Биков бе направен по време на извънреден брифинг в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в днес. Бившите управляващи запитаха защо обществото и бизнесът не са уведомени за решението за вдигане на корпоративния данък.

"На фона на тази тишина, имаме силен шум от страна на един доста объркан човек, който през последните два месеца броди в ефир. Това е г-н Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. Понеже два месеца всички са против нас - и МВР, и една сериозна част от медиите, въпреки това, ние продължаваме да стоим на първо място и сега явно се дава заключителната част на своята активност. Днес дори прочетохме, че той започва атака срещу Българската православна църква. Обвинява я в сделка. Искам да му кажа, че за 19 имота той може да прави сделки", коментира Биков.

Той бе още по-остър и заяви: "Такива дървени комунисти са се опитвали да унищожат църквата 100 г. Мавзолей няма, църква има. И много добре да знае, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в подкрепя цъкрвата", коментира Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за

Биков каза, че се надява, че сега МВР няма да започне да привиква и служители на Църквата, както прави разпити и на активисти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в цялата страна. Той бе категоричен, че има директно участие в кампанията и "по всяка вероятност ще създаде недоверие към изборния процес". Биков настоя още, че това, което прави Рашков, не си е позволявал никой друг министър преди. 

Още по темата за напрежението между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския - вижте това видео:

Последвайте канала на

Novini.bg
3422 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
М52

2021.07.06 | 03:13

21
Ходи се шибай бе кавал, Биков ли си Бизонов ли си
ТАрашков

2021.07.09 | 16:03

24
Фашизъм в действие
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 14:53

23
ГЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 08:46

22
БЪРТВЕЖИ,КОИТО КРИЯТ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ.ГОТВЕТЕ СЕ ЗА КУПОНИ Е КАЗАЛА МУТРОФАНОВА...РЕЖИМ НА ТОКА...ТУКА ИМА ТУКА НЕМА,РЕЖИМ НА ВОДАТА...ТУКА ИМА,ПОСЛЕ НЕМА...ПЕДЕРРАШКОВ КАРА БОДЛИВИЯ ТЕЛ ЗА КЛЬОНОВЕТЕ...ДОНАБОРНИТЕ КАШИЦИ,СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ...ЛАЙФ ОТ АВАНС,ТА ЧАААК ПОЧТИ ДО ЗАПЛАТА...ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА... АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...СТЕФАНЕ СТЕФАНЕЕЕ ДА ТЕ ЛАШКА КОЙ ТЕ ФАНЕЕЕ...БАЯ МАЙМУНИ СТЕ НА КЛОНА...ГЛАВАТАРА НА ХУНТАТА МАЛО УМЕН КРАДЕВ,ДЕБИЛА ПЕДЕРРАШКОВ,МИНЕТОВ И ВАШЕ НИЩОЖЕСТВО СТЕ САМО ПРЕЗРЯНИ СЛУГИ НА МУТРОФАНОВА,КОЯТО ВИ ОНОЖДА С ДРУГИ ПО ЗАСЛУЖИЛИ ПРЕД ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,НО ВИЕ НИЩОЖЕСТВА ПРЕЗРЯНИ ОТ СВЕТА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ СТЕ ХВАНАЛИ БОГА ЗА ДРЪГА,НО ВАШИЯ БОГ ГО ХВАЩАТ НАЙ ОТЗАД РЯЗАНИТЕ ПЕХОТИНЦИ И Ѝ СЕ ПОЛУЧАВА**************************НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ********ойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..ШЕФА НА ХУНТАТА ПОЗДРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КАНИБАЛ ЗА ВЯРНАТА СЛУЖБА НА РУСИЯ МАМКА ВИ
Майтапчи Йово

2021.07.05 | 23:15

20
Биков, не го мисли ти Рашков, ами гледай да можеш да си затваряш... задните части след сеансите, които правиш и да се грижиш добре за езичето си, че това са частите от тялото ти, с които заработваш:)))!
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.05 | 22:07

19
ИДИ НА ЛЕКАР

2021.07.05 | 21:09

18
Я върви се ши6ай бе боклук !
Хф

2021.07.05 | 20:41

17
Плазмодий миризлив няма да управлявате повече.
Гост

2021.07.05 | 18:50

15
А къде са парите на църквите, наемите от имотите им и други приходи, че държавата ще им осигурява заплати, защото едно е за ремонти, друго е за заплати. Колко семейства живеят с мизерни минимални заплати, а божиите служители тънат в лукс. Толкова сте изнервени, че се превърнахте в селски клюкарки, от медия в медия да говорите простотии.
онзи

2021.07.05 | 20:29

16
е как къде? в чекмеджетата естествено...къде
гост

2021.07.05 | 18:43

14
Биков, не се опитвайте да измествате важния въпрос, а той е как вие начело с лидера си раздавахте парите на народа за да си печелите гласоподаватели, в коя държавата църквите получават субсидии, защо трябва да се харчат милиони,а за болните деца да събираме капачки, в провинцията хората да нямат дори фелдшер в населените места. Вие сте срам за политическата класа в държавата ни.

2021.07.05 | 18:11

13
ГЕРБ ГИ АТАКУВАТ МАНАФИТЕ ОТ ТУРЦИЯ БЕ ГЕЙ БИКОВ.

Добави коментар

Водещи новини