Карлос Контрера: Пространството около НС е публична общинска собственост, не е бащиния

  • 25 юни 2021 17:47

  • 1014
  • 1
Карлос Контрера: Пространството около НС е публична общинска собственост, не е бащиния
© Кадър: Нова телевизия

Пространството около НС е публична общинска собственост, не е бащиния. Всичко, което е такава трябва да се управлява в полза на гражданите. Това заяви общинският съветник от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и председател на транспортната комисия в СО Карлос Контрера в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

През 2007 г. е сключено споразумение между НС и Столична община. Става дума за 205 места в „Синя зона“. За тези места НС плащаше по 100 лв. месечно на място. Дойде времето да дадем ново виждане за това пространство. В зоната около храм-паметника „Св. Ал. Невски“ има възможност да се обособят 100 паркоместа. След ремонта, обаче пространството там ще стане изцяло пешеходна зона, обясни общинският съветник.

Премахват депутатските паркоместа около „Ал. Невски"

"Действително имаме проблем с доста институции, които с т.нар. зони за сигурност паркират безплатно в града. Предстои да се приеме наредба, която ще осигури по-добро регулиране", призна той.

По думите му е необходимо да се закупят нови трамваи. 

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа предлага да се създаде младежка карта за градския транспорт в София, освен това карта "Майчинство" за семействата. Според Контрера по-справедливо би било да се таксува  пътуването за време. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1014 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.06.26 | 12:59

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П АКО ИСКАТЕ ИСТИНСКА БОРБА СЪС КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО( 15 ) САМО ТАКА ЗАПЛАТИТЕ ВИ И ПЕНСИИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ВИСОКИ

Добави коментар

Водещи новини