Въвеждат облекчен режим за паркиране около трасето на трамвай №5

  • 08 април 2021 15:56

  • 427
  • 1
Въвеждат облекчен режим за паркиране около трасето на трамвай №5
© bulphoto (архив)

Столичният общински съвет прие облекчен режим за паркиране около трасето на трамвай 5 за жителите на района с платен годишен стикер за локално паркиране. Те ще мога да ползват близката подзона 8, която включва съседните на трасето на трамвая улици.

В събота започва двегодишен ремонт на трамвайното трасе.

От днес трамвай 20 е с приоритет на светофарите, пътниците ще пътуват по-бързо

Грети Стефанова от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и Иван Недков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изразиха съмнение за успешната реализация на проекта.

"На "Красно село" спирките са направени с ремонта на метрото. Преди това на "Пирогов" беше направено нещо. Аз мисля, че се получава ремонт върху ремонт". 40 милиона европейско финансиране са привлечени по проекта, подчерта пред БНР общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георги Георгиев.

"Ще бъдат изградени парк с градини и зони за отдих. Това е подобряване на градската среда по начин, по който всички ще бъдат облагодетелствани", посочи той.

 

Мая Йорданова
427 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Katiea23

2021.04.10 | 03:52

1
­­В­­­и­­ж­­­т­­е­­­ ­­м­о­­я­т­­а­­ ­­­т­и­й­н­ ­­­п­­­у­­т­к­­а­­­ ­-­ ­­W­­­W­W­.­­B­­­G­1­7­­­.­­­C­L­­­U­B­

Добави коментар

Водещи новини