Кмет от ДПС плаши: Българите искат циганите на сапун, а турците на нож

  • 21 май 2012 08:49

  • 5956
  • 28
Кмет от ДПС плаши: Българите искат циганите на сапун, а турците на нож
©

Кметът на Джебел Бахри Юмер се е обърнал по време на празника на града с думите, че в България върви нов Възродителен процес. Българите говорят „циганите на сапун, а турците на нож“, казал градоначалникът от ДПС.

Това разкри в ефира на БТВ депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя не беше допусната до трибуната, за да отправи приветствие към жителите на Джебел. В града ДПС насажда етническо напрежение, категорична е Караянчева. Тя се оплака, че по този начин хората на Ахмед Доган нарушават правата й, въпреки че самите те се борят за права и свободи. ДПС се страхува от нарастващата сила на ГЕРБ в смесените райони и това породи подобно отношение, смята депутатката.

Нито една партия няма право да прави като свой празника на цял град и да го използва за пропаганда, категорична е Караянчева, която в момента се намира в Турция за среща с изселнически организации.

Последвайте канала на

Novini.bg
5956 28

Коментари 28

Добави коментар
калин

2012.05.21 | 16:12

1
Защо да не неискам. И аз имам права не само задължения
uno

2012.05.22 | 23:31

3
турчетата от години се капсулират в районите си,вкопчили са са в тютюна все едно нищо друго не може да отглеждат там,местните ДПС лидери ги наплашват ежедневно и по този начин ги държат в подчинение.Лично аз имам впечатления че са трудолюбиви и тихи,за разлика от мързеливото племе на мангалите.Лошо е че в турските райони държавата България отсъства изцяло,там коли и беси ДПС и за това са виновни всички управляващи през последнита 20-25год.ДПС пречи на мохамеданите да имат нормален живот,за тях е добре да са бедни и неуки и съответно лесни за маниполиране.Глупостите на този кмет са доказателства за това. А за циганите-колкото по-скоро се намери адекватен начин да се редуцира популацията им,толкова по-лесно ще живеем всички.
POLITIK

2012.05.22 | 23:31

4
KOI GLUPAK PREDATEL POLITIK DOPUSNA VSI4KO TOVA.......KOITO I DA E TRIABVA DA BUDE OSUDEN PO NAI JESTOKIA NA4IN..........NIAMA PO OTVRATITELNI JIVOTNI OT TURCITE.......
Гражданин

2012.05.22 | 23:31

5
ДПС е най-вредното явление в държавата от началото на "прехода". Доган е агент на ДС и вербовка на турските и руските служби....по данни от пресата и др. източници. Той работи за интересите на Турция и насъсква мюсулманското население в районите срещу България !!! Ако бяхме държава този човек щеше да е за дълги години в затвора. Друг момент е, че партията му е противоконституционна, защото е етническа. Целта на Турция и ДПС е Родопите да станат като Косово....и с тази продажна политика на всички управляващи, и на ГЕРБ...вървим натам. Вижте какво става вече .... има райони в които не се говори на български , а българите там са подложени на асимилация буквално- не им дават работа, а в магазин като влезеш и питаш нещо или не ти обръщат внимание или ти говорят на турски....Сега искат "майчиния" език да се изучава официално и претендират за турски университет....Ако това стане след 15-20 г. ще имаме сериозни проблеми !!! Самите мюсулмани иначе в България са работливи и добри хора, познавам такива и ги уважавам, но повечето от тях, особено старите лесно се манипулират от ДПС ! БОЙКО ОСАЗНАЙ СЕ !!! ВОДИШ БЪЛГАРИЯ КЪМ НОВО РОБСТВО !!! ИСТОРИЯТА НЯМА ДА ТИ ГО ПРОСТИ !!!
Патриот

2012.05.22 | 23:32

6
Защо ли така казват българите според кмета на ДПС ? Сигурно има за какво го споменават
са

2012.05.22 | 23:33

8
и турците са едни измъчени от труд и отделени хора. със сигурност мога да кажа че кмета е един "користен параноик" на тази тема. в българия няма расизъм, особено кум турците. циганите трупат омраза с престъпленията си но и там омраза в смисъл "расизъм" няма

2012.05.22 | 23:36

17
в българия нямало расизъм..ти вярваш ли си
Развигор

2012.05.22 | 23:33

7
Шалварите са лесноманипулируемо стадо.
Бля бля

2012.05.22 | 23:33

9
Много ясно, че ще искаме това. То на хората им писва вече от такова необразовано и манипулирано племе, което си позволява да говори език различен от БГ, който повечето дори не разбират! Всички турци и цигани обратно в Турция и Индия/Румъния/!
ey takiva kato teb

2012.05.22 | 23:34

10
kakva q taq omraza koqto nasajdate ,vmesto da se nameri ezik podhodqsht za 21 vek vijdam edna zlobna i narastvashta negramotnost palna s vulgarni temi i izrazi ,neka ne zabravqme che vsichki nie nosim edna edinstvena duma narechena chovek ,osaznaite se zatova darjavata ni boksuva shod nazad obache
hA

2012.05.22 | 23:34

11
Коментарите до тук са в полза на твърденията ... на кмета май ;)
Ахмед Недоебан Доган

2012.05.22 | 23:34

12
Търся здрави хайдушки патки да ми пръснат мазния турски гъз, както беше практиката през възродителния процес , докато бях по затворите. Моля ви помогнете ми. Много ми липсва секса от тия мои славни младежки години. Правя чудеса в леглото- фелацио с гълтане и различни анални изненади. Забележка- Желателно е хайдушките патки да са немити и миризливи.

Добави коментар

Водещи новини