Борисов за Доган: Как може човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори?

  • 20 май 2012 15:53

  • 20157
  • 61
Борисов за Доган: Как може човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори?
©

Страхът им от ГЕРБ е толкова голям, че те си правят конгреса като говорят за ГЕРБ. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти в коментар на 48-ия конгрес на БСП.

Това са хората, които доказаха, че освен да купуват избори в Сливен, могат да си правят конгреса както искат - не споменаха „Атака”, ДПС, Синята коалиция. Не направиха анализ на партията си, каза Борисов.

Днешното шествие е връх на популизма, който направиха БСП. Направиха конгрес, за да си говорят за големия страх от ГЕРБ. Страх ги е от предсрочни избори – каза Борисов.

Апелирам към сестринските партии в център дясно да заявяват, че ДПС и БСП са им противници, а не само ГЕРБ, каза Борисов. Борисов окачестви конгреса на БСП като „забавен”.

Само ГЕРБ и ДПС са готови за избори. Заради това на Доган „му мирише на избори”. Как може човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори?, каза още премиерът. Доган ни подтиква към предсрочни избори. Но първо ще построим магистрали, археология, и догодина ще отидем на избори. Ние не сме заради властта на власт. Правим, и искаме да оставим нещо за народа, каза Борисов.

Във връзка с това, че в събота Цвета Караянчева не е била допусната на трибуната в Джебел, за да поздрави хората по време на възпоменателен митинг, Борисов каза: „Жалко, че бях на други места. Иначе щях да отида в Джебел. Как може народен представител да не бъде допуснат?”.

За конгреса на БСП Борисов каза още: Първанов разбра, че машината за купуване на гласове може да се превърне в машина за купуване на делегати. На конгреса си личи страха от ГЕРБ. Не си направиха анализ, защо са загубили изборите, макар че са купували гласове. ГЕРБ не сме толкова страшни, каза Борисов.

След конгреса БСП ще станат по-нормални, каза Борисов. Действително вече може да се каже, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е заслужил председател на БСП. Владее всички апаратни игри перфектно. Той поздрави Станишев за избора му като председател на Националния съвет на БСП.

"Той го направи по един перфектен начин. Да можеш така да омачкаш такъв апаратчик като Първанов и да го поставиш накрая на колене да си подаде оставката, ашколсун – много добре се е развило това момче”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Като гледах новините снощи, толкова спящи другари и другарки на едно място не съм виждал. Ама то спят, ама то хъркат, ама то се излегнали, ама то мъка голяма. И уж защитават, а те спят. Нали ги гледах – едните спят, а другите ходят и ми гледат снимката. Това ли беше конгресът – милите”, допълни той.

Премиерът каза, че не е обръщал много внимание на Конгреса, но снощи гледал новините и сутринта като прегледал всички вестници навсякъде видял своята снимка и симпатизанти пред нея. Явно страхът в тях е толкова голям от ГЕРБ, че те всъщност нищо не си говориха на този Конгрес освен за ГЕРБ и за мен, каза Борисов.

„Това, което ме притеснява е, че те нито веднъж не споменаха името на „Атака”, нито веднъж не споменаха името на Синята коалиция, нито веднъж не споменаха на ДПС, нито веднъж не си дадоха анализ, защо всъщност не си направиха анализ. Един Конгрес би трябвало да направи анализ - защо са загубили изборите при положение, че са купували толкова много, колкото в Сливен. Просто там - сами се хванаха. Днес разбирам, че са правили шествие, което е върхът на популизма. Ако бяха отчели, че всъщност, за да няма атомна централа „Белене” днес, единственият виновник се казва Станишев.

Разбрах, че и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за паднала от трибуната и си счупила ръката. Ако е вярно, истински съболезнования. Аз имам осем фрактури от спорта и няма по-лошо от това да си счупиш нещо, после гипс, раздвижване, много е неприятно. Не можеш да се изкъпеш като хората, коментира Борисов.

За да няма атомна централа „Белене” днес, единственият виновник се казва Станишев, каза още премиерът. Нито направиха компания, проспаха от 2006 г. до 2012 г., шест години. Ето това е връх на популизма. БСП не си дадоха анализ - защо милиард лева дадохме за „Цанков камък”, грешни пари, за 80 мегавата само. Не направиха анализ - защо замениха най-хубавите територии в България за жълти стотинки, ние сложихме мораториум и сега чакаме да видим Европейската комисия като ни осъди - колко пари ще ни струва всичко това. Те не си дадоха анализ за своите коалиционни партньори какво са вършили през годините, каза Борисов.

Ние сега, с толкова усилия, успяхме да платим 50 млн. от БЕХ по кредита за АЕЦ „Белене”, който е от порядъка на 500 млн. лева, половин милиард кредит и да го отложим с пет години, защото иначе щяхме да фалираме държавата от техните заеми, глупави.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че изключва вариант за предсрочни избори. На брифинг в Министерски съвет запитан изключва ли напълно варианта за предсрочни избори, Борисов каза: „Аз изключвам. Вие виждате, че нашите кадри израстват в Европа, строим в момента магистрала „Струма”, „Тракия”, „Марица”, „Хемус”, скоростни пътища, Южната дъга, „Меден Рудник” в Бургас, обновяваме държавата, виждате навсякъде как се строи, пречиствателни станции, най-ниски данъци в ЕС. Те дори вчера си заклеймиха и плоския данък, който въведоха”, каза Борисов.

На този Конгрес само си личеше страха от ГЕРБ. Те нищо друго не си говориха. Те не си направиха оценка защо са загубили изборите, въпреки че са купували гласовете. Те не си направиха анализи. Ето аз ви направих – какво би трябвало една партия като тази, на 48-и Конгрес, примерно. Те трябваше първо да започнат с минута мълчание за избитите хора в концлагерите, трябваше, щом е 48-и конгрес, да си дадат оценка Тодор Живков за тях какъв е като ги е управлявал половината от времето, Вълко Червенков, да се върнат, да си направят анализ на партията. А те страх, та страх. Във всички вестници, даже с пура ме снимали. ГЕРБ забранихме тютюнопушенето от 1 юни. И всяко изказване - ама Борисов, ама ГЕРБ – не сме толкова страшни от ГЕРБ. Нали знаете едно куче като лае, то не хапе, но е уплашено, значи си приказва.

Запитан страх ли го е Доган от влиянието на ГЕРБ в Кърджали, във връзка с това, че Цвета Караянчева не е била допусната до празника на Джебел, Борисов каза: „Жалко, че бях на други места, иначе ако знаех, че така ще постъпят, щях да отида в Джебел да видим как няма да дават на избраници на народа, на депутати... Представяте ли си - ние да не допуснем депутат от ДПС на празник. Какви неща ще се говорят за полицейщина, за терор, за липса на демокрация. Как може народен представител да не го пуснете да ви говори и там един миришещ на джибри човек да се разхожда напред назад и да обяснява на какво му мирише”.

На въпрос дали му мирише на избори или му се иска да има избори, Борисов каза: „На него му се иска да има избори, защото освен ГЕРБ и ДПС, друг не е готов за избори. Доган ме подтиква по този начин да направя предсрочни избори. Станишев се усеща, че не е готов и започва да говори те, видите ли, ще направят предсрочни избори. Първо ще си открием магистралите, ще си открием естакадите, ще си направим всичките реформи, които правим, археологията, и догодина имаме избори. По-ясно от това има ли? Ще ги направим тези работи. Тях ги е страх. Ако има избори, Синята коалиция няма да може да си наредят листите в момента, ще се скарат. „Атака” в какво състояние е – много тежко. Меглена Кунева не може да излезе, още не си е направила партия, докато я регистрира жената, докато я направи всичко, ще минат месеци местни структури. БСП са разбити, нищо, че си говорят така, как ще си подредят листите, кой ще е първи и кой втори", каза Борисов.

Последвайте канала на

20157 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар

2012.06.15 | 12:20

61
БАТЕ БОЙКО СИ Е ПИЧ !!!

2012.06.15 | 12:19

57
Убеден съм ,че няма алтернатива ББ и ГЕРБ. Изказването му е на мъжкар,харесва ми как поставя на място манафа Доган.ЗА педала Станишев ли да гласувам със неговата Даниела,тумора и там подобнии свине от младежкото му БСП,които се цанят да оправляват??
полицай

2012.06.15 | 12:20

60
Насе,днес пак ли си на смяна,твоите колеги трудно ги различавам,но теб просто немога да не те забележа,имаш открито дупедайски и подлизурски подход,към дейсвията и изказванията на партията и нейният вожд,премиерът на Републиката господин бойко борисов,поне добре ли ви плащат?

2012.06.15 | 12:20

59
И аз се чудя за кого да гласувам. За бившите кадри на ДС ли? За не отказали те се комунисти ли? За бившите милиционери ли? За децата на бившия комунистически елит ли? За физкултурното ядро на милицията ли?
До 2-рия коментиращ

2012.06.15 | 12:19

58
Ти наистина си Оправляван...
Прост като тиква си №5

2012.05.21 | 21:07

28
Е не съм насран гъз като тебе ! А една държава щом се управлява значи и народа се управлява. Тъпанар разбра ли ме сега,само има значение кого ще изберем да прави това. То бива малоумие от БСП посерковсите,че чак дрънчите.

2012.05.21 | 21:07

27
Мангал ,пише се УПРАВЛЯВАН,да ви еба майка та неграмотна "цоциалистическа". Тебе не те ли управляват,като спазваш закони,кодекси и работно време?? ЕЙ МНОГО СТЕ НАГЛИ ГОВЕДА ОТ БСП и прости,разбира се.
народа

2012.05.21 | 21:12

35
Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално “минус нула” това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни –безработни .Накараха ни да живеем като циганите –ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел –грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като “Борисов30%”.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя
Тервел

2012.06.15 | 12:18

56
Народа а? Първо ще те помоля да видиш в речник що е това "народ" защото си нямаш и най-малка идея. Ако това са цигани турци и хора с ниско образование, ми да това е народа. Спомням си че правиха изследване на вотовете, тези завършили училище и с висше гласуваха основно за Герб, а селяндурите като теб , които има трябва 3 дни да дешифрират БВП ( Което е брутен вътрешен продукт ) за кои? А така за БСП. Ако наистина мнението на народа е като теб, то тогава няма никаква оправия. И относно всичките изхарчени пари. Герб показват за какво са изхарчени парите. Главно за пътища, а БСП също изхарчват пари, но се съмнявам който и да е оттях да каже за какво, ако кажат нали ще ги уволнят! Дори Сърбия, която толкова ни мрази си призна че ще има икономическа загуба заради пътищата на България, които привличат движещите се. Ако разбираш малко или от икономика, география или политика, щеше да знаеш че говориш пълни глупости. Направи услуга на всички ни, виж що е "лява" и "дясна" политика, поне това направи, за да можеш да не се излагаш напълно. Аз не съм религиозен , но ще ти кажа една поговорка: Бог помага на този, който сам си помага. Затова ако смяташ че бог, или БСП ще ти оправи живота а не самия ти, то ти прецакваш и себе си и мен и всички други. За какво му е на човек да работи колкото за 2ма човека, само защото 2-рия го мързи...

2012.05.21 | 17:30

6
Ама колко си неграмотен!!!!Дали си завършил основно училище?

2012.05.21 | 17:15

3
Трябва да си много нагъл за да си мислиш, че говориш от името на цяла държава.
Фен на Борисов

2012.06.15 | 12:17

55
Спрете да плюете бе гъзолизци!!! Лижете задниците на Турците и техния "Султан" Ахмед Доган и мислите, че сте голяма работа, като се дупите на рязаните карабинери. Бойко Борисов може и да НЕ е политик, но въпреки всичко се старае и постига нещо!!! Тия какво постигнаха - Тройната коалиция? Разпродадоха и окрадоха държавата!!! Ако не беше Бойко Борисов сега, щяхме да бъдем като Гърция - В опасност да изпаднем от Европейския съюз, на ръба на рецесията и бъдеща мизерия евентуално. Бойко Борисов закъсня много! Трябваше да дойде на власт още през 90-те години и сега, щяхме да сме доста добре, но за съжаление не стана така... ГЕРБ ще се задържи на власт още много години!!! Вие Турски мекерета продължавайте да лижете задника на Ахмед Доган и мислете, че той е вашият спасител, но въобще не е така продажници... Продължавайте да се дупите на рязания!
един българин

2012.05.21 | 22:13

38
чак мен ме хваща страх ... ако ГЕРБ вземат, че спечелят пак, заради хора със заспали мозъци! Може всички да скакате против тоя или оня, но истината е една: Това, което изгради социалистическия строй за 45 години, вече 23 години не мож го окраде. Истината е, че България вече 23 години се управлява от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! Спете! Гласувайте за ГЕРБ! Поробете вас и вашите деца с икономическото робство и зависимост от мутрите и мафията! Прост народ! Направиха ни прости, за да ни управляват лесно. Култура ли??? Че защо ни е - нали има телевизия и чалга! Изровете главите от пясъка, иначе Левски е живял напразно...

2012.05.21 | 21:02

20
ave tap4o ne govori za vsi4ki turtzi pod ob6t znamenatel.Az sam tur4in i mrazq Dogan i mnogo turtzi go mrazqt. Malko se obarni i kam Balgarite koito ne glasuvaha za GERB, BOYKO

2012.05.21 | 21:02

19
Девойче, ти пак ли се появи? Нещо ти е зациклил диска май. Това го пишеш под всяка статия. Знам че си на 15 години и малоумния ти мозък не може да измисли нищо друго, ама за толкова време все можеше да прочетеш нещо в нета.
Ахмед Недоебан Доган

2012.06.15 | 12:16

54
Търся здрави хайдушки патки да ми пръснат мазния турски гъз, както беше практиката през възродителния процес , докато бях по затворите. Моля ви помогнете ми. Много ми липсва секса от тия мои славни младежки години. Правя чудеса в леглото- фелацио с гълтане и различни анални изненади. Забележка- Желателно е хайдушките патки да са немити и миризливи.

2012.06.10 | 00:36

53
А, бе, то и аз се чудя как небразован, интелектуално умрял и тъп като галош банкянски селяндур, миришещ на изгнили гербери може да ни управлява / или да си мисли, че прави това /, ама....то и от нас си зависи!!!
Даниела

2012.06.03 | 18:57

52
СМЪРТ ЗА ДОЛНОТО КОПЕЛЕ БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА МУТРЕНСКО ИЗЧАДИЕ?!!БИХ ГО ОБЕЗГЛАВИЛА И НЕ БИ МИ ЛЕЖАЛО НА СЪВЕСТТА!!!!АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРПИМ , ТОЗИ ИЗРОД ЩЕ НИ СЪСИПЕ И ЗАТРИЕ КАТО НАЦИЯ И ДЪРЖАВА!!!!
ewqefwg

2012.05.26 | 00:03

51
НА СЛЕДВАЩИ ТЕ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И ОТНОВО БОЙКО БОРИСОВ ДА Е ПРЕМИЕР.ВЯРНО ДОПУСНА МНОГО ГРЕШКИ НО ВСЕ ПАК МУ СВАЛЯМ ШАПКА ЗА ОБИЧТА МУ КЪМ НАРОДА.ПОГЛЕДНОТО РЕАЛНО НИТО БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРСКИ СЪЮЗ-БСП НИТО ПАРТИЯТА НА КУНЕВА СА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ.ЛИЧНО АЗ ОЧАКВАХ ПОВЕЧЕ НО ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ И ИСКАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И Б.БОРИСОВ И В 42 НАРОДНО СЪБРАНИЕ ГЕРБ ДА ИМАТ 180 ДЕПУТАТАТ

2012.05.21 | 19:08

13
ЗВУЧИШ МИ КАТО" ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СТАЛИН" .КАКВА ОБИЧ БЕ СМОТЛЬО . ТОВА ЛИ Е ОБИЧ ДА ТЕ ПОТУПВА ПО ВРАТА КАТО МУТРА В НАСТРОЕНИЕ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ТИ ОПИРА НОЖ В ГЪРБА И ДА ТИ КАЗВА "ДАВАЙ ПАРИТЕ".БСП ГИ БИЛО СТРАХ. МОЖЕ , И ДАВИД ГО Е БИЛО СТРАХ НО Е ПОБЕДИЛ ТЪПИЯ ГОЛИАТ С УМ. ТАКА ЧЕ ПЕДАРАСЧЕ, НЯМА НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО . И ВАШИЯ ГОЛИАТ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕ.

2012.05.22 | 20:20

50
Ей затова го харесвам Бойко, че им го забива на червените педали, защото сега страдаме заради тях.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини