Бойко Борисов: Сбъднахме мечтите на СДС и ДСБ

  • 17 май 2012 08:01

  • 3015
  • 9
Бойко Борисов: Сбъднахме мечтите на СДС и ДСБ
©

Не ми е  безразлично къде отиват парите, които даваме за волейбола и затова се заех с темата. Имаме прекрасен отбор, прекрасна публика и не си заслужава всичко да развалим, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът изрази надежда днес волейболните ни национали да отидат да тренират, защото им предстои квалификация. Борисов добави, че се надява, всички национали и Радо Стойчев да преглътнат обидите и да отидат да се борят в името на страната. "Дано да заровят томахавките", допълни министър - председателят.

Относно драмата в дясно и решението на СДС да се откаже от коалиция с ДСБ, премиерът заяви, че това са две големи партии и не може да мислят за коалиция толкова рано. Борисов припомни, че и СДС, и  ДСБ имат претенции, че са най - добрите и при тях са най - големите експерти, а е станало така, че точно ГЕРБ е сбъднала всичките им мечти.

Относно това, че преди време е нарекъл Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - гаргамел, Борисов припомни, че му се е извинил за тези си думи.

Премиерът заяви, че е страшно единствено участието на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в едно шоу, в което е заявил, че подкрепя Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Борисов коментира и статия в днешния брой на в. "Преса" относно това как са се купували гласове за кметските избори в Сливен. Той информира, че му е обещан запис и документи относно тези разкрития. Борисов бе категоричен, че ако се окаже истина всичко, той ще сезира целия Европейски съюз и добави, че ще покаже записа на всички в Европа, за да видят какво прави лидера на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Премиерът съобщи също, че ако в схемите е замесен и бившият кмет на града - Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа., ГЕРБ ще се откажат и разграничат от него.

Относно напускането на Димитър Димитров от шефския пост в НСО, премиерът заяви, че те не са имали разговор. "Последно го видях на 6 май, здрависахме се, прегърнахме се", добави Борисов и поясни, че няма нищо общо с оставката му.

Борисов коментира и възможността от стачка на надзирателите в затворите. Той изрази надежда да не се стига до там, защото МВР са хванали много престъпници. Водещият на предаването обаче веднага припомни за случая с братя Галеви. Борисов обаче уточни, че не МВР е виновно за това, че братята не са задържани. "Нищо, сега никой не трябва да се ядосва, че те избягаха, защото щяха да ги дават как си излежават 5 - годишната присъда в общежитието до тях, а сега като ги хванем, и след 5 години да е, ще лежат в централния затвор", каза министър - председателят.

Премиерът информира, че много трудно върви процесът с намирането на инвеститор в ОЦК - Кърджали. Той съобщи, че правителството обмисля варианта да се намери работа на металурзите в други заводи и да ги карат до там с автобуси, вместо да стоят гладни и да не получават заплати.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3015 9

Коментари 9

Добави коментар

2012.05.17 | 18:45

9
Това беше твоята мечта за да нямаш конкуренция глупако мазен'
Помисли

2012.05.17 | 13:34

1
Както казваш и го наричаш, но той успя и тогава другите какви са, както и ние щом го допуснахме а сега го/ги търпим? Всеки си заслужава съдбата, това е горчивата истина, заслужава я за да се учи от грешките си, но ние ги повтаряме за жалост....
qq

2012.05.17 | 18:44

8
Вселената се разширява, Борисов е виновен!
vasi

2012.05.17 | 18:44

7
Сбъдна ме4тата на вси4ки олигарси.Без пенсионери,висока безработица което озна4ава ниски заплати и съответно по-големи пе4алби за своите хора.На обикновенните хора ни е отредена ролята на роби които за да оцелеят трябва да работят денонощно на 2-3работи и докато издържим.На това темпо със сигурност ще плащаме осигуровки цял живот и когато да излезем в пенсия просто ще умираме на работните си места.
IQ146

2012.05.17 | 18:44

6
След три години на власт, Борисов все още НЯМА алтернатива. Срещу него в политиката стоят ДОКАЗАНИ КРАДЦИ или формации като РЗС и Атака, които никой не приема на сериозно. Фактът, че спорната Кунева, още ненаправила партия, събира 6% доказва, че на хората не им харесва Борисов да е вся и всьо. Да анализираме алтернативите в момента. Започваме от Синята коалиция, създадена от СТРАХ, че поотделно СДС и ДСБ няма да влязат 2009 г. в Парламента. Няма катарзис, няма анализ на причините, довели класическото дясно в положението на перманентен нокдаун. До момента тя обслужваше единствено Костов, който, зад мантрата, че е верен на един файтон хора, скрива уникалното си его и неспособност да признава грешки. Раздялата е позитив, който обаче трябва да се развие. Ще видим как...За ДПС няма да кажа нищо, като за мъртвец... Там блатото е дълбоко и вонящо. Остава БСП - нереформирана, обременена от ДОКАЗАНИ КРАДЦИ по всички нива(това в Сливен е нормалното състояние във всеки окръжен град...), скриващи алчността и разбойническата си, КРАДЛИВА същност зад някаква псевдо компетентност. Компетентност, призната от целия народ само в областта на КРАЖБИТЕ от бюджета. И то без да бъдат хванати, в което са ненадминати майстори. С "Майстор на ложата" на КРАДЦИТЕ, ненадминатия по наглост Р.Овч. А това, което разиграва ГОЦЭ, просто не ми го побира ума, надценявал съм ги тия първосигналници. Вместо да иде там, където му е мястото, при Лилов, ГОЦЭ се прави на велик и ясно показва, че не си дава сметка колко мразен е дори в собствената си партия. Затова, ако Кунева не се развие, Костов не се оттегли и СДС и ДСБ се явят поотделно на изборите, нищо чудно да видим Борисов догодина и с конституционно мнозинство...

2012.05.17 | 18:44

5
Като чета коментарите разбирам защо имаме най простия премиер в света.

2012.05.17 | 18:44

4
Ех, какви мечти имахме и ТИ ги изпълни , Боко :) Един от групировките да е мин. председател .. Пожарникар от ДС- Симеоново:) И Цветита, златевци , и герговци, и ДС-другарите от ТИМ, и в Русе , Варна и София - да са "факторите"- милионерите в държавата ..) И министри - почти БЕЗ изключения - да са червени изтърсаци : както се казва - да не се наруши "традицията" на предаване на властта:) И манджуковци , баневци , гоцета и гоцевци , и доста около теб - да са в пандиза . И волейбола, и футбола , и други особени ценности- спонсорирани от опоскания бюжет .. И смачкания дребен и среден бизнес ,и фандъкова- кучета да ни ядат, и 6 и 60 -имотни фуражки , и Доган и Масларова- дори - в пандиза :) И цените на бензина - на съветските другари , и броя на голф игрищата , и дори комсомолеца - президент , и онази преводачката на Тошо -посланик в САЩ , и милиционерите с чувалите - по изборите , и "гения" на Цвъ. , и този на Дянков, и мизерията на 450 000 безработни ,и Закона за горите и Цековци , и разходките - "работата" ти - по навик от едно време , и простаците - мутанти - в парламента и на власт , и ...... Всички това са нашите "МЕЧТИ"....И "благодентствието" на една средноевропейска държава и обещанията - стил Тошо:) Кога почваш новите стадиони ?? Трябват нови зрелища ..) А човека - гражданина - кучета гоя или - и в прек и в преносен смисъл :) Услушвай се , Боко ..Цялата ти "култура " се крепи - на принципа - една жена каза..И понеже НЕ можеш нищо свое дакажеш - слухарите - за НОВИ идеи, почини , програми , за това - КАКВО да правите , само и само властта да НЕ испуснете.., но БЕЗ да пипнете ОЛИГАРХИЯТА , с която играеш голф :) Пази олигархията , БОКО - това беше нашата мечта :)) КАК,в Европа и тук - да ви "поверват", че сте нормални десноцентристи - това е твоята мечта , Боко .:)). Не става Боко , няма да стане ..Преди всичко , поради недостиг на УМ , акъл , мозък , ген , практика ,идеи. професионализъм , съвременни професионални качесва... Трудно кримита , стават нормални граждани , камо ли за водачи на една държава в 21- вия век ..) САМО с услушване за нови идеи и чужди мисли, проекти - няма да стане ..Трябва и четене, и анализ , и ум , и прагматизъм и ...много неща трябват Боко. САМО селска банкянска хитрост - не стига ..))
Не на бившите и настоящи комунисти и социалисти.

2012.05.17 | 15:51

3
Г-н Борисов, сбъдни най-голямата мечта на половината от българите - бившите и настоящи комунисти/социалисти/ никога повече да не управляват България. Освободи ни от окупиралите властта на държавно и общинско ниво бивши отказали се или не от БКП служители на: МВР; ДС; Милиция; деца на висшия комунистически ешелон и т.н. защото няма бивши комунисти, проститутки и милиционери.
arhar

2012.05.17 | 15:49

2
Прав е премиерът за това, което казва ! Но аз не си спомням Костов да го е молил да прави първи копки и реже лентички при олигарси , които са близки на Гоце ?! Логично е да вярваме на това, което виждаме, а не на онова, което ни се говори, нали ?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини