Волен Сидеров прогнозира и четвърти предсрочни избори

  • 17 май 2021 08:00

  • 1878
  • 12
© БНТ

Тези предсрочни избори няма да са шанс, а ще има повторение на резултатите, но с малки разлики. Това заяви пред БНТ лидерът на АТАКА Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа относно предстоящите предсрочни парламентарни избори. 

Според Сидеров ще има трети, ако не и четвърти предсрочни избори. 

Волен Сидеров: Да заповяда всеки, готов съм!

"Не междуличностни проблеми разделиха "Обединени патриоти". Аз направих жест към партньорите си, като вкарах най-малко депутати през 2017 г.", разкри лидерът на АТАКА и допълни:

"Проблемите дойдоха, когато Симеонов и Каракачанов станаха вицепремиери, а единият и министър на отбраната, а действията им не бяха полезни. Критикувах ги, относно обидите към майките на деца с увреждания и самолетите Ф-16, но те не чуха. Не бях съгласен с тези политики и напуснах парламента през 2019 г.". 

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се обяви против чуждите военни бази и учения у нас.

Волен Сидеров: България не трябва да бъде в НАТО, нито враг на Русия

Сидеров разкри, че е имал разговори с ВМРО, но ще влезе в коалиция при изпълнението на определени точки от програмата му. Лидерът на АТАКА разясни, че решението за широка патриотична коалиция не е взето. 

"Да се обединим и да влезем, но с каква цел? За да подкрепим ГЕРБ", попита той.  

Партията на Слави не се различава от политиките на ГЕРБ. Дали ще е Бойко Борисов или Слави Трифонов, е въпрос само на татуировки, завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1878 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Jennyhqkha

2021.05.18 | 20:59

12
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Jenniferekbqa

2021.05.18 | 19:55

11
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Laurenddlqa

2021.05.18 | 15:00

10
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Michellelrbya

2021.05.18 | 09:33

9
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Ти ще подкрепиш всеки

2021.05.17 | 09:05

7
само и само да си на хранилката, както и останалата безродна шайка шкембе воеводата и далаверко... Така говорехте и преди изб.орите 2017, викаше по улиците Бо.йко к.урво, после подкрепи прав.ителството му... преди това беше златен пръст на брака между Бе.Се.Пе и Де.Пе.Се... голяма поли.тическа ковра

2021.05.17 | 10:03

8
Не е златен пръст а златен Г.Ъ.З даваше дупе за пари и власт.
Павлин

2021.05.17 | 08:54

6
На уважаемия общински съветник в СОС, освен ако и оттам не са го изгонили, без да съм разбрал, напомням, че избори няма да се правят, докато т.нар. „патриоти” зорлем успеят да влязат отново в Парламента. Видяха хората, че сценаристите на Слави Трифонов се подиграха с тях, и логично втори шанс няма да им дадат. БСП също направиха двоен провал - първо с резултата си, после с връщането на мандата. ДБ бяха безгласна буква в 45-тото НС и едва ли ще успеят да повторят резултата си. ДПС е етническа партия и при тях нещата са ясни - чрез всяване на страх и манипулации на религиозна основа винаги са в Парламента. Остават „бившите бесепари” и популисти от ИМВ - ясно е, че втори път номерът няма да мине; видя се колко (не) могат. И какво? Отново ГЕРБ ще спечели, защото беше единствената партия с предложение за правителство, дори с единствената номинация за председател на ЦИК, и желание да преведе страната през световната икономическа криза. Единствено ГЕРБ опитаха да проведат преговори за съставяне на кабинет, макар и без сигурност за просъществуването на подобно управление, но все пак щеше да има някаква стабилност, от която държавата се нуждае в момента.
Ей , долен герберски боклук

2021.05.17 | 08:52

5
Ей , Волене ти си златният пръст на Бойко ,бе смешник

2021.05.17 | 08:45

4
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.05.17 | 08:43

3
Аууууу патериците започват от сутринта.
ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ

2021.05.17 | 08:17

2
ЩО ПОЗВОЛИХТЕ ЧАЛГАРИТЕ ДА ВИ.....ТРЕСНАТ

Добави коментар

Водещи новини