Мирчев: Служебният кабинет трябва да установи какво става с парите от хазарта на Васил Божков

  • 16 май 2021 10:30

  • 2227
  • 27
 Мирчев: Служебният кабинет трябва да установи какво става с парите от хазарта на Васил Божков
© Facebook

Служебното правителство влиза в един корупционен батак, в система, пропита с машинации. Това каза пред БНР Ивайло Мирчев от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

"На този служебен кабинет ще му е трудно. Редно е да му се даде период на навлизане, да им се даде време на министрите, за да разберат къде са. И след това да изсипваме критиките, ако има такива", добави той.

По думите на Мирчев основната задача на всяко служебното правителство е да проведе честни и прозрачни избори, конкретно на това обаче задачата му е и да започне разследването и да покаже "уродливите практики" в сделките на управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той беше категоричен, че "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" по никакъв начин не участва в служебния кабинет, като уточни, че министърът на икономиката Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е бил сред основателите на "Да, България", но от няколко години не е вече във формацията.

Според Ивайло Мирчев целта на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да бъде опетнено правителството, съставено от президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на

Тома Биков възмутен: Хора на Божков да се разхождат в МВР ми се струва малко в повече!

"Това правителство трябва да установи какво става с парите от хазарта на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от и защо не са влизали в държавния бюджет. ... Божков беше оставен в Комисията по хазарта да прави каквото поиска, беше му позволено да не си плаща хазартните такси. Той даде пример и с "Автомагистрали" и сделките , сключвани от кабинета "Борисов 3".

Ивайло Мирчев подчерта, че разкритията за корупционните практики на правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да бъдат бързо представени пред обществото, за да могат хората да преценят за кого да гласуват на 11 юли.  

Комисията за ревизията на управлението, т.нар. комисия "Манолова", е направена, защото няма прокуратура и няма кой да разследва престъпленията на управлението, заяви той и уточни: "Прокуратурата е завладяна, съдът в голяма степен е също завладян и това, което остава, е да се направи парламентарна комисия с депутати, които да задават въпросите. Това не е европейска демокрация. ... Трябва прокуратурата да си влезе в правомощията".

Мирчев коментира, че настояването на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за закриването на спецпрокуратурата и спецсъдилищата не цели прекратяването на делата срещу крупни бизнесмени, защото те могат да бъдат съдени и в обикновен съд, а искат да бъде премахната "тази бухалка" на прокуратурата.

"Искаме да променим модела с конкретни приоритети, които са свързани с реформа на прокуратурата и съдебната власт, измитане на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във като главен прокурор, защото той е проводникът на интересите на мафията в страната ни. Неговото измитане е първата стъпка към това никога повече да изпадаме в ситуация, в която цялата власт е в ръцете на няколко души - това са Борисов, Доган и Пеевски", добави той.

Novini.bg
2227 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Tiffanynutca

2021.05.18 | 11:36

27
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
в чекмезджето

2021.05.18 | 00:04

26
са
Karenknhka

2021.05.17 | 19:36

25
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Nancyzjkba

2021.05.17 | 05:56

24
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.05.16 | 11:39

2
Това ли най-належащият проблем на България сега мама ви да е.ба шизофренна бесепе.дерастка?! Парите на Божков, НАП, Митниците, агенцията по инвестиции? Сиктир вашта мама гнусна болшевишка да е.ба! На 11.7 ще ви измете ЗАВИНАГИ! СЪДБАТА на БЪлгария е решена отдавна и то от много по-важни хора от решетников и комплексирания лилип.утин. тези утрепки се опитват само да забавят хода на ИСТОрияТа и така да влезат в нея! радефф олигофрена не разбира какво посмешище е и колко безкрайно ТЪП е! Ще влезе като фигуранта под маргинална бележка в досието на престъпника божков! НИКОГА повече комунизъм!
до червения боклук под мене

2021.05.16 | 20:05

23
виж как знаеш от личен опит какъв се яде, болшевик гнусен! Ти си свикнал от пияните рубашки, които наричаш братушки. Те ви го ръгат на вас бесепе.дерастите първо в насраните г.ъзове и после си го мият в л.айнените ви усти! Сиктир боклук миризлив!

2021.05.16 | 12:45

13
я, пoдлoгата на членoвете на БКП Бoйко, Цецо, Юрданка, Цецка, Искра и т.н. от ПП БКП-ГРОБ вика на нас, гласопoдавателите, боклук и комунисти. Ще го ядете немит ма изборите.
до червения боклук под мене

2021.05.16 | 12:32

12
На майка ти в разпраната минджа бе миризлив бесепе.дераст! вие с 15% процента ли искате да управлявете да е.ба вашта мама болшевишка! Това е вашто разбиране за демокрация! К.ур за майка ти русофилистик гаден, турски. к.ур за сестра ти и един рязан от ДПс за те.б червен нагъл боклуко! Ще ви изметеме като говежда л.айна с метла от тръни!
Сиктир бе, подлого гейбераска.

2021.05.16 | 12:08

7
А кaк щe "измeтeтe" някoгo нa 11 юли 6eз дa paзпoлaгaтe с дъpжaвния 6юджeт, 6eз дa имaтe дъpжaвнa жи6кa и дъpжaвeн 6eнзин, 6eз 100 стaтистa oт УБО дa пoзиpaт пpeд дъpжaвнитe paдиo и тeлeвизия зa "o6икнoвeни гpaждaни" и дa слaвoслoвят мyтpaтa щe видим... Нeкa минaт из6opитe, a :)))
Сиктир бе, подлого гейбераска.

2021.05.16 | 12:07

6
Ами дa, тoвa сa нaй-нaлeжaщитe пpo6лeми - дa сe пpeсeкaт пapичнитe пoтoци oт дъpжaвaтa към мaфиятa и дъpжaвнитe кaнaли зa кoнтpoлиpaнe и кyпyвaнe нa вoтa.
чегърт чегърт чегърт

2021.05.16 | 14:18

22
Кабинета да побързя с изчегъртването на герберастията,и повечето да поемат към бай ставри,кви са тея почивки събота и неделя,а е вземете се в ръце и по бодро.

2021.05.16 | 14:09

21
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.05.16 | 14:05

20
Ами няма да можете да му ти върнете на Божков.

2021.05.16 | 13:23

19
e kak kalvo stave sas parite na bojkov bre smeshnik polovinata sa va ciganskiat premier drugata polovina e vav nego.
Васо Сръбския

2021.05.16 | 13:09

18
Изрод, свиня, на човек не мязаш

Добави коментар

Водещи новини