Росен Желязков запозна новия министър с приоритетите в транспорта

  • 12 май 2021 13:14

  • 282
  • 0
Росен Желязков запозна новия министър с приоритетите в транспорта
© МТИТС

Състоянието на транспортния сектор и степента на изпълнение на инфраструктурните и телекомуникационни проекти бяха обсъдени от новоназначения служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през и досегашния министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети по време на предаване на управлението на министерството.

Като най-значими области за работа през следващите месеци бяха очертани обектите, които се изграждат с европейско финансиране. Дейността на БДЖ, пътната безопасност и защитата на интересите на българския транспортен бранш в рамките на Европейския съюз, също бяха посочени като приоритети.

Борисов предаде властта, изненадващо похвали Радев за подбора на служебния кабинет

Новоназначеният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през е с дългогодишен експертен и управленски опит, както в сферата на транспорта, така и в областта на информационните технологии и съобщенията.

През годините е бил заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в три правителства, председател на Управителния съвет на ДП „Пристанищна инфраструктура“, председател на Съвета на директорите на „Информационно обслужване“ АД, председател на Съвета на директорите на „Български пощи“ АД, заместник-председател на Съвета на директорите на „Пристанище Бургас“, член на Съвета на директорите на „България Еър“ ЕАД.

Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Столична община и частния бизнес.

Последвайте канала на

Novini.bg
282 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини