Президентът свиква допълнителни консултации за излъчване на председател на ЦИК

  • 06 май 2021 14:41

  • 6670
  • 276
Президентът свиква допълнителни консултации за излъчване на председател на ЦИК
© Булфото

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на свиква на допълнителни консултации парламентарно представените партии и коалиции за излъчване на председател на ЦИК поради оттеглянето днес на единствената номинация за поста от страна на ГЕРБ-СДС. Консултациите ще се състоят от 8.00 часа на 7 май на „Дондуков“ 2. Това съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Във връзка с приетите от 45-ото Народно събрание изменения в Изборния кодекс и утвърдените от президента правила за провеждане на публични консултации и процедура за назначаване на състава на Централната избирателна комисия, на 7-и май от 09.00 часа на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе изслушване на предложените от парламентарно представените партии и коалиции кандидати за членове и ръководство на ЦИК.

ГЕРБ оттегля кандидатурата на Ципов за шеф на ЦИК, Борисов съзря капан и заяви: Няма да ни уплашат!

Консултациите с парламентарно представените политически партии и коалиции, както и публичното изслушване на кандидатите, ще се излъчва в реално време на интернет-страницата на президентската институция на адрес: https://www.president.bg/static56/Online-video/

Последвайте канала на

Novini.bg
6670 276

Свързани новини

Коментари 276

Добави коментар

2021.05.06 | 14:47

1
Уж гласуваш за летец, а то излезе, че съм гласуваш за комунистически миризлив подлец. Гласувах за уж десните от Дай България, а насреща ти се прегръщат, Рада Дълбоката и бившата на СС Момата, Ел. Йончева. Сега как да гласувам за Пинокио и Гнома, като зад тях надничат Черепа, Чалмата, Импекса и Костинбродската корвета. Затова ще гласувам за синята идея и нейния носител СДС, защото съм десен човек и обичам България...
Аз човек

2021.05.06 | 14:58

19
Как Цола Драгойчева Тошко Африкански Маята Дончева Все отборПромяна

2021.05.06 | 14:58

18
Е иначе е,гласуваш за тиква и получаваш-каво ТИКВА.
Ива

2021.05.06 | 14:56

15
Хихи, страхотно. Ти ги разби браво.

2021.05.06 | 14:47

2
пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.Иво Христов е известен като човек с много зависимости,руски агент и антиевропеец.Той е в основата на десетки политически гафове на Радев ,който освен от руски самолети с изтекъл срок на годност от друго едва ли разбира.Не е виновен човечецът,жертва е на комунистическата казарма и БКП.Президентството, в този му вид представлява опасност за националната сигурност!

2021.05.06 | 14:49

3
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.05.06 | 14:52

7
Ти къде служи, ма кypво гейберска?
иво

2021.05.06 | 14:50

4
Мишката Радев цър цър ...е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър..Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.
пепи

2021.05.06 | 14:51

5
А, бе всеки ден ли ще гледаме тоя червен цървул. Средностатистическия оглупял българин реши,че ей тъй може да гласува за един фатмак и да си спретне една кушия с Борисов?!Да ама не,казваше Пецата Бочаров. Борисов стана премиер за трети път не чувано в историята ни.Народа си взе поправителния и сега все повече се убеждава, че бе подведен от шапкаря.Следващия път няма да сбърка.
Ирен

2021.05.06 | 14:54

12
Така, е. На следващите избори, ще черпя целия отдел, като вида Бойко как размазва фигуранта на Президентските избори,
Шапчо

2021.05.06 | 14:51

6
Кога ти хареса най- много Радев, когато отиде в Полша и подписа документ ,че Русия е враг номер едно и е за санкциите или, като се върна и каза, аз съм против санкциите, за да излъже и подведе народа. Когато излъга хората вчера, че Грипените са по изгодни, а те не са, защото са без оборудване, и като се сложи, стават два пъти по скъпи.

2021.05.06 | 14:55

14
Никога не ми харесва и ще го отсвирим

2021.05.06 | 14:52

8
Всъщност всички знаем, че Радеф беше опитът на Задкулисието, българско и световно да изгони от властта Борисов, който си провеждаше негова си политика, а не тази която искат кукловодите. За това Радеф беше наблюдаван, проучен, предложен и избран с ясната мисъл за създаване на друг център на властта, който да доведе до нова лява вълна, която пък да изгони Борисов и да докара "здравите сили" на БСП и ДПС в управлението, но тъй като Борисов "най-нагло", отново спечели властта на законни избори, тогава се наложи Радеф да започне нова битка, като с поведението си да атакува непрекъснато и да ерозира управлението на ГЕРБ и Патриотите и да става център на всевъзможни опозиционни сили и техните протестни инициативи, нещо което и видяхме в пълна сила. Но тъй като се видя, че Руското лоби на БСП и ДПС, които в действителност го избраха с гласовете си не е достатъчно силно за да го направи ракета носител, а и освен това Борисов хитро се договори и с американците, и с руснаците и с турците, Радеф "извъртя гъза" и се наведе на другите Леваци, ама ония идващи оттатък Атлантика, хората на Демократическата партия на САЩ, които тогава по същият идентичен начин водеха открита война с Тръмп и в Америка и по света, който също, като Борисов беше излязъл извън контрола на тяхното си задкулисие. На всички е ясно, че атаката преди година срещу Цв.Цв.и Герб с т.н. "апартамент гейт" беше скалъпена не от руснаците, а от Соросоидната "Свободна Европа" и подета до "пълна победа" и от "Американската" телевизия БТВ, която наскоро беше продадена от Соросоидните си Американски собственици на оня милиардер от Чехия. "Америка за България" в пълно противоречие с договореностите на Борисов с Тръмп, открито финансираше нашите протестни движения и граждани срещу правителството, както и хората на Сорос координираха действията им и ги натискаха за обединение. Не случайно "работливата" пчеличка Мая още миналата година се присламчи към "градските десни" за да харчи демократичните соросоидни милиони наливани с тяхната цветна революцийка, като това стана още на предните местни избори, когато всички "градски десни" я подкрепиха за столичен кмет, много повече от нейните БСП "роднини". Но преди два месеца "Демократите", които успяха да изманипулират изборите срещу Тръмп и наложиха дъртият Байдън за президент спряха кранчето и протеста съвсем закономерно утихна, та сега Радеф не е съвсем сигурен той ли е "тяхното копеле" след като не успя да свали правителството, или Байдънарите ще му духнат под опашката и ще търсят други сили, които да покровителстват, а защо не и ГЕРБ и Партиротите, особенно ако пак успеят да спечелят новите избори. Кой знае!?!
Иво

2021.05.06 | 14:53

9
Браво, страхотен коментар

2021.05.06 | 14:54

10
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.05.06 | 14:54

11
Ама как го заби на гейберските кypви Радев. Хахаха
До импотентня, който сънува шибане

2021.05.06 | 15:03

39
Сега си извади пръста от контакта, че започна да светиш

2021.05.06 | 15:02

33
Виж как пищят само,пищенето на герберас е музика за нашите уши.
Аз аз Аз

2021.05.06 | 15:01

32
Шибача РАЗБЕРИ всички живеем тук и искаме развитие а не хаос нови болшевики стари нови крадци
Аз човек

2021.05.06 | 15:00

26
Шибача Върви се лекувай

2021.05.06 | 14:55

13
Никой не го интересува това,всички се интересуваме кога ще е.б.е.ш тиквата и ще се излъчва ли в ефир самия акт на разцепване на тиквения свинтер.

2021.05.06 | 16:35

226
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв и говна и става една лъйнянокървава.

2021.05.06 | 16:35

225
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв и говна и става една лъйнянокървава.
А

2021.05.06 | 16:32

223
ОТО ПЛЕВЕН ДО ДУНАВ ...............ИЕЕЙЙЙ.........НЕДЕЙ ЗАВИЖДА ВЕ ......................РАБОТИ И ТИ

2021.05.06 | 16:30

222
Щом илчовеца е пропял,значи спукана му е работата на тикввето,илчовците държат земя от Плевен до Дунава и играят с дпс,пропял ли е илчовеца значи дпс ще жертват тиквето ама да видим дали ще жертват и пеевски,че и той стана много силен и пречи вече на догито и е неодобен че краварите са го подгонили яко,бляда също го е подгонил заради ктб.

2021.05.06 | 16:25

217
АМА ПИШИ ..........И ДРАСКАЙ ....НАЛИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ ..........НИМА ЩЯХА ДЕ ТЕ ПУСНАТ В САЙТА НА БАБИКЯНА ..............А......................БАКЛУУУУУУУЦИИИИИИИИИИИИИИИИЕ

2021.05.06 | 16:20

215
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:13

207
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:12

205
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:12

203
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:11

198
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:10

196
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:09

192
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:08

190
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:07

186
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:07

183
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.06 | 16:06

177
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв и говна и става една лъйнянокървава.

2021.05.06 | 16:05

173
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв и говна и става една лъйнянокървава.

2021.05.06 | 16:02

159
Как се подготвя герберас за война-избръсва дупето,после го подмива няколко пъти"гербераста е мръсно живитно затова по добре няколко пъти" след това намазва свинтера обилно с вазелин,после отива на мегдана смъква гащите и застава в стойка Г и боят започва,сумати народ може да пребие гербераста с голо дупе по-мадурята.

2021.05.06 | 15:58

149
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.
долния

2021.05.06 | 15:45

140
Славуца може да е импотентна ама разпори тиквения свинтер и го направи МОМА ТИКВЕНИЦА,сега разпръсква лайнянокървава мазга навсякъде.

2021.05.06 | 15:35

128
Ама Славуца е импотентен хихихи

2021.05.06 | 15:31

119
А кога ще Е,Б,Ъ,Т тиквето.

2021.05.06 | 15:29

113
Разпори тиквата като риба.

2021.05.06 | 15:23

102
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв и говна и става една лъйнянокървава.

2021.05.06 | 15:21

94
ТИКВА член на БКП и майор от УБО агент-доносник БУДА болшевик та дрънка.

2021.05.06 | 15:10

62
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.
долния тикволоз насран

2021.05.06 | 15:07

51
Ти влюбен ли си в ТИКВЕТО,изпитваш ли непреодолимо желание да му излижеш свинтера и да му галиш топките,готов ли си да погълнеш тиквеното семе.
До 2021.05.06 | 14:55

2021.05.06 | 15:02

34
Сега си извади пръста от контакта, че започна да светиш

2021.05.06 | 15:01

28
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв и говна и става една лъйнянокървава.

2021.05.06 | 14:58

21
Искаме да порят ТИКВАТА

Добави коментар

Водещи новини