Георги Марков: Радев сбърка като не разпусна НС, не насрочи дата за вота и не назначи служебен кабинет

  • 05 май 2021 19:50

  • 3617
  • 7
Георги Марков: Радев сбърка като не разпусна НС, не насрочи дата за вота и не назначи служебен кабинет
© Булфото, архив

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на сбърка като не разпусна НС, не насрочи дата за вота и не назначи служебен кабинет. Това смята бившият конституционен съдия и бивш депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георги МарковГеорги МарковГеорги Евдокиев Марков е български политик и конституционен съдия от 1994 до

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще си спести резила не по своя вина да участва в т.н. машинно гласуване, с което ще станем за срам пред цяла Европа. Да бойкотира изборите! Ще има невероятна какафония в изборния ден и изборите ще бъдат невалидни", смята още той. 

Ива Митева към БСП: Вие се подиграхте с парламента!

Днес БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България върна мандата за съставяне на правителство още при самото му приемане. Това се знаеше, че предварително ще стане. Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на обяви, че предсрочните парламентарни избори ще са на 11 юли, но той трябва да насрочи датата официално с указ. Очаква се 45-ия парламент да работи още два дни и да бъде разпуснат. Наред с това президентът трябва да обяви и състава на служебния кабинет.

Междувременно в президентството започнаха консултациите за работата на новата Централна избирателна комисия. Трябва да се избере нов състав, който да организира предсрочните избори, които ще се провеждат и при нови правила.

Последвайте канала на

Novini.bg
3617 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.05.05 | 20:20

1
много шум на зинощ, мнооого хаос, за да стана едни и на тяхно място да се обра го де те лства т други, а за наро ро да нищо по- до б ро
Ха

2021.05.06 | 03:33

6
Добро утро!!!!!
6

2021.05.05 | 20:33

2
Дри съка пак се изходи бе. Оцвъка си жабото.

2021.05.05 | 21:00

3
потресаващо.....Русия забрани полетите до България...т.е Държавния апарат на Русия, еднолично заповядва на туроператорски и самолетни компании да организират и летят до Бг.....представяте ли си тук в България да ви забранят да пътувате до Македония , защото сме в лоши взаимотношения или до Гърция, защото искат все повече и повече неща от вас за да преминете през границата...примерно Б.Б издава заповед или Радев забранява да се пътува ?!?!?!?! ТОВА УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В РУСИЯ СЕ НАРИЧА ДИКТАТУРА!!!!!!

2021.05.05 | 21:18

5
Отдолу е руски платен трол

2021.05.05 | 21:12

4
Представяме си,слагат ни под карантина,карат ни да си правим тестове,бяха ни сложили кпп-та и не ни даваха да излизаме от къщи и все държавата го направи и ти не се възмути дори,а тъпанарче.Ама за някви блядове си много притеснен.

2021.05.10 | 18:54

7
Народа иска смърт за Борисов.

Добави коментар

Водещи новини