Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори

  • 03 май 2021 12:06

  • 2198
  • 42
©

"Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха, че парламентът приема законите прибързано без оценка за въздействие", припомни Десислава АхладоваДесислава АхладоваДесислава Ахладова е родена през 1974 г. Придобива магистърска степен "Право" в Югозападен – министър на правосъдието в оставка по време на брифинг на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"В този парламент обаче видяхме нещо нечувано – закон за съдебната власт, наказателно процесуален кодекс и изборен кодекс, се приеха за първи път без да се питат ресорните министерства и ВСС. За първи път видяхме, че нито заинтересованите лица, нито гражданите можеха да участват в обществените консултации за изборния кодекс", коментира Ахладова.

Според партийния лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, отговорен за хаоса, който ще се създаде, е Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, а депутатът Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е инструментът. "Видяхме една юридическа неграмотност, която няма как да не се отрази в следващите избори", добави Ахладова. Според нея в изборното законодателство има противоречиви текстове, които се бият и не е ясно как ще бъдат разтълкувани при едно обжалване пред съда.

Борисов: Няма да сезираме КС за промените в ИК, нека българите видят какви ги свършиха в НС

"Новите варвари погазиха не само Конституцията, правилника и законите, но и превъртяха времето. Никога до сега не се е случвало за една нощ да се приема кодекс, в случая изборен, и той да бъде обнародван с по-ранна дата от деня на приемане и оповестяване в държавен вестник. Говоря за указа, който подписа президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на Разпети петък с дата 1 май", заяви и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, председател на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Оказа се, че въпреки обичайните ни възприятия, 1 май може да се равнява на Разпети петък и обратното, каза и Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

"Основна парадигма на политическия дискурс сега е, че партиите на промяната са спечелили изборите. Да приемем, че е така и защо не ни пуснаха да си ходим. Да управляваш не е да смениш Фейсбук с парламентарната трибуна. Да управляваш е да носиш отговорност и да вземаш решения", подчерта той. Според него се оказва, че краткият живот на този парламент е, за да промени изборните правила.

Novini.bg
2198 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2021.05.03 | 16:28

42
Действиятa на ИТН се определят от Дпс. Шефката нaпарламента от ИТН, е в тесни връзки с Дпс отдавна. И мантрата, че ГЕРБ е близка с Дпс умря. не ГЕРБ има три коалиционни правителства с Дпс , а Бсп.

2021.05.03 | 16:27

41
Орешарски 2. Съдбата му ще е същата. Спиране на евросредствата, ужасен миграционен натиск от турската граница, фалит на банки с последващо изгонване с камъни на новите"демократи" начело с началника им от Дон/дуков 2.

2021.05.03 | 16:27

40
Сaшо Дончев и Дарина Павловa sa зад Слави Трифонов. Сашо Дончев, Овъргаз, който навремето плащаше по 50 000 марки на Трифонов да агитира в шоуто си за Бсп и Дарина Павлова съпругата на мутрата Илия Павлов са зад Слави Трифонов.

2021.05.03 | 16:26

39
Дaвай бaте Бойко. Мачкай ги нaред. Подкрепа! Станиславе, нямаш никакви шансове срещу този човек. Пей си песните и забавлявай хората. Това го можеш, това ти е работата...

2021.05.03 | 16:25

38
Огромна харизма за политик!!! Единствения работещ Премиер за доброто на народа и Просперитета на държавата!!! Призвание за успешен политик!!! Успех на изборите -4-ти мандат на управлението на ГЕРБ начело с Бойко Борисов.задължително с Бойко Борисов!!!

2021.05.03 | 16:24

37
Мутри и Галева изпадат. Влизат Патриотите обединени и Борисов 4... После хода на Радев е в съда. конституционния съд даде разрешение да го подхванат...

2021.05.03 | 16:22

36
................................................................................... Най вероятно ще ни спрат парите от Брюксел заради този каун на снимката докато не дойде Бо/йко на власт защото за Брюксел той е човека който може да управлява евросредствата. Това да ви напомня нещо за времето на Оре/шарски? Тогава Сер/Ге/й се целуваше и си пускаха езици със Ме/с/тан на Ор/лов мост и се кълняха във вечна любов. Обаче като от Брюксел врътнаха кранчето ДПС ЕООД - "Ах/мед До/ган" изтрезня и като видя, че няма кинти и бизнеса му умира, нарита зад/ни/ка на Сер/Ге/я и събориха правителството. Сега сценария се повтаря - та значи Чал/га/ря, Чуш/ко/пека, ар/менеца, злобната и алчна Ка/пон, Рис/тьо Мад/жото ще забравят за парламента щото пречат на бизнеса на едно ЕООД. Пари от Брю/ксел се дават само на правителство на ГЕ/РБ защото ако краде то краде малко и остава и за нароца за разлика от скакалците от БСП. Това е знака от Брю/ксел и който не се съобрази с него ще квичи гладен по площадите като миналата година.

2021.05.03 | 16:18

35
Малеее, тоя Борисов само като се появи и червените изпадате в амок. За 10 г. България от 19 век, където я оставихте, влезе в 21 век.

2021.05.03 | 16:17

34
НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - СТАРИ МУЦУНИ И ИЗХВЪРЛЕНИ В КОШЧЕТО ОБЕЩАНИЯ
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.05.03 | 16:11

32
Е , д,р,у,г,о,,, си е да,, п,и,ш,е,ш, ,,,нова конституция за,,, е,д,н,а ,,,в,е,ч,е,р,, от,,, Б,а,р,н,и,,, Р,ъ,б,ъ,л,а,,,,,д,р,у,г,о,, си е 12 години да потъпкваш конституцията на България да мачкаш нацията и държавността,,,,д,р,у,г,о,,,, си е да се окопаваш в ,,,к,а,р,т,е,л,н,и,т,е, ,,,споразумения с КРИБ и АИКБ за да д,о,к,а,р,а,ш нацията на първо място на ПЛАНЕТАТА по -Безработица,Смъртност,Бедност и Демографски колапс..Друго си е всички Европейски институции ,,,з,а,е,д,н,о, ,,с ЕК и ЕП да пишат д,о,к,л,а,д всяка година за последните 12 години че България е на първо място по к.о.р.у.п.ц.и.я. .в Европа ,че изоставаме в ,,,б,о,р,б,а,т,а,, срещу справедливостта а специализираните ...с.ъ.д.и.л.и.щ.а. ..и.. п.р.о.к.у.р.а.т.у.в.а. ..да действат като ,,б,у,х,а,лк,,а,, от мафията срещу ...н.е.у.д.о.б.н.и.т.е....Д,р,у,г,о,,, си е да има теч на информация а ДАНС да р,а,б,о,т,и,, п,р,я,к,о,,,, обвързано с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ,...Руската мафия да вилнее в България и да си.. п.е.р.е.. парите,да ,,ф,а,л,и,р,в,а,т,,,, банки като КТБ които се ,,о,г,р,а,б,в,а,т,,, а ..п.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а.т.а.... да се прави на,,, л,у,д,а,,,,,да изкачат доказателства със снимки с кюлчета пачки и да имаш инфо за ,,д,е,с,е,т,к,и, ,,,милиони в ,,,ч,у,в,а,л,,и, ,,,н,о,с,е,н,и, ,,от Божков и п,р,е,д,а,в,а,н,и, ,,,на Горанов а п.р.о.к.у.р.ат.у.р.а.т..а. ...отново да се прави на л,у,д,а,,..А.б.е.. д,р,у,г,о, ,,си е да си топ мафиот и цялата държава да се управлява от мафията,а сега когато народа почна да си връща демокрацията и нещата да потръгват в,е,ч,е се нарича ВАРВАРИ и че не било юридически неиздържано..КОЕ е неиздържано..Това че народа ви удря юмрук след юмрук в ..к.о.р.у.м.п.и.р.а.н.и.т.е.... д,з,у,р,л,и,,, ???
Инкогнито

2021.05.03 | 16:16

33
Мога ли да ви го начукам на всички плизачи и близачи.

Добави коментар

Водещи новини