Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори

  • 03 май 2021 12:06

  • 2359
  • 42
©

"Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха, че парламентът приема законите прибързано без оценка за въздействие", припомни Десислава АхладоваДесислава АхладоваДесислава Ахладова е родена през 1974 г. Придобива магистърска степен "Право" в Югозападен – министър на правосъдието в оставка по време на брифинг на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"В този парламент обаче видяхме нещо нечувано – закон за съдебната власт, наказателно процесуален кодекс и изборен кодекс, се приеха за първи път без да се питат ресорните министерства и ВСС. За първи път видяхме, че нито заинтересованите лица, нито гражданите можеха да участват в обществените консултации за изборния кодекс", коментира Ахладова.

Според партийния лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, отговорен за хаоса, който ще се създаде, е Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, а депутатът Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е инструментът. "Видяхме една юридическа неграмотност, която няма как да не се отрази в следващите избори", добави Ахладова. Според нея в изборното законодателство има противоречиви текстове, които се бият и не е ясно как ще бъдат разтълкувани при едно обжалване пред съда.

Борисов: Няма да сезираме КС за промените в ИК, нека българите видят какви ги свършиха в НС

"Новите варвари погазиха не само Конституцията, правилника и законите, но и превъртяха времето. Никога до сега не се е случвало за една нощ да се приема кодекс, в случая изборен, и той да бъде обнародван с по-ранна дата от деня на приемане и оповестяване в държавен вестник. Говоря за указа, който подписа президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на Разпети петък с дата 1 май", заяви и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, председател на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Оказа се, че въпреки обичайните ни възприятия, 1 май може да се равнява на Разпети петък и обратното, каза и Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

"Основна парадигма на политическия дискурс сега е, че партиите на промяната са спечелили изборите. Да приемем, че е така и защо не ни пуснаха да си ходим. Да управляваш не е да смениш Фейсбук с парламентарната трибуна. Да управляваш е да носиш отговорност и да вземаш решения", подчерта той. Според него се оказва, че краткият живот на този парламент е, за да промени изборните правила.

Последвайте канала на

Novini.bg
2359 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2021.05.03 | 16:28

42
Действиятa на ИТН се определят от Дпс. Шефката нaпарламента от ИТН, е в тесни връзки с Дпс отдавна. И мантрата, че ГЕРБ е близка с Дпс умря. не ГЕРБ има три коалиционни правителства с Дпс , а Бсп.

2021.05.03 | 16:27

41
Орешарски 2. Съдбата му ще е същата. Спиране на евросредствата, ужасен миграционен натиск от турската граница, фалит на банки с последващо изгонване с камъни на новите"демократи" начело с началника им от Дон/дуков 2.

2021.05.03 | 16:27

40
Сaшо Дончев и Дарина Павловa sa зад Слави Трифонов. Сашо Дончев, Овъргаз, който навремето плащаше по 50 000 марки на Трифонов да агитира в шоуто си за Бсп и Дарина Павлова съпругата на мутрата Илия Павлов са зад Слави Трифонов.

2021.05.03 | 16:26

39
Дaвай бaте Бойко. Мачкай ги нaред. Подкрепа! Станиславе, нямаш никакви шансове срещу този човек. Пей си песните и забавлявай хората. Това го можеш, това ти е работата...

2021.05.03 | 16:25

38
Огромна харизма за политик!!! Единствения работещ Премиер за доброто на народа и Просперитета на държавата!!! Призвание за успешен политик!!! Успех на изборите -4-ти мандат на управлението на ГЕРБ начело с Бойко Борисов.задължително с Бойко Борисов!!!

2021.05.03 | 16:24

37
Мутри и Галева изпадат. Влизат Патриотите обединени и Борисов 4... После хода на Радев е в съда. конституционния съд даде разрешение да го подхванат...

2021.05.03 | 16:22

36
................................................................................... Най вероятно ще ни спрат парите от Брюксел заради този каун на снимката докато не дойде Бо/йко на власт защото за Брюксел той е човека който може да управлява евросредствата. Това да ви напомня нещо за времето на Оре/шарски? Тогава Сер/Ге/й се целуваше и си пускаха езици със Ме/с/тан на Ор/лов мост и се кълняха във вечна любов. Обаче като от Брюксел врътнаха кранчето ДПС ЕООД - "Ах/мед До/ган" изтрезня и като видя, че няма кинти и бизнеса му умира, нарита зад/ни/ка на Сер/Ге/я и събориха правителството. Сега сценария се повтаря - та значи Чал/га/ря, Чуш/ко/пека, ар/менеца, злобната и алчна Ка/пон, Рис/тьо Мад/жото ще забравят за парламента щото пречат на бизнеса на едно ЕООД. Пари от Брю/ксел се дават само на правителство на ГЕ/РБ защото ако краде то краде малко и остава и за нароца за разлика от скакалците от БСП. Това е знака от Брю/ксел и който не се съобрази с него ще квичи гладен по площадите като миналата година.

2021.05.03 | 16:18

35
Малеее, тоя Борисов само като се появи и червените изпадате в амок. За 10 г. България от 19 век, където я оставихте, влезе в 21 век.

2021.05.03 | 16:17

34
НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - СТАРИ МУЦУНИ И ИЗХВЪРЛЕНИ В КОШЧЕТО ОБЕЩАНИЯ
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.05.03 | 16:11

32
Е , д,р,у,г,о,,, си е да,, п,и,ш,е,ш, ,,,нова конституция за,,, е,д,н,а ,,,в,е,ч,е,р,, от,,, Б,а,р,н,и,,, Р,ъ,б,ъ,л,а,,,,,д,р,у,г,о,, си е 12 години да потъпкваш конституцията на България да мачкаш нацията и държавността,,,,д,р,у,г,о,,,, си е да се окопаваш в ,,,к,а,р,т,е,л,н,и,т,е, ,,,споразумения с КРИБ и АИКБ за да д,о,к,а,р,а,ш нацията на първо място на ПЛАНЕТАТА по -Безработица,Смъртност,Бедност и Демографски колапс..Друго си е всички Европейски институции ,,,з,а,е,д,н,о, ,,с ЕК и ЕП да пишат д,о,к,л,а,д всяка година за последните 12 години че България е на първо място по к.о.р.у.п.ц.и.я. .в Европа ,че изоставаме в ,,,б,о,р,б,а,т,а,, срещу справедливостта а специализираните ...с.ъ.д.и.л.и.щ.а. ..и.. п.р.о.к.у.р.а.т.у.в.а. ..да действат като ,,б,у,х,а,лк,,а,, от мафията срещу ...н.е.у.д.о.б.н.и.т.е....Д,р,у,г,о,,, си е да има теч на информация а ДАНС да р,а,б,о,т,и,, п,р,я,к,о,,,, обвързано с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ,...Руската мафия да вилнее в България и да си.. п.е.р.е.. парите,да ,,ф,а,л,и,р,в,а,т,,,, банки като КТБ които се ,,о,г,р,а,б,в,а,т,,, а ..п.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а.т.а.... да се прави на,,, л,у,д,а,,,,,да изкачат доказателства със снимки с кюлчета пачки и да имаш инфо за ,,д,е,с,е,т,к,и, ,,,милиони в ,,,ч,у,в,а,л,,и, ,,,н,о,с,е,н,и, ,,от Божков и п,р,е,д,а,в,а,н,и, ,,,на Горанов а п.р.о.к.у.р.ат.у.р.а.т..а. ...отново да се прави на л,у,д,а,,..А.б.е.. д,р,у,г,о, ,,си е да си топ мафиот и цялата държава да се управлява от мафията,а сега когато народа почна да си връща демокрацията и нещата да потръгват в,е,ч,е се нарича ВАРВАРИ и че не било юридически неиздържано..КОЕ е неиздържано..Това че народа ви удря юмрук след юмрук в ..к.о.р.у.м.п.и.р.а.н.и.т.е.... д,з,у,р,л,и,,, ???
Инкогнито

2021.05.03 | 16:16

33
Мога ли да ви го начукам на всички плизачи и близачи.

Добави коментар

Водещи новини