Доц. Румяна Коларова: Старите партии в парламента може да издевателстват над ИТН

  • 29 април 2021 09:35

  • 3681
  • 4
Доц. Румяна Коларова: Старите партии в парламента може да издевателстват над ИТН
© bulphoto (архив)

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в много сбърка. Той можеше да направи правителство и в момента, в който го бламират да напусне триумфално парламента като победител. Да покаже, че може и има готовност да го направи, защото той си е подвил опашката. В момента старите партии в парламента може да издевателстват над ИТН. Истинската позиция беше да направи правителство и да влезе в парламента. Защото той може да заплаши тези три партии, че може да напусне парламента, а тогава те остават в много негативна светлина. Ако беше бламирано правителството му, щеше да излезе като победител“, заяви политологът доц. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски в ефира на БТВ.

"Кворумът в момента зависи от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това е едно естествено групиране. Фронтът „Всички срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“ е предизборен проект", добави тя.

„ИТН може да са били в своята преценка, но това, което ме тревожи, беше, че го направиха много остро и рязко, така че не стана ясно каква е тяхната управленска алтернатива – кои ще са задачите им и кои ще са лицата. “, смята политологът Даниел Смилов.

Маркет линкс с прогноза при предсрочни избори, разликата между първата и втората партия е 1%

„Вървим към предсрочни избори. Няма консолидирано мнозинство в този парламент, ако имаше, то щеше да излъчи правителство“, каза Смилов.

Според него избирателите на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в са представители на „антиестаблишпмънт вота и не се интересуват от политика“, но „резултатите от референдума не са управленска програма“.

Политологът посочи, че при нови избори партията на Слави ще отчете загуби. "ИТН не са наясно със ситуацията в Европа. Те са далеч от демокрацията", каза Коларова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3681 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.04.29 | 10:04

1
И за какво да прави тези глупости,дава правителство на президента и той да разцепи ануса тиквен и нови избори на който взема двойно гласове.
ti

2021.04.29 | 10:12

2
spokoino grobarska mastio dartia pedal slavco si izigra roliata da varne grob na vlast i sega shte se skrie kato mishka,
Гламавия жипкажия

2021.04.29 | 10:44

3
Щом ние герберасстите, пеерастите и миссирките ми вием на умряло и треперим от злоба и страх, значи това което правят другите партии е полезно за държавата.
Julissa

2021.04.30 | 18:57

4
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

Добави коментар

Водещи новини