Депутат от ДПС: Бихме подкрепили нова партия, това очаква обществото

  • 22 април 2021 21:17

  • 1874
  • 8
Депутат от ДПС: Бихме подкрепили нова партия, това очаква обществото
© Кадър: Нова телевизия

"България, както всички по света, също трябва да се грижи за природата и Земята. Нашата природа е с голямо биоразнообразие и то трябва да се поддържа", това каза в предаването "Денят на живо" по Нова нюз депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и бивш министър на екологията доц. Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със в Световния ден на земята.

Той приветства усилията на американския президент Байдън в посока подобряване ситуацията с промените в климата, но спомена, ще трябва да се плаща тежка цена в икономически и социален аспект.

Депутат от ДПС: Държавата е в изключително тежка криза, без диалог не може

Относно Плана за възстановяване депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заяви, че нашата страна не трябва да закъснява. ЕС отпуска пари срещу реформи, срещу иновации. Според ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с нашият план не отговаря на критериите от ЕС.

"Трябва всичко да бъде направено така, че тези средства да постъпят в България и те да отиват към малкия и среден бизнес, а не към общините и администрацията", категоричен бе депутатът.

За политическата ситуация у нас Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със заяви, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има принципна позиция, свързана с членството ни в ЕС и НАТО и партията е за открит диалог с всеки, който споделя идеите им.

"Хората гласуваха за промяна, протестиращите бяха подкрепени, смущаващи са нападките и езикът, както и липсата на конструктивен диалог", допълни бившият министър.

Той е убеден, че е нужен рестарт на държавността и провеждане на сериозни реформи в редица сфери. Според него политическите субекти трябва да представят програми и от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са склонни да подкрепят такава политическа сила, без да участва в управление. Но не вижда как това може да се случи с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото политиките та тази партия вече са ясни.

"Бихме подкрепили нова партия, това очаква обществото и ние ще се съобразим с него", добави Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със и заключи, че би могло да се сформира кабинет, но за съжаление по-скоро отиваме към нови избори.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1874 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Тапата

2021.04.23 | 13:47

8
Джевджет ми дължи 200000€.
От обществото!

2021.04.23 | 07:24

7
Май ще пишем на някой кърваво писмо!
Зен

2021.04.23 | 01:22

6
Дпс нямат интерес от силна българска партия , като ГЕРБ и е логично защо!
Хаха

2021.04.22 | 23:23

4
Славчо как няма да управлява с ДПС хаха и от БСП ще търси гласове, щото нали те не са статуквото хаха Само и само да папа субсидии и да спонсорира кабеларката

2021.04.22 | 23:32

5
обществото гласува за герб!
Great

2021.04.22 | 23:15

3
Обществото очаква хубав живот, а не нова партия.

2021.04.22 | 22:48

2
ХА! АМА НИНОВА ОЩЕ ЛИ Е В ПАРЛАМЕНТА?
Майка ви да е.ба, резняшка!

2021.04.22 | 21:27

1
Майка ви да е.ба, резняшка!

Добави коментар

Водещи новини