Михаил Миков: Левицата е в тежко отстъпление

  • 22 април 2021 08:10

  • 456
  • 0
Михаил Миков: Левицата е в тежко отстъпление
© Кадър - БНТ

Хората нямат доверие на политиката, защото няма защита на идеи. И сега се случва, в този силно фрагментиран парламент – никой не иска да си извади идеите, за да не си намали възможностите за коалиране,заяви в ефира на БНТ бившият председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Можеш да си слагаш всякакви етикети, но проверката им е на изборите. Днес, при влизането в НС, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябваше да очертае ясна лява политика. А в момента положението е да наместим работата за следващите избори, добави още той.

По думите на Иван Сотиров практиката показва, че тези, които правят математически сметки, често не им излизат. Дори се получава обратен ефект. Но когато няма политическа логика, има друга логика.

Според него очевидно става въпрос за "едно пренареждане на втори план от задкулисието на пасианса".

"Задкулисието просто прави нова сглобка, пренарежда пъзела, но очевидно е кой пак ще движи влака. Тези, които 30 години менажират процесите. Фактът, че много от партиите още от първия ден се отказаха от неща, в името на които бяха създадени, които бяха основна тяхна теза, няма никакво оправдание, например, че "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", а това отлагане означава, че никога няма да го поставят или ще поставят въпроса в момент, когато няма да се случи, въпроса за чисто мажоритарна система с балотаж. Това е една грандиозна измама, за която се мълчи. Задкулисието, което създаде ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, сега сглобява нов пасианс", коментира Сотиров.

За жалост и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да очертае ясния си профил и идентичност - смята Миков.

Михаил Миков: БСП трябва да застане ясно като опозиция в НС

"Виждате какви условия поставя Нинова за евентуална подкрепа на някого - Изборния закон, борбата с корупцията, нещата, които всички ги поставят. За здравеопазването - нищо, за образованието - нищо. Това, което очертава политическия профил и политическата идентичност, се забравя след прекрачването на парламента", допълни той.

По думите му това все повече ерозира доверието в институциите и в Народното събрание. Губи се връзката между избиратели и гласуването му и след това сцената, която се разиграва, и често се появяват усещиания, че нещата се случват зад сцената, а не на нея.

Според Сотиров политическите партии в парламента се държат като партии, които са в предизборна кампания.

"Разбираемо е, дори и добре да е управлявал Борисов, не е прилично толкова дълго време да се задържа човек в една демократична държава на власт. Но не може да се използва като алиби войната срещу Борисов за всякакви безобразия. "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" преди атакуваха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заради техни отношения с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, най-голямата атака беше заради Пеевски и заради Доган. Сега виждаме, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече са на завет, защото основният акцент е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и дори виждаме партниране с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в някои отношения", допълни той.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно отбеляза, че лявото в този парламент, ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е все още има претенцията да го представлява, е силно свито.

Левицата е в тежко отстъпление, защото хората не са припознали искреност и автентичност в нея, добави още Миков.

Novini.bg
456 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини