Нинова предложила на Миков 30 млн. лева, за да се откаже от лидерския пост в БСП?

  • 04 април 2019 15:43

  • 9005
  • 82
© Novini.bg

Докато гледахме днешната пресконференция на г-жа Нинова, си мислех, че ако тя беше депутат от ГЕРБ, досега да е подала оставка 10 пъти. Но понеже етичният морал в БСП е на малко по-ниско ниво, ние можем само да задаваме въпроси. Ние питаме предлагала ли е г-жа Нинова 30 млн. лева на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, за да се откаже от лидерското място на БСП, каза на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков, предаде репортер на Novini.bg

Ние имаме доста сериозни източници на информация в БСП. Очакваме отговора ѝ веднага, ако тя има да каже нещо по този въпрос. Ако тя замълчи по този въпрос, ще приемаме, че отговорът е "да" - както се казва, мълчаливо съгласие. След като има претенцията за морален стожер, трябва да отговори и на тези въпроси, заяви Биков.

Това е надценена цена за една партия, която постоянно губи избори. Аз лично не бих дал толкова пари. Въпросът е откъде са дошли тези пари, как биха били върнати и какви ангажименти са били поети, добави Тома Биков.

Попитан дали председателят на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет трябва да подаде оставка заради скандала с евтините апартаменти, Тома Биков заяви: "Който иска да отговори на този етичен стандарт, който ние задаваме и който е европейски, трябва да положи усилия да го спазва. Който не иска да го спазва, нека да отговаря пред обществото. Това важи  за всички случаи".

Виждаме, че има "Отечествен фронт" срещу управляващото мнозинство, който е разнороден, в него участват различни субекти, но ние вярваме, че българските граждани няма да оставят страната да потъне в хаос, както искат г-жа Нинова и нейните приятели, защото те са потърпевши от реда, който ние се опитваме да създаваме. Хаосът ще пусне на свобода доста хора, които в момента не са на свобода. Това е голямата цел - не е нито апартаменти, нито морал, а търговия с политическа позиция в полза на полукриминални и криминални елементи, подчерта Биков.

В отговор на въпрос ще оттегли ли ГЕРБ доверието си от председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, както направи президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, депутатът коментира: "По отношение на Пламен Георгиев, премиерът каза мнението ни. Позицията ни е ясна".

В БСП наглостта е толкова голяма, че ако Нинова беше в ГЕРБ, тя нямаше да подаде оставка, тя просто щеше да бъде изритана от ГЕРБ, заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е в БСП от 2003 година, а апартаментът ѝ е купен през 2004 година, когато вече е била в партията. Длъжни сме и ние да зададем въпроси на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, за да спре най-накрая с отровата, която сее сред обществото. По едно и също време с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за сме били в СДС по времето, когато партията управляваше. Искам да попитам как тя като млада и синя активистка, успя да извърши приватизация на „Техноимпекс“, попита депутатът. Как така беше толкова приближена, че успя да стигне до такава позиция на крехка възраст, изтъкна той.

Спас Гърневски попита още колко точно са СРС-тата, които е засякла Нинова. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е единственият български политик, който над 200 пъти е засякъл СРС-та. Най-важното, което искам да я попитам, е за "кражбата на века" в Пловдив. В периода от 15 юни 2006 година до 19 април 2007 година, през Общинския съвет, чрез зам.-министъра на икономиката и председател на Борда на Пловдивския панаир Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, градът и държавата изгубиха над 1,2 млрд. лева имоти. Тя няма ли да застане пред обществото и да каже как сложи подписите си за "кражбата на века"? Не е ли тя единственият тогава уволнен от правителството ѝ като зам.-министър на икономиката със съмнения за корупционни практики? Днес моралът е друг. Днес политиците от ГЕРБ подават оставки при най-малки съмнения. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за обикаля страната с черната кобила и сее отрова в обществото. Да отговори на тези въпроси ясно и точно, а не да се крие от телевизия в телевизия за фалшивата си просоциалистическа визия, заяви още Спас Гърневски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9005 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар

2019.04.04 | 18:49

76

Как не ви е срам да наричате народа-субекти,защото въпроса за апартаментите не идва от Нинова,а просто от български граждани,какво се опитвате да кажете,че сега страната не е потънала в хаос,та точно българският народ усеща този хаос създаден от управляващите на гърба си всеки ден.Докато имаме такива като вас-Биков,Гърневски,които за пари сте готови да сменяте партиите си като кърпички,хаоса ще бъде пълен.

Данъкоплатец

2019.04.05 | 14:41

82

Ами българските граждани, дори и тези с руско поданство, са юридически погледнато субекти! Червен, я кажи на съпартийките ти да отговорят само с ДА или НЕ! Приватизирала ли е Говнелия НИнова милионнотежкото предприятие Техноимпекс за 70 000 $: ДА ИЛИ НЕ! От къде е спестила тези пари на 28 години?! Лена-Лайнохвъргачката и к.уролапчка на СерГея имали офшорна фирма свързан с КТБ: ДА или НЕ!Взъемали ли МЕСЕЧНА заплата от 12 700 лева: ДА или НЕ! Е като отговорят на тези въпроси могат да коментират другите с апартаменти, ниви и тем подобни! Разбираш ли сътоношението червен комунделски моралист! Или наистина си много тъп както 99% от БСП!

Избирател

2019.04.05 | 14:32

81

ЦЕЦО извади на тая селянка СРС-то 5 дена преди изборите и я прати тая мръсна крадла, Говнелия Импексова, да гледа биволите на село, а крадците и лайнометите от БСП на бунището на историята!

Щoм ГEPБ пищят, знaчи БCП e нa пpaв път!

2019.04.04 | 17:40

59

Бpaвo Нинoвa! Бий пo глaвaтa пpocтитe и aлчни oлигoфpeни гepбepacти, бий, бий, бий! Yбий гpoбapckи koмyндeл мoнapxoфaшиcтckи ocтaтъk,бaндит cпacи cвeтa!

Кентавър

2019.04.04 | 23:56

80

тази опорка се изтърка, редактирай, измисли сам нещо...да бе, монархо-фашизмът ти звучи "учено", а всички ти казват, че си мноого прост, нали?!

Корнелия трътката

2019.04.04 | 21:59

79

Аз не крада,аз много крада.

2019.04.04 | 19:27

78

Не! Нинова не е платила на Миков! Но вие гербави, вече сте превели на сметката му 30 милиона! За да изфабрикувате това, което единствено можете! Личи почерка на цвъ...на доносника бик и на злобаря делянчо кумгейта! Жалки отрепки!

2019.04.04 | 19:23

77

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!! ТОЧНО ТЕЗИ ЛИ ПРЕДАТЕЛИ СЕ НАМЕРИХА ДА КОМЕНТИРАТ СМЕШНИЦИ

2019.04.04 | 18:46

75

МАГАРИЦАТА ОТ КРУШАРЕ БАЯ Е КРАЛА

2019.04.04 | 18:39

74

Бай Спасе когато някой те вкарва в лайната не си мисли че ти е враг
когато някой иска да те изкара от там не си мисли че ти е приятел
ако си затънал до ушите в тях каквито сте вие по - добре да си останите там и да си траете !!!

Тиквари

2019.04.04 | 18:36

73

Кораба потъва и плъховете побесняха. 30милиона тоя където щеше да съди тиквата се е шашардисал. Тия пари може да ги даде само бащицата.

2019.04.04 | 18:33

72

А Биков какъв е ?? До вчера беше в движението на другарката Пръмова / Кунева / и се заканваше да вкарва много хора в затвора .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини