Михаил Миков попита БСП: Защо имаше нужда от анти-Станишев кампания?

  • 27 май 2019 08:42

  • 2706
  • 2
Михаил Миков попита БСП: Защо имаше нужда от анти-Станишев кампания?
© Нова телевизия

Кампанията, водена от нас, се опита да избяга от разбирането, че сме на европейски избори. Защо имаше нужда от анти-Станишев кампания. Това попита бившият лидер на БСП и член на Националния съвет на партията Михаил Миков в сутрешния блок на Нова телевизия.

„Смятам, че трябва да има сериозен анализ и политическа отговорност. Партията се отклони от нормите на колективното ръководство - поведението, стила и метода на работа. Смятам, че системно се слагаха разделителни линии вътре в БСП и навън. На кого беше нужно? Войната със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е финален етап от тези неща”, каза още той.

"Имаше нереалистичен поглед върху приказките за предсрочни избори. На евроизборите хората показаха дали БСП са добра опозиция. 2 години опозиция и почти същия резултат в доверие измерено в гласове", допълни бившият лидер на БСП.

"Ще има тежко разочарование от страна на гласоподавателите на БСП", завърши Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Радина Лазарова
2706 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.27 | 09:03

1

другарю миков заради този мишок станишев много леви избиратели не отидоха да гласуват

Вуте

2019.05.27 | 13:57

2

Не заради Станишев а заради лидерката ви която с кадровата си политика доказа наглед как една банда престъпници(начело с нея)може да окупира и обезличи партия "с история и традиции"... Станишев също не е "цвеке за мирисанье",но той бледнее пред триото Нинова-Йончева-Радев. Като добавим още няколко доказани престъпници картинката в БКПБСП се превръща в жива карикатура. Народа ни може да различи фалша и трябва са му благодарят че не е грабнал сопата.

Добави коментар

Водещи новини