Любен Дилов - син за ситуацията в НС: В някои по-нисички хора има излишък от тестостерон

  • 21 април 2021 18:49

  • 30710
  • 23
Любен Дилов - син за ситуацията в НС: В някои по-нисички хора има излишък от тестостерон
© Кадър: БНТ

Май няма да продължи много това НС. Не сме един против друг. Има доста адреналин. В някои по-нисички хора има излишък от тестостерон. Това прави парламентът едно шарено място. Това заяви депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кандидат за министър на туризма Любен Дилов - синЛюбен Дилов - синЛюбен Любенов Дилов е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

"По-добре хората да се бият в парламента, отколкото на улицата. Първо депутатите се скарват, после се сдобряват и работата върви. Аз не съм бил част от скучни парламенти. Не искаме преговорите да са задкулисни. Логично е да има официален отговор от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. Действащите лица едва ли си дават сметка, че с протакането и изчакването се отива към нови избори", заяви политикът.

Депутат от ГЕРБ: От "Има такъв народ" са добри в песните и сценариите, но защо още се крият?

Дилов – син се обърна към Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с призив да направи опит да състави кабинет.

„При 161 депутати, ако не се направи кабинет, значи, че лидерът на ИТН се страхуват от някой. Може би, ако съставят кабинет, може би ще е трудно да го разтурят през лятото, какъвто е планът. Това е харчене на едно време, който никой няма да ни възстанови“, обобщи той.

„Г-н Борисов е викан в НС, за да бъде унижаван. Той не е човек, който го е страх. Опитват се да правят конвент (Народен съд) в НС. Еротиката на властта се консумира чрез излишък от власт. Защо го викате в парламента, след като вие утре можете да отворите тези чекмеджета и да видите какво има вътре?“, пита депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Всеки иска да се сбие със силния, иначе няма да е интересен. Президентът Радев ще осиротее, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не са на власт, няма да има срещу кого да размахва юмрук", смята Любен Дилов - синЛюбен Дилов - синЛюбен Любенов Дилов е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист,.

Той определи ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като виртуозен играч.

На съмненията на Нинова, че спешната операция на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е била "трик", той заяви: "След малко ще вечерям и не искам да си развалям вечерята с госпожа Нинова. Тъпо е да се говори така". 

Според Дилов ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е едно "голямо гравитационно тяло, което няма как да остане в пространството и да не предизвиква явленията, които едно голямо гравитационно тяло предизвиква". "Ако има скорошни предсрочни избори, много бързо ще се види каква е тази тежест", заяви той и прогнозира, че при евентуални такива избори гласовете за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъдат много повече", коментира Дилов. 

„В крайна сметка в тази ситуация има един начин, по който се измерва кой е дъното и кой челото и легитимният начин това да се определи са изборите. Получил си брой гласове – длъжен си да защитиш, това което хората искат от теб. Дошло е времето от ИТН народ да последват своя лидер в управлението на държавата“, заяви още Любен Дилов – син.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
30710 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2021.04.21 | 22:15

14
Ахаха много добре казано ! Еййй как мразите умните!
надали

2021.04.22 | 07:56

23
Дилов не е !

2021.04.22 | 06:36

22
Долов д.а.е.б.а майк..ати и гьонсурата

2021.04.22 | 03:00

21
завиждай , педaл, ти имаш завишени естрогени и 0 тестостерон
Дедо Пене

2021.04.22 | 02:50

20
ДИЛОВ ЗНАЕ,, ЧЕ СА ХВЪРЛЕНИ НЕДОСТАТЪЧНО ПАРИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СЕ РАЗДАВА ЗДРАВО... ЧУЖДИ ПАРИ НА НАШИ ХОРА И ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА, ЗА ДА СЕ ХАРЧАТ 29млрд.евро ПЛЮС 4 БЮДЖЕТА!!! МЕЧТИ ТИК.ВЕНСКИ!!!
Майтапчи Йово

2021.04.22 | 01:20

18
Дилов, Дилов, как може някои изобщо да искат мнението на дърта ку.ва, каквато си ти:)))?!?
Смешна еабота

2021.04.22 | 01:32

19
Ако Дилов е дъ.та

2021.04.21 | 23:12

17
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
gost

2021.04.21 | 22:58

16
В HC ИМА МНОГО НЕКАДЪРНИЦИ КАТО НЕГО. ОБЛИЧА СЕ КАТО КЛОУН И ГОВОРИ КАТО КЛОУН.
Аз

2021.04.21 | 22:43

15
ИДИОТ!

2021.04.21 | 22:12

13
ГНУСЕН ПЕДЕРАС

2021.04.21 | 22:11

12
ФЪФЛЬО ДА ТИ СЕ ИЗЦЪКАМ НА ФИЗИОНОМИЯТА

Добави коментар

Водещи новини