Депутат от ГЕРБ: От "Има такъв народ" са добри в песните и сценариите, но защо още се крият?

  • 21 април 2021 17:51

  • 19152
  • 44
Депутат от ГЕРБ: От "Има такъв народ" са добри в песните и сценариите, но защо още се крият?
© БТВ

Няма никаква игра. Водим преговори с партиите, защото такава е разписаната процедура по Конституция. Като победители в изборите използваме правото да представим кабинет и да излъчим правителство. Ние търсим логични партньори в десния политически спектър, за каквито претендират, че са от "Демократична България", но вместо това от тях видяхме само една неподготвеност. Това сподели в студиото на "Лице в лице" по bTV народният представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и номинираният за регионален министър Александър Иванов.

,,Ние поканихме "Демократична България" пред прожекторите на журналистите да водим дебат, а те с кого са се разбирали? Нали тяхната политическа борба е срещу задкулисието?! Нека да излязат колегите от "Демократична България" и да кажат на каква цена са се договорили с ДПС'', призова Иванов.

Росен Плевнелиев: Пълното единодушие в парламента издава задкулисие

,,Днес ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в внесе предложение за анкетна комисия по случая "Росенец" с 75 подписи – ето, това са дела, а не думи. Аз съм от хората, които са подкрепяли и ревизия на държавни дружества. Нека от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", "Демократична България" и другите партии от протеста да поемат политическа отговорност и да се срещнат с нас, за да кажат защо не ни подкрепят'', коментира той.

Кой бяга от отговорността от съставяне на правителство? Изглежда, че някъде се правят договорки и се открадва вотът на българския избирател. Ние ще търсим политически допирни точки и утре ще внесем официална покана за разговори с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", които не разбирам защо се крият? Да, бяха добри в песните и сценариите, но сега да си поемат политическата отговорност – да си подготвят поличически кабинет, защото трябва да има работещо правителство, за да може утре да се платят заплати, пенсии и да се поеме поредната доставка от ваксини, напомни Александър Иванов.

,,Трябва да има една стабилност и предвидимост в България. Само със заклинания не може да се управлява и да се постигне благоденствие за българския народ. Политиката е и компромиси, а не задкулисие и разговори по кьошетата'', каза още той.

От "Има такъв народ" разкриха ще преговарят ли с ГЕРБ за правителство

В заключение Александър Иванов обяви, че от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да подлагат на гласуване в парламента проектокабинета, а директно ще го върнат на държавния глава, който пък да го предостави на втората политическа сила в лицето на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

 

Последвайте канала на

Novini.bg
19152 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2021.04.21 | 22:54

44
Толупа, прави Oвчи номера , викат го в сряда в парламента.. Днес му се „Подуло.. мадото“ ??? xaxaxaxa …Смятайте, какъв човек ни е управлявал държавата ..Страхлив , насран въртян !!

2021.04.21 | 22:53

43
Тиквата се контузил когато изнасял чекмеджетата с кюлчетата и еврото за да ги качва на джипката и да офейква. Ееееех, милиционерската щерка Шехерезада пак му измисли оправдание. Така е научена от баща си – на милиционерски номера. А иначе е всеизвестно, че Боко Тиквата и хирурга доктор Тони Коляното са големи приятели и…мафиоти.
Бай Хой

2021.04.21 | 21:05

42
Номиниран за Анален министер
От НАРОДА

2021.04.21 | 21:02

41
Хайде КЪМ ТРУДОВАТА БОРСА с 15лева наденнннн.
Зелбек

2021.04.21 | 20:57

38
Пръднята Борисов докога ще мирише.
Зигмунд Фройд

2021.04.21 | 21:01

40
Ами докато си навираш носа в задника му.
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.04.21 | 20:53

37
От днес се прие изцяло машинното гласуване без хартия, ви-де-она-блю-дението, намален и изцяло НОВ състав на ЦИК назначени от президента и без БКП памперса Мишо Константинов който обслужваше години наред БКП ГЕРБ мафията, дистанционното гласуване също .. ДУ-ХА-ЙТЕ СУП-АТА герберасти! На следващите избори не само сте АУТ Еми и 4% няма да видите. Няма вече чу-вали с хартии да мя-тате и да пе-чата-те предварително и повече циган-ски гласове. Свърши се с вас хунта комунистическа безродна крадлива
Мутрочалгар

2021.04.21 | 21:00

39
Не знам дали си еврейски ама наистина си отпадък от тези гадните - на Бобокови. Къде в европа се гласува изцяло с машини бре червеногъз комунопитек? И защо един чаргар - учил недоучил ще ми налага как да гласувам. Ами явно пак ще ви изгонваме с камъни както Виденов и Орешарски.
Фен

2021.04.21 | 20:49

36
Тоя поглеждал ли се е?Много ентелектуално изглежда.Е нема такива кроманьони:)))

2021.04.21 | 20:46

35
ХОРАТА НА СЛАВИ СА ДОБРИ В БЛИЗАНЕТО НА РУСКИ ЗАДНИЦИ, КАКТО И РАДЕВ

2021.04.21 | 20:15

32
Браво ... мачкайте мръсната БКП герберастка шайка от червени бандити. Покажете на целия народ и на целия свят и Европа какви престъпления са извършвали за 12 годишния геноцид на мутрата бе-глец и страхливец . Да им бъдат повдигнати съ-де-бни дела и обвинения а от съда направо в затвора цялата мръ-сна шайка - ГИГЕНСКАТА КРАД-ЛИВАТА БИВОЛИЦА САЧЕВА, ГОШО ГЪ-ЗА ОТ ВЪНШНО, БЕ-ЗРОД-НАТА КРАДЛА И НАЦИОНАЛНА ПРЕ-ДАТ-ЕЛКА ЗАХАРИЕВА, КРАД-ЛИВАТА КУ-РВА АТАНАСОВА, НЕ-НЕ-РМАЛНАТА КЛЕ-ПТО-МАНКА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕ-МЕ-ДЕ-ЛИЕТО ГОРАНОВ И ЦЯЛАТА СГ-АН НА БКП ГЕРБ ПЛЮС ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАЩИ ГИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - мен-те социолози политолози фалшиви журналисти мис-ир-ки врачки ба-яч-ки оназ психопатка АЛЕНА де-то гледа на кафе дъ-рта-та про-сти-тутка— цялата мръсна СГ-ан ба-ра-ба-р с пик днес Бг блиц Пеевски Доган Домусчиев и цялата ОП

2021.04.21 | 20:31

34
И ти ще водиш всички ,които си изброил.

2021.04.21 | 20:25

33
Папуркооо.колко ти бутнаха в чекмеджета???

Добави коментар

Водещи новини