Любен Дилов в Бургас: Произволът ще свърши с конструирането на новия парламент

  • 15 юни 2021 15:15

  • 487
  • 6
Любен Дилов в Бургас: Произволът ще свърши с конструирането на новия парламент
© ПП ГЕРБ

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник ни е хаосът, който е на път да парализира държавата. Това заяви водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Бургас Любен Дилов, който даде начало на кампанията заедно с всички кандидати за народни представители. По думите му, чиновниците не работят, а треперят да не попаднат под ударите на локални и национални вендети. „Разумен живот ще има след 12 юли. Защото сега е неразумен… Президент, който не е президент, а кандидат-президент. Правителство, което не е правителство, а предизборен щаб. Видяхме, че и най-лошият парламент е по-добър от това да няма парламент”, посочи Дилов.

Според водача на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Бургас, сред най-важните краткосрочни задачи е Планът за възстановяване и устойчивост, който в последно време е жертва на постоянни прекроявания, без всякакво публично обсъждане.

„Властта се упражнява в различни форми на натиск върху медиите, защото когато няма парламент, медиите са единствения коректив на властта”, каза още Любен Дилов.

Той обърна внимание, че имаме ангажименти, които ще изпълним като най-голяма политическа сила с най-голяма парламентарна група. „Започнатото тук в Бургас, което е жизнено важно. Това са най-вече пътищата, здравеопазването и образованието, умният туризъм, съчетан с отговорна културна политика и природосъобразно законодателство. Вкарването на Бургас в зелената сделка е задача номер едно, надявам се на всички местни депутати, не само на нашите“, заяви Любен Дилов. Той обясни, че коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на няма да напада никого, а ще се опитва да обяснява колко са важни тези приоритети и да ги отстоява в следващия парламент.

„В същото време искаме да кажем на всички наши избиратели и съмишленици, които се чувстват застрашени и изплашени от служебния предизборен щаб на президента Радев. Този произвол ще свърши с конструирането на новия парламент. Ще има правителство и това правителство ще е невъзможно без санкцията на най-голямата парламентарна група”, категоричен бе Дилов. 

„Както казах, нямаме врагове. Разглеждаме останалите политически сили просто като конкуренти за народното доверие и сме спокойни, защото има какво да покажем, имаме идеи, имаме знания как да ги реализираме. Но ще си позволя една препоръка, единствено към ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - не се хващайте отново за националистическата карта. Очевидно сте разколебани от перспективата и в 46-ия парламент да загубите ролята си на важен балансьор, както се случи в 45-ия. Но не го правете“, призова Любен Дилов.

По думите му българските мюсюлмани срещат изключителна толерантност, помощ и разбиране, и ако България бъде върната в едни отминали години, никой няма да спечели.

„И в заключение към всички политически формации, които вместо програми, отправят призиви за изчегъртване. Скъпи приятели, с изчегъртване нищо важно в историята на човечеството не е постигнато. И Сикстинската капела не е изчегъртана, а построена и нарисувана. Изчегъртването е за присъщо изкуство на пещерните времена”, подчерта водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Бургас.

 

 

Novini.bg
487 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
фъфлящ

2021.06.15 | 17:18

5
ти на предишните избори не представяше ли някакво движение, което беше коали.ционен партньор на ге.рберастката хунта ? Сега вече само от тях ли си, че така говориш от името на ге.рберастката пасмина кр@длива ?

2021.06.15 | 17:33

6
ГЕРГЬОВ ДЕН СЕ КАЗВАШЕ ,НО ДВИЖЕНИЕ БЕЗ СИМПАТИЗАНТИ НЕ Е ДВИЖЕНИЕ!!!
Тенев

2021.06.15 | 17:09

4
Мръшляк

2021.06.15 | 15:58

3
Фъфлещото педалче
НЕСТОР МАХНО

2021.06.15 | 15:41

2
АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ПРОСТАК ,КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТ ,ЕТО ГО ВАШИЯТ ЛЮБЧО.ПРОСТАК ОТ КЛАСА,НО С РЕНЕСАНСОВО ИЗЛЪЧВАНЕ!
JFKD

2021.06.15 | 15:40

1
Този е Троянският кон на Славун в ГЕРБ! Помнете ми думата

Добави коментар

Водещи новини