Лекар със страхотна новина за Бойко Борисов

  • 20 април 2021 16:16

  • 18127
  • 51
Лекар със страхотна новина за Бойко Борисов
© Facebook

Няма пречки след възстановяването си от операцията на менискуса Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново да излезе на игрището и да вкарва голове. Това коментира пред „Марица“ пловдивският ортопед и специалист по спортни травми д-р Георги Касабов по повод новата контузия по време на футболен мач на премиера в оставка.

Той посочи, че Борисов е взел най-правилното решение, а именно операция от спешен порядък.

„Колкото повече чакаш, това може да доведе до артроза на самата става. Освен това, изчакването пречи на ходенето, пострадалият се обездвижва. Налага се операция“, обяснява д-р Касабов.

Борисов на визитация в болницата, разговаря с пациенти и обяви: Хората ми викаха - не ходи да риташ топка, но акъл не расте

Спортният лекар коментира, че подобна травма – разкъсване на менискуса, зависи от килограмите. Може да се получи при падане или при удар в крака.

„Менискусът се усуква и разкъсва, вдига се и блокира колянната става. При такава ситуация е желателно по най-бързия начин да се оперира. Колкото по-бързо се случи, толкова по-малко ще са последствията за самата става“, подчерта пловдивският медик. Днес самият Борисов обясни, че утре ще бъде изписан от "Софиямед", където беше опериран за пореден път от д-р Антони Георгиев.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в разказа за перипетиите си заради увлечението си по футбола пред пациентки от съседна стая в столичната болница.

"Хората ми викаха: "Не ходи да риташ топка", обаче акъл не расте. Аз тук три имам операции на лявото (сочи коляното си), а на дясното това е втора. Общо пет", разказа днес Борисов.

Засега не е ясно кога той ще хвърли патерицата, с която се появи днес за среща с кандидат-министрите на проектобинета на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Според д-р Касабов, 30 дни рехабилитация след отстраняването на травмата са достатъчни за възобновяването на формата на човек на 100%. „Отново може да се играе и няма никакъв проблем за това“, каза спортният лекар по повод футболните перспективи пред 61-годишния Борисов.

Преди време той се изявяваше като тежък таран с №13 на тима на "Витоша" от Бистрица, известен повече като "Бистришките тигри". Политикът дори постави рекорд за най-възрастен картотекиран професионален български футболист. Относно спортуването, травмите и това дали възрастта е фактор човек да се откаже да зилиза на игрището, д-р Касабов посочи, че всичко зависи от личния избор и как се чувства човек. Сподели, че има пациенти на по 65 години, които не спират да играят и са с младежки дух. Рискът с хора като Борисов, които имат серия от контузии на коляното обаче е доста сериозен.

„Всяка следваща операция води до по-бързо износване на ставата. Но ако е в спешен порядък, няма избор и трябва да се направи“, категоричен е пловдивският специалист.

Последвайте канала на

Novini.bg
18127 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
XXX

2021.05.15 | 13:10

51
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
Карабасалчи

2021.04.21 | 07:40

50
Борисов да не опипва жените защото ще опипа топките на мъжът и.
до модератора

2021.04.21 | 07:38

49
На майкати в устата колко златни зъба има.

2021.04.21 | 07:37

48
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
до модератора

2021.04.21 | 07:30

47
Тоя където премахва коментарите дано премахнат живота му.
до модератора

2021.04.21 | 07:29

46
Тоя където премахвакоментарите дано премахнат живота му.
ДОКОГА

2021.04.21 | 01:58

45
ще ме триете герберски подлоги и докога ще ни занимавате с театрото на тоя простак??????

2021.04.20 | 19:42

29
Това болница ли е или парламентарна зала за ето за какво отиват здравните вноски диктатора да си прави ПР

2021.04.20 | 19:56

44
От написаното от много,изглежда,че е кокошарник.

2021.04.20 | 19:52

40
Ще си ходи където поиска.Живеем в демокрация !

2021.04.20 | 19:56

43
Кога яде кифтаци боко не скъсваше минискус нали мама ти да Е-Б-А и боклука крадлив болшевишки.Кога обикаляше света за НАША СМЕТКА на НАРОДА и беше най големия турист на планетата не скъса минискус а? Кога обикаляше по Европа,Азия,Африка,Южна Америка,Северна Америка и Австралия не скъса минискус а /? А сега когато след 2 дена с УКАЗ от НС трябва да се явиш в Народното Събрания изведнъж скъса минискус само и само да не идеш да даваш отчет а? Колко УДОБНО !! СЛУЧАЙНОСТ ?? НЕ МИСЛЯ

2021.04.20 | 19:55

42
КАКЪВ Е ЖИВОТА.ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИ СЪС НЕГО.ЗАЩО?ЗАЩОТО ГН БОЙКО БОРИСОВ ТРЪГНА ДА ТЪРСИ НАЧИН ДА АРЕСТУВА ГН ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ И СТИГНА ДО НЕГОВИЯТ СЕКРЕТАР НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА.ПСУВАГО НА МАЙКА ОТ ЗАПИСА СЕ ЧУВАШЕ МНОГО ЯСНО,КОЙ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЛИ АБЕ ДАСИ ЕБ.. ПУ...ТА МАЙЧИНА.И СЕГА БОРИСОВ МОЖЕ ДА ПАДНЕ НА ГН ПРЕЗИДЕНТА В ЛАПИТЕ МУ ГЛУПАКА СИ ОСТАВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ И ГЛУПАК И ИДИ. ЬОТ.ГН РАДЕВ С ВАС СМЕ НО И ТИ НЕНИ ИЗОСТАВЯЙ ДРУГ НЯМАМЕ ЗА СЕГА ИСТИНСКИ ПОЛИТИК КОЙТО ДАЕ С НАРОДА.ОБИЧАМЕ ВИ.

Добави коментар

Водещи новини