Добрев: Тези, които викаха "Мутри вън!", станаха мутри в парламента

  • 17 април 2021 09:21

  • 6543
  • 69
Добрев: Тези, които викаха "Мутри вън!", станаха мутри в парламента
© Кадър БНТ

Условията в новата сграда са по-добри, сега сме свидетели на „броене на овце“. Не е ясно кой гласува, как гласува, как се броят депутатите. Така депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: коментира ситуацията в новия 45-и парламент, който започна работа в старата сграда на Народното събрание.

Той разкритикува „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ за мажоритарния вот.

„Причината, заради която Станислав Трифонов и неговата пария участва в предизборната кампания, е това, че парламентът не се съобразява с референдума. Още първия ден се отметна от него. А референдумът беше за мажоритарната система. А реакцията след влизане в парламента беше, че „има време, ще го приложим, ама някой друг път“, заяви Добрев пред БНТ.

Той настоя, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще предложат както преди парламентът да се съгласи с волята на народа за мажоритарния вот, но никой друг не иска.

ГЕРБ: Не трябва да се учудваме, когато г-н Станислав Трифонов се отмята от обещанията си

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: обясни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма проблем с това да е опозиция и всички да са срещу нея, защото има аргументи и опит да се бори в политиката. Той обаче обърна внимание, че на опозицията думата не може да се отнема. И припомни случка как ръководството на новото Народно събрание се опитва да пречи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в вчера разпространиха запис как зам.-председателят Татяна Дончева дава нареждания на председателя Ива Митева да не дава така често думата за лично обяснение, като същевременно се заканва да внесе незабавни промени в правилника.

"Тези, които отвън викаха "Мутри вън" влязоха в парламента и се превърнаха в мутри", заяви по тази тема депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и настоя, че така може да се обясни поведението на партиите в парламента.

Novini.bg
6543 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
Секър Релпътч

2021.04.19 | 17:34

69
Няма проблеми с мутрите ако спазват законите. Но мутрата от ГЕРБ считаше че държавата е негова собственост. Законите за престъпниците не важат при него. Много престъпници ни изпратиха от интерпол който бяха издирвани и арестувани, но каскета не пожела да бъдат осъдени. Имунитета създава корупцията и престъпността. Затова мутрата от ГЕРБ трябва да бъде линчувана и до живот да бъде в затвора. Много хора бяха неправомерно арестувани и държавата постоянно плаща огромни глоби. Това е некадърност и корупция.
Зина

2021.04.19 | 15:32

68
Ами нали затова беше цялата хистерия. Да се намърдат те, а пък колко им е мозъка и културата се видя още лятото.
nig

2021.04.18 | 20:27

67
ама какво си надуло бузки мойто момче и гъгнеш там.
БОГАТ-- БЕДЕН

2021.04.18 | 15:01

66
И В ПРЕДИШНИТЕ ПАРЛАМЕНТИ ИМАШЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ , АМА КАТО ТОЗИ, ДА РЕВЕШ КАТО ПРИДОБИТЪК ВЪН НА ПЛОЩАДА А ПОСЛЕ КАТО ТЕ ИЗБЕРЕ СУВЕРЕНА ЗА ДУПЕТАТ ДА СЕ ЧУДИШ ,АБЕ АЗ ЕДНО РЕВАХ ВЪНКА, А ПЪК ТИЯ ДАНО ДА СА ЗАБРАВИЛИ.ЕЙ КОЙ ВИ ИЗЛЪГА ЧЕ СТАВАТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ БЕ , ВСИЧКИ СТЕ ПАРТИЙНИ РОЖБИ ,. НА СТОЛЕТНИЦАТА .НЯМАТЕ МЯСТО ТАМ.
Пешева

2021.04.17 | 20:10

65
След преврата само мутри управляват. Но не спазват законите. Законите важеха и за тях но не ги спазваха. Но гарван на гарга око не вади.

2021.04.17 | 17:47

64
Ега ти неграмотника!

2021.04.17 | 13:45

56
КАДЕ ВИЕ ЖИПКО БИБИПКО С ЖИПКАТА ЖИПКАТА Е НЯМАЛО В ПАРКИНГА НА МС НА ЖИПКО БИБИПКО ЛИЕ БИЛА ПИТАМ ЗА ПРИЯТЕЛ.ГЕРБ СТЕ ПО НАГЛИ ОТ НАГЛИТЕ.СКОРО ЩЕ ВЛЕЗНЕМ В ПАРЛАМЕНТА И ГЕРБЕРИТЕ ЩЕ ХВЪРЧИТЕ КАТО МИСИРКИ АКО НЕ МИРЯСАТА.

2021.04.17 | 17:46

63
Ега ти неграмотника!
Бърната

2021.04.17 | 14:54

62
Тоя боклук е за затвора колко пари откраднаха със своите хора.

2021.04.17 | 14:24

60
Я го вижте каква гуша е надиплил...непорочния...ма...
ИЦО

2021.04.17 | 14:35

61
ВЗЕ МИ ДУМИТЕ..... КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ, КАТО ГИ ВИДИШ КАК СА СЕ "НАГУШИЛИ" .... ОСТАНАЛОТО Е ИСТОРИЯ!
Onq bez konq

2021.04.17 | 14:11

59
През 2017 г. Добрев подава оставка от всички заемани от него постове след разразил се скандал, придобил популярност с името „кумгейт“, за който е обвинен от депутатката Елена Йончева, че е кадрувал по роднинска линия в община Хасково.

Добави коментар

Водещи новини