ГЕРБ: Не трябва да се учудваме, когато г-н Станислав Трифонов се отмята от обещанията си

  • 17 април 2021 08:13

  • 4587
  • 44
ГЕРБ: Не трябва да се учудваме, когато г-н Станислав Трифонов се отмята от обещанията си
© Булфото, архив

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в разкритикува "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" за позициите му за мажоритарния вот. Първата политическа сила не спира да припомня, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в от години лансираше идеята за промяна в избора на народни представители, но влизайки в парламента се е отказал от идеята си.

Пред медиите вчера Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви, че очаква публична заявка от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, който вчера не се регистрира за участие в заседанието. Както е известно той се бори с коронавирус и се лекува в домашни условия. 

"Напомням на ИТН, че с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат 126 гласа и никакви мотиви, че те нямат мнозинство не могат да бъдат разумни. Не е добре, макар и за нов политически проект, да започва с лъжа към избирателите си", настоя вчера председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Трифонов пък отвърна в писмен коментар във фейсбук, че, "всичко по реда си". 

Слави Трифонов отвърна на ГЕРБ: Всичко по реда си

По-късно на страницата на ПП ГЕРБ-София се появи следният пост: 

"Вече не трябва да се учудваме, когато г-н Станислав Трифонов се отмята от обещанията в предизборната кампания... Днес се случи същото - Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен не подкрепи предложението на парламентарната група на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да има ревизия за последните 10 години управление! Не знаем обаче защо Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на също не го подкрепиха?! Страхуват ли се и от какво? Въпрос с продължение... #НовитеСпасители".

Коментарът е във връзка с приетия проект за създаване на Временна комисия за проверка на дейностите през мандата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Повече по тази тема чуйте във видеото:

Последвайте канала на

Novini.bg
4587 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2021.04.19 | 17:30

44
Служебно правителство,за да видят хората за какви грандиозни кражби става въпрос

2021.04.17 | 10:19

34
На другаря Трифонов му трябва стабилен парламент за да си изпълни точките от референдума. Не 126 а 240 депутата. А ние, милионите излъгани ще трябва да почакаме до пълното възстановяване на комунизма, защото само тогава ще имаме "стабилен" парламент.
Д'артанян

2021.04.17 | 17:50

43
Защо трябва да чакате,след като е ясно че комунизмът,или по-скоро комунистите са си тук и не са си тръгвали, за да се връщат !? По-добре е да се позамислите,след като се обявявате за антикомунисти, защо гласувате и давате властта само на комунисти !? Борисов е трето поколение комунист, член на БКП още на осемнадесет години, а вие си чупехте краката да търчите, за да гласувате за него, без въобще да ви минава през главите, че от пребоядисан комунист , по лошо няма !?
Д'артанян

2021.04.17 | 17:48

42
Защо трябва да чакате,след като е ясно че комунизмът,или по-скоро комунистите са си тук и не са си тръгвали, за да се връщат !? По-добре е да се позамислите,след като се обявявате за антикомунисти, защо гласувате и давате властта само на комунисти !? Борисов е трето поколение комунист, член на БКП още на осемнадесет години, а вие си чупехте краката да търчите, за да гласувате за него, без въобще да ви минава през главите, че от пребоядисан комунист , по лошо няма !?

2021.04.17 | 10:31

35
Не, драги, това бяха мечтите на другаря Борисов, който стана премиер 2009-та по една странна "случайност" - че неговият покровител Ахмет Доган точно два дена преди изборите пусна едно фамозно видьо за "порциите", което удави Станишев.

2021.04.17 | 09:54

31
12 години робство и геноцид . Направиха българите най бедния народ на земята . Докараха България до просешка тояга с доходи дори под АФРИКАНСКИТЕ. Направиха ни на първото място на света по безработица по демографски колапс и катастрофа по смъртност . А сега плюят по новите хора които ние народа вкарахме и викат кои мутри онзи ден пияницата рашидов. Как кои мутри ? ВИЕ -ВИЕ МУТРИТЕ ОТ БКП ГЕРБ ХУНТАТА. ВИЕ СТЕ МУТРИТЕ
1234

2021.04.17 | 13:55

41
Не се напъвай да филосвстваш!Само наблюдювай и ако имаш малко в главата ще разбереш колко си далеч от истината!И не използвай народа! защото народа са всички.И ти гарантирам че изобщо не си наясно кой си вкарал в парламента!
Комунист

2021.04.17 | 11:00

36
Другарю мене за това ме махнаха от власт 89та година ей такива млади нови хора. На нов шеф и на ново прасе се не радвай,че не знаеш каква свиня ще стане. Но другарю 83% от българите не са гласували на за новите хора,при мене беше друго.

2021.04.17 | 09:59

33
Приемете закон за лустрация на всички ГЕРБ и ДПС членове. За 25 години да нямат право да заемат държавни постове и да не се кандидатират за изборни позиции.

2021.04.17 | 09:54

32
Кога някой се е отмятал от нещо? В условията на криза след мутренско управление в парламент, който е буквално на възраст от два дена изборният закон е последният приоритет.
наму

2021.04.17 | 13:33

40
Говориш глупости .Мисли си ги но не ги натрапвай!

2021.04.17 | 11:34

37
В парламента са най важни-БСП ИТН ДА БЪЛГАРИЯ И ИЗПРАВИСЕ МУТРИ ВЪН.Четтирите партии трябва да бъдете по сплотени от мутренската хунта.А в президентството трябва да остане старият нов Президент,много уважаваният 80% от народа на България гн РУМЕН РАДЕВ.Да живее България.
наму

2021.04.17 | 13:28

39
Как да са сплотени като точно те са мутренаката хунта! Изключвам Слави още не го знаем накъде ще дръпне!Всички други са вътре за да бранят интересите на хора които им плащаха протестите!Голословието им започна да личи,лъжите им вече изплуват ,крият се и се дърпат от всичко позитивно!Молех се да не е така но какво да очякваш о Корнела, Мая и отровното трио!Пародия на демократи!

2021.04.17 | 12:29

38
Видя се колко могат,всички чакат баце да им каже кво да правят,тъпунгери

2021.04.17 | 09:54

30
Борисов дойде на власт в най удобният момент - пое страна стабилна финансово, членка на НАТО и ЕС, чиято заслуга беше на усилията на премиерите Виденов, Костов, Царя и Станишев. Луканов е бил само за кратко премиер и огромната му заслуга е свалянето на комунизма, а който да е бил премиер тогава щеше да му е трудно. Жан Виденов получи държава ограбена от СДС -:мафията, която впоследствие го ликвидира.
Тиквената полицейщина е скъпа

2021.04.17 | 09:53

29
От 2009-та, Тиквата арестува и преследва с назначените от Тиквата прок.урори несъгласните с неговата власт, под предлог че лови "айдуци". Нито един от изнудваните от мутренската власт обаче не е осъден и с влязла в сила присъда. Обратно, много осъдиха мутренската власт за полицейщина и сега ние плащаме за произвола на простия банкянски павилион.

2021.04.17 | 09:29

20
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.04.17 | 09:53

28
Не лъжи, шундо гербава. Няма нито един осъден, дори от тези "в България", защото прок.уратурата и следствието на тиквите нямат умствен капацитет да съберат материали за дело, да не говорим за присъда.

2021.04.17 | 09:44

26
До този отдолу....еми тези двамата най големите избягаха от България.... единия в Белград, а другия в Дубай....все държави с които България няма спогодба за екстрадация .Баневи още се влачат по съдилищата...Арабадхиеви също
Отново лъжи.

2021.04.17 | 09:31

21
Нито един от изнудваните от мутренската власт не е осъден и с влязла в сила присъда. Обратно, много осъдиха мутренската власт за полицейщина и сега ние плащаме за произвола на простия банкянски павилион.

2021.04.17 | 09:45

27
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини